برنامه اقدام ملی ارتقای اکوسیستم کسب و کار زنان تدوین می‌شود انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است بررسی روایات مربوط به مادر بزرگوار امام‌رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در کتاب «زیست‌نامه مادر امام‌رضا(ع)» تصمیم‌گیری نمایندگان مجلس برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه ابتلا به بیماری‌ ام‌اس در زنان بیشتر است بالاترین میزان رشد مغز کودک چه‌زمانی اتفاق می‌افتد؟ برگزاری ۱۷۲ برنامه در خراسان جنوبی ویژه دختران در دهه کرامت ۱۴۰۴ پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید روایت مادران موفق ایرانی در مستند رادیویی «زنان سرزمین من» سهم ۱۹ درصدی زنان در مدیریت IT کشور پیشگیری از وزن کم نوزاد هنگام تولد و نقص‌های مادرزادی با مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری
سرخط خبرها
افزایش خطر جدا شدن جفت جنین با دود سیگار

افزایش خطر جدا شدن جفت جنین با دود سیگار

  • کد خبر: ۳۲۱۲۸۷
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳
محققان دانشکده پزشکی در دانشگاه توهوکو در ژاپن در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده‌اند که سیگار کشیدن در دوران بارداری و حتی قرار گرفتن در معرض دود دست دوم، خطر جدا شدن جفت جنین را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشکده پزشکی در دانشگاه توهوکو در ژاپن در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که سیگار کشیدن در دوران بارداری و حتی قرار گرفتن در معرض دود دست دوم، خطر جدا شدن جفت جنین را افزایش می‌دهد.

«آلاینده هوای غیرفعال»(Passive smoking) یا «آلاینده جوی ثانویه» یا «دود دست دوم» اشاره به تحت تأثیر قرار گرفتن فرد غیرعامل، به وسیله آلاینده هواپخش ایجاد شده توسط یک فرد عامل است. به ‌طور مثال وقتی فردی در یک محیط بسته و عمومی، اقدام به سیگار کشیدن می‌نماید، فراگیری دود سیگار در محیط به دلیل پدیده انتشار باعث می‌شود تا تمام افراد غیر سیگاری حاضر در آن مکان، تحت تأثیر آلاینده جوی ثانویه‌ای باشند که خودشان در ایجاد آن دخالت نداشته‌اند، اما قربانی آن می‌شوند. توجه به این مقوله به این دلیل مهم است که قرار گرفتن در معرض چنین آلایندگی، همان خطرات و بیماری‌هایی را برای سایرین در پی دارد که متوجه و دامن‌گیر افراد سیگاری است.

جداشدگی جفت اتفاق ناخوشایندی است و به این معنی است که جفت که اساساً راه نجات جنین در حال رشد است، قبل از تولد نوزاد به طور جزئی یا کامل از دیواره رحم جدا می‌شود. این اتفاق به طور بالقوه کشنده است، زیرا انتقال اکسیژن و مواد مغذی را به جنین قطع می‌کند و می‌تواند باعث خونریزی شدید مادر شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.