کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی آیا حضور ملی پوش جوان خراسانی در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران قطعی می‌شود؟ پیاده روی اربعین، عامل اساسی در تغییر و تحول در سبک زندگی مردم دستور پخت کیک مرمرین در خانه + فیلم میدان‌داری دختران در سوارکاری خراسان رضوی حضور چشمگیر زنان در فضای مناسکی اربعین تکمیل فرآیند احصای «نظام مسائل دختران نوجوان و جوان» در همه استان‌های کشور نگاهی به «حریم شخصی زنان» هنگام مراجعه به پزشک فوایدی که شیردهی برای کودک دارد هشدار یک جمعیت شناس به تغییر الگوی فرزندآوری در خانواده‌های ایرانی
سرخط خبرها
کنترل حالت تهوع در بارداری با مصرف به‌اندازه برخی مواد غذایی

کنترل حالت تهوع در بارداری با مصرف به‌اندازه برخی مواد غذایی

  • کد خبر: ۳۱۷۴۲۵
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
به گفته مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تهوع در بارداری ناشی از تغییرات هورمونی است و برای کاهش آن مصرف زنجبیل و مکمل ویتامین B ۶ می‌تواند کمک‌کننده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد اسماعیل‌زاده با تأکید بر اهمیت تغذیه مناسب در دوران بارداری، اظهار کرد: برای رشد سالم جنین، مادر باید رژیم غذایی متعادلی داشته باشد که شامل لبنیات، میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، غلات کامل و پروتئین‌های حیوانی باشد. همچنین، مصرف مواد غذایی حاوی افزودنی‌ها، رنگ‌های مصنوعی، جگر، قهوه، کافئین و شکلات‌های کاکائویی باید به حداقل برسد.

وی افزود: کمبود آهن و کم‌خونی در دوران بارداری با مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت قرمز، حبوبات و سبزیجات برگ سبز و همچنین استفاده از مکمل‌های آهن و اسید فولیک قابل پیشگیری است. مادران باید تحت نظر پزشک، روند وزن‌گیری مناسبی داشته باشند تا مواد مغذی کافی به جنین برسد.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره کنترل حالت تهوع در بارداری گفت: تهوع ناشی از تغییرات هورمونی است و برای کاهش آن توصیه می‌شود صبح‌ها قبل از برخاستن از رختخواب از نان خشک یا بیسکویت خشک استفاده شود. مصرف زنجبیل و مکمل ویتامین B ۶ نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد.

اسماعیل زاده تأکید کرد: کافئین می‌تواند در سه‌ماهه اول خطر سقط را افزایش دهد، بنابراین مصرف قهوه، شکلات، نسکافه و شیرینی‌های کاکائویی در این دوران باید به‌طور کامل حذف شود.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.