ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ترویج فرهنگ نذر محیط زیستی با اجرای پویش «لاله برای مادران» در تهران تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها ساخت موزه نقش زنان در دفاع مقدس در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد جامی خراسانی
سرخط خبرها
رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک

رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک

  • کد خبر: ۳۱۲۰۹۵
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
به گفته یک روانشناس، کودکان بعد از ۴ سالگی نیاز به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده دارند و مهدکودک رفتن آنها در این سن می‌تواند این نیاز را رفع کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیوان کاکابرایی با بیان اینکه شرایط کودکان از نظر توانمندی و ظرفیت متفاوت است، اظهار کرد: با این وجود می‌توان گفت کودکان به طور میانگین تا سن ۳.۵ تا چهار سالگی تمام تعاملات، نیاز‌ها و مهارت‌های فردی و اجتماعی را در خانواده کسب می‌کنند و نیاز چندانی به محیط بیرون از خانه ندارند.

وی ادامه داد: از این سن به بعد کودکان به تدریج نیازمند برقراری تعاملات فردی می‌شوند که برای پاسخ به این نیازها، حضور آنها در محیط‌هایی مانند مهدکودک و ارتباط با گروه همسالان ضروری می‌شود.

این روانشناس درباره اینکه آیا برای زمان مناسب ورود به مهدکودک بین دختر بچه و پسربچه تفاوتی وجود دارد، عنوان کرد: اگرچه شرایط دختربچه و پسربچه‌ها تا حدودی متفاوت است، اما در این مورد هر دو آنها بعد از سن حدود ۳.۵ سالگی به تعاملات فردی و اجتماعی بیرون از خانواده نیاز دارند.

کاکابرایی به این موضوع که برخی والدین به جهت شاغل بودن ناگزیر به سپردن کودک خود به مهدکودک پیش از سن ۳.۵ سالگی و حتی در ماه‌های اول تولد می‌شوند نیز اشاره و خاطرنشان کرد: اینکه آیا کودک قبل از ورود به سن ۳.۵ سالگی در مهدکودک آسیب می‌بیند یا نه نیز کامل به شرایط مهدکودک و شیوه نگهداری از او بستگی دارد.

وی از اهمیت آماده کردن کودک برای ورود به مهدکودک نیز یاد کرد و افزود: کودک باید مهارت نه گفتن، تاب‌آوری، تبدیل مشکل به مسئله و حل آن و... را بیاموزد که چنین مواردی معمولا در کودک‌هایی رخ می‌دهد که شرایط خانوادگی آنها از نظر عاطفی مناسب بوده و والدین با یکدیگر نیز تعامل خوبی دارند و همین امر باعث می‌شود کودک ساختار روانی سالمی داشته باشد و برای ورود به مهدکودک نیز آماده شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.