پیروزی ارزشمند تیم ملی ایران مقابل چین تایپه در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا استرالیا، میزبان مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا ۲۰۲۶ صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود زنان تنها ۴.۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل کشور را تشکیل داده‌اند| محرومیت بانوان شاغل از حق عائله‌مندی دیانت و تعهد، مهمترین ویژگی مادر شهیدان حسن و مجتبی خوراکیان بررسی برخی عوامل افزایش شمار جنایتی به نام سقط جنین | نسل‌کشی سوداگران ۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان توسعه مراکز همسان‌گزینی و اعطای وام ازدواج، دو محور اصلی قانون جوانی جمعیت در حوزه ازدواج استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران فراز و فرود‌های یک مادر در ایجاد کارآفرینی در دنیای مد اسلامی تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین
سرخط خبرها
لزوم پرهیز از سفر‌های طولانی و پراسترس در ۳ ماهه اول بارداری

لزوم پرهیز از سفر‌های طولانی و پراسترس در ۳ ماهه اول بارداری

  • کد خبر: ۳۲۳۳۳۷
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
یک متخصص زنان و زایمان گفت: سه ماهه اول بارداری معمولاً با علائمی مانند خستگی و تهوع همراه است، خطر سقط جنین در این مرحله بیشتر است. بنابراین، بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که در سه ماهه اول از سفر‌های طولانی و پراسترس خودداری شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم‌السادات موسوی با اشاره به اینکه بانوان باردار نسبت به ضربه‌ها حساس‌تر هستند و حتی ضربه‌ای نه چندان جدی می‌تواند دردسرساز شود و اگر اتفاقاتی مانند ترمز‌های ناگهانی، وجود دست‌انداز‌ها و خدایی ناکرده تصادفات را هم در نظر بگیرید متوجه خواهید شد که منطقی است در این شرایط از سفر‌های طولانی صرف‌نظر کنید، اظهار کرد: برای مسافرت‌های با مسافت کم پس از یک ساعت رانندگی پیاده شوید و قدم بزنید تا خطرات ذکر شده رخ ندهد. سفر کردن حتی با هواپیما هم در هفته‌های آخر بارداری به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. بهترین وسیله برای سفر در این ایام قطار است که امکان قدم زدن در آن وجود دارد، البته باز هم در مسافت طولانی احتمال تکان و ضربه‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه برای سفر در دوران بارداری زمان مناسب را انتخاب کنید، بیان کرد: سه ماهه اول بارداری معمولاً با علائمی مانند خستگی و تهوع همراه است. این دوره همچنین زمان حساسی برای رشد جنین است و خطر سقط جنین در این مرحله بیشتر است. بنابراین، بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که در سه ماهه اول از سفر‌های طولانی و پراسترس خودداری شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: سه ماهه دوم بارداری اغلب بهترین زمان برای سفر است. در این دوره، علائم اولیه بارداری مانند تهوع کاهش می‌یابد و انرژی فرد بیشتر است. همچنین، خطر سقط جنین در این مرحله کمتر است و شکم هنوز به اندازه‌ای بزرگ نشده که حرکت را سخت کند.

موسوی تاکید کرد: در سه ماهه سوم، به دلیل افزایش وزن و بزرگ شدن شکم، سفر ممکن است سخت و خسته‌کننده باشد. خطر زایمان زودرس نیز در این دوره افزایش می‌یابد. بنابراین، بهتر است از سفر‌های طولانی در این مرحله خودداری شود، مگر اینکه ضروری و با تأیید پزشک همراه باشد.

این متخصص زنان و زایمان یاداور شد: قبل از برنامه‌ریزی برای سفر، حتماً با پزشک‌تان مشورت کنید. پزشک می‌تواند با توجه به شرایط خاص شما، مانند سابقه پزشکی، وضعیت بارداری و هرگونه عارضه احتمالی، توصیه‌های لازم را ارائه دهد. اگر بارداری شما پرخطر است یا عوارضی مانند فشار خون بالا، دیابت بارداری یا خطر زایمان زودرس دارید، ممکن است پزشک توصیه کند از سفر خودداری کنید.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.