کاهش ۹ درصدی طلاق در خراسان شمالی نقش مادران در تربیت نسل منتظر لزوم ارتقای قدرت خلاقیت کودکان در مدارس روایت زهرا داوودنژاد از بازی در نقش مادر دکتر بهاروند، دانشمند ایرانی، در سریال «ذهن زیبا» هزینه مهدکودک به مادران شاغل پرداخت می‌شود | بخش خصوصی از قانون دورکاری والدین در تعطیلی مدارس پیروی نمی‌کند روایت مشهورترین داور زن فوتسال ایران در دنیا از فعالیت در حوزه داوری افزایش تعداد زنان کارآفرین کشور در زمینه فناوری و اقتصاد دیجیتال آسیب‌های نگهداری از حیوانات خانگی برای خانواده عنوان «نایب‌رئیس کمیته توسعه راگبی آسیا» به یک زن ایرانی رسید مروری بر نقش آفرینی زنان در دفاع مقدس حریفان ایران در لیگ والیبال قهرمانان زنان آسیا مشخص شدند نگاهی به نماد‌ها و وجوه فطری بازیگری لیلا حاتمی ۲۰ درصد زنان سرپرست خانوار به علت فوت همسر در تصادف، تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران چه نقشی دارد؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدرضا خالقی شیرزاده یائسگی زودرس، عامل مهم افزایش خطر دیابت در زنان کمتر از ۴۰ سال سهم ۱۰ درصدی مدیریت زنان کشور در شرکت‌های دانش‌بنیان طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم احتمال ۶۲ درصدی ابتلا به سرطان‌های پوست و خون در افراد دارای خالکوبی
سرخط خبرها
بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

  • کد خبر: ۳۱۲۱۹۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی مردم خراسان رضوی است که هم غذای کمکی مناسبی برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه و هم درمان غذایی برای بیماری آسم در کودکان محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی استان خراسان است که یک بار استفاده از آن می‌تواند یک تجربه خوشمزه را برای شما رقم بزند.

بسیاری از والدین به محض رسیدن فرزندان خود به پایان ۸ ماهگی، به آن‌ها بلغور می‌دهند. با این حال، بهترین زمان برای وارد کردن بلغور به رژیم غذایی فرزند شما زمانی است که او بین ۱۰ تا ۱۲ ماه سن دارد.

یکی از مهمترین مزایای دادن بلغور به نوزاد این است که به افزایش اشتهای نوزادان کمک می‌کند. در حالی که به فرزند خود شیر می‌دهید.

طرز تهیه: 

برای تهیه آش خوشمزه بلغور و شیر در ابتدای کار، بلغور شیر را درون یک کاسه می گذاریم و کمی با شیر خیس می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم.

پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت می دهیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم.

وقتی رنگ گوشت عوض شد، بلغور شیر خیس خورده را به آن اضافه کرده و آب و یک لیوان شیر هم اضافه می کنیم. در ادامه وقتی مواد جوش آمد، در آن را می گذاریم و اجازه می دهیم به آرامی و حدود نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.

سپس زیره و فلفل و نمک و زنجبیل اضافه کرده و می گذاریم ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشد. سپس آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم. زیره برای عطر و خواص آن استفاده می شود. استفاده از زنجبیل اختیاری و سلیقه ای است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.