به گزارش شهرآرانیوز؛ خورشهای ایرانی معمولا ترکیب ماهرانهای از گوشت و انواع حبوبات یا سبزیجات هستند که به خوبی قوام پیدا کرده و عطر و طعم بی نظیری دارند. خورش کرفس را میتوان با حبوبات و یا بدون حبوبات تهیه کرد، البته ترفندهای سادهای وجود دارد که این خورش جاافتاده و خوشمزهتر شود.
به عنوان مثال، استفاده از کرفس به تنهایی در این خورش باعث میشود که خورش کرفس آبکی شود، بهتر است از ترکیب نعناع تازه و کمی نعناع خشک در این آن استفاده کنید تا خورش کرفس غلیظ و خوشرنگ شود.
این در حالی است که راز جا افتادن اکثر خورشهای ایرانی مدت زمان پخت طولانی است. برای همین بهتر است خورش کرفس را هم روی حرارت ملایم و با مدت زمان حداقل ۲٫۵ تا ۳ ساعت بپزید و اجازه دهید به آرامی جا بیفتد و روغن بیندازد.
بهتر است هنگام پخت خورش را هم نزنید در صورت نیاز کمی قابلمه را تکان دهید. این کار باعث روغن انداخت خورش میشود. از تکنیک اضافه کردن تکهای یخ که برای تهیه فسنجان رایج است میتوانید برای خورش کرفس نیز استفاده کنید.
منبع: عصر ایران