دیدگاه امام خمینی (ره) نسبت به نقش بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی روایت زنان غیرمسلمان از تجربه داشتن حجاب در روز جهانی حجاب دختران خراسانی مچ‌انداز در اردوی تیم ملی بررسی عوامل اثرگذار در جذب زنان به فعالیت‏‌های مبارزاتی در کتاب «تاریخ شفاهی مبارزات سیاسی زنان مسلمان» اعزام بانوی اسکی‌باز مشهدی به بازی‌های آسیایی چین نقره و برنز دختران دونده خراسان رضوی در رکوردگیری کشوری سیدبندی جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا مشخص شد| تیم ملی ایران در سید یک مریلا زارعی، بانویی برای نقش‌آفرینی در متفاوت‌ترین نقش‌ها بررسی ابعاد مختلف زوجیت در تبیین منشور زن از دیدگاه اسلام برگزاری دوره‌های مهارتی «بانوی مجاهد» در سراسر کشور باور به نقش زنان در توسعه جامعه، رمز موفقیت بانوی یزدی برگزیده رویداد «ایران‌بانو» کاهش کالری غذایی، عامل تأثیرگذار بر ایجاد اختلال قدی در کودکان سهم ۱۱ درصدی اشتغال بانوان در بخش کشاورزی تأثیرات بازی بر ارتقای سلامت روان کودکان ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم ۱۸ تا ۲۴ سالگی، بهترین بازه سنی برای بارداری روایت الناز شاکردوست از چالش‌های امروز فضای مجازی در فیلم سینمایی «گوزن‌های اتوبان»
سرخط خبرها
دیدگاه امام خمینی (ره) نسبت به نقش بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی

دیدگاه امام خمینی (ره) نسبت به نقش بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی

  • کد خبر: ۳۱۴۰۶۳
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵
امام خمینی (ره)، انقلاب و پیروزی آن را وام‌دار زنان می‌دانستند، چرا که آنان سبب تقویت روحیه و انگیزه انقلابی مردان شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انقلاب ایران بیشتر از هر عنوانی با نام «انقلاب اسلامی» مطرح شده است. بسیاری از تحلیلگرانِ انقلاب، آن را انقلابی مردمی یا مردم گرا می‏ دانند. محور مهم انقلاب اسلامی ایران که از ویژگی الهی بودن انقلاب سرچشمه می‏ گیرد، نقش دین، عالمان دینی و رهبری و هدایت انقلاب توسط امام خمینی است.

طراح و معمار کبیر انقلاب اسلامی  همواره با تأکید بر پیوند عمیق و ناگسستنی انقلاب اسلامی ایران با آموزه‌های اسلامی  و تعالیم دینی بر استثنایی بودن آن تأکید می‌نمود. این انقلاب با رهبری و هدایت عالمان دینی آغاز شد و به سرانجام رسید.

در رأس این بزرگان، شخص امام خمینی (س) قرار داشت که بالاترین جایگاه دینی، یعنی مرجعیت را دارا بود. امام خمینی، انقلاب و پیروزی آن را وام دار زنان می‌شمارد. چرا که آنان سبب تقویت روحیه و انگیزه انقلابی مردان شدند.

 حضور زنان در انقلاب، هر چند پدیده‌ای بی سابقه نبود و تاریخ جنبش‌های سیاسی و اعتراض آمیز ملت ایران، از شور وشعور زنان مسلمان ایرانی حکایت دارد، اما با توجه به فراگیربودنِ انقلاب، باید گفت که آنان الهام بخش همگان بودند.

بردباری زنان متعهد مسلمان در برابر انبوه خطرات و مشکلات و ترغیب همسران و فرزندانشان به مبارزه و همکاری، عامل موثری در تداوم روند رو به تکامل انقلاب بود.

منبع: پرتال امام خمینی (ره) 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.