انتصاب سومین فرماندار زن در گیلان (۷ بهمن ۱۴۰۳) آغاز اردوی تیم ملی فوتسال زنان از ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ ایجاد چالش‌های هویتی برای کودکان و نوجوانان با بلاگری آنها در فضای مجازی مازندران، میزبان المپیاد زنان نجاتگر کشور عدم آموزش کافی برای مهارت‌های زندگی، عامل مهم طلاق عاطفی بایدها و نبایدهای ذخیره باروری به شیوه فریز تخمک | شانسی برای مادر شدن فتح ۱۲ قله از ۱۴ قله بالای ۸ هزار متر جهان توسط بانوی سبزواری نقش مشکلات شنوایی در یادگیری کودکان اشتغال ۵۱ درصد از زنان فعال اقتصادی خراسان رضوی در صنعت پوشاک طرزتهیه کیک رژیمی با شیره‌انگور + فیلم رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات حوزه بانوان و خانواده نقطه پایان ندارد شهره سلطانی با نمایش «من و گربه پری» در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر بازگشت هدیه تهرانی به شبکه خانگی با سریال «هزار و یک شب» کسب سه سهمیه المپیک ۲۰۲۸، هدف‌گذاری تیم ملی تکواندو بانوان ایران فواید مصرف روغن آرگان در دوران بارداری درخواست بانوی فعال اقتصادی از رهبر معظم انقلاب + فیلم ۴۹ درصد آمار بیماران سرطانی کشور را زنان تشکیل داده‌اند ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد
سرخط خبرها
عدم آموزش کافی برای مهارت‌های زندگی، عامل مهم طلاق عاطفی

عدم آموزش کافی برای مهارت‌های زندگی، عامل مهم طلاق عاطفی

  • کد خبر: ۳۱۲۸۸۱
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
دبیر گروه خانواده انجمن جامعه شناسی ایران، عدم آموزش کافی برای مهارت‌های زندگی، عامل مهم طلاق عاطفی دانست و گفت: اینکه افراد بدانند حالا که ازدواج کرده‌اند سبک زندگی‌شان باید چه تغییراتی داشته باشد، مسئله مهمی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی نوری اظهار کرد: در طلاق عاطفی، رابطه زوجین سرد شده و محبت و صمیمیت میان زوجین از بین می‌رود. اگر احترامی هم باشد از نوع احترام دو فرد غریبه است و صمیمیتی که باید بین زوجین باشد، دیگر وجود ندارد و رابطه سرد است و زن و شوهر حمایت عاطفی از هم ندارند.

وی با اشاره به اینکه طلاق عاطفی می‌تواند آخرین مرحله، قبل از طلاق رسمی در نظر گرفته شود. اما در بسیاری از اوقات این طلاق به طلاق رسمی منتهی نمی‌شود، افزود: عواملی مانند توجه به فرزندان یا ترس از آبرو و اینکه طلاق را بد بدانند، در جامعه و اقوام قضاوت شوند یا به دلیل شرایط شغلی و اجتماعی طلاق، رسمی نمی‌شود. ولی همه فاکتور‌هایی که در طلاق رسمی اتفاق افتاده در طلاق عاطفی هم رخ می‌دهد و در واقع فقط رسمی و مستند نشده است.

دبیر گروه خانواده انجمن جامعه شناسی ایران با بیان اینکه طلاق عاطفی در واقع یک جدایی اعلام نشده است و اینکه ما آمار رسمی در این زمینه داشته باشیم دور از انتظار خواهد بود. اما معمولاً مطابق پژوهش‌ها و بررسی‌ها در دنیا حدوداً یک و نیم تا دو برابر آمار طلاق رسمی، طلاق عاطفی اتفاق می‌افتد، یادآور شد: مثلاً اگر در ایران در سال ۹۲ طلاق رسمی ما حدود ۲۰۰ هزار نفر بوده است، باید طلاق عاطفی را بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر در نظر بگیریم، اما نمی‌توان آمار دقیقی در این خصوص به دست آورد.

نوری تاکید کرد: سبک زندگی امروزی به دلیل مشغله زیادی که برای همه افراد ایجاد می‌کند و سبک زندگی شهری و مشغله زیاد آن موجب می‌شود که افراد فرصتی برای با هم بودن نداشته باشند و در نتیجه فرد احساس می‌کند طرف مقابلش به او بی توجهی می‌کند و به اندازه کافی برایش زمان نمی‌گذارد. افراد به اندازه کافی وقت برای گفت‌و‌گو کردن درباره مسئله‌های مشترکشان ندارند.

وی ادامه داد: آموزش کافی برای مهارت‌های زندگی هم وجود ندارد. اینکه افراد بدانند حالا که ازدواج کرده‌اند سبک زندگی‌شان باید چه تغییراتی داشته باشد، وقتی بچه دار شدند چه تغییراتی باید در زندگی ایجاد کنند مسئله مهمی است. جامعه به سرعت در حال تغییر، نیازمند آموزش متناسب و به‌روز است، در غیر این صورت شیوه رفتار ما با اطلاعات موجود در جامعه همخوانی نخواهد داشت.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.