پرسش‌های حقوقی بانوان | راهکار اثبات قصور پزشکی برای سقط جنین سقط جنین میان قانون، اجبار و واقعیت‌های زندگی زنان خانواده، خط مقدم انقلاب اسلامی انجام تست‌های روان‌شناسی در دوران بارداری سهم ۲۵ درصدی زنان در حوزه وکالت و کارشناسان رسمی کشور اجرای پویش با محوریت صلح و سازش در دادگستری قم فتنه انگیزی نرگس محمدی در مراسم هفتم خسرو علیکردی| آیین سوگواری یا خودنمایی سیاسی؟! حمایت اجتماعی از دختران، کلید پیشرفت کشور کامبک تماشایی تیم باتسام برابر تیم کاسپین تهران در لیگ برتر بسکتبال بررسی عملکرد تیم ملی هندبال بانوان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند پوششی که آرامش و زیبایی می‌آفریند | روایت بانویی که حجاب را خلاقانه بازتعریف کرده است درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان «آن شهر شاید!» | روایتی از زنانی که برچسب نمی‌پذیرند من هنوز مادرم
سرخط خبرها
کمبود ید در دوران بارداری، عامل مهم تولد نوزاد با هوش پایین‌تر

کمبود ید در دوران بارداری، عامل مهم تولد نوزاد با هوش پایین‌تر

  • کد خبر: ۳۲۱۱۳۰
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
به گفته معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، علاوه بر اینکه کمبود یُد می‌تواند یکی از علل بارداری پرخطر در زنان شود، این کمبود منجر به تولد نوزاد با هوش پایین‌تر نیز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه جوادی با اشاره به اینکه ید خواص زیادی برای بدن دارد و مصرف آن برای حفظ سلامتی ضروری است و در این میان این ماده معدنی به وفور در نمک یددار یافت می‌شود، اظهار کرد: زنان باردار به میزان بیشتری از ید نیاز دارند، زیرا مصرف ید با رشد مغز جنین رابطه مستقیمی دارد و مطالعاتی که در این خصوص انجام شده نشان می‌دهد که کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری با کمبود ید مواجه بوده‌اند، به طور معمول با ضریب IQ و هوش پایین‌تری متولد می‌شوند.

وی تصریح کرد: خستگی و ضعف، ورم در ناحیه گردن، ریزش مو، مشکل در یادگیری و احساس سردی بیش از حد معمول از جمله علائم کمبود ید در بدن است.

معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: نمک یددار، ماهی، ماست، شیر، پنیر، تخم‌مرغ، میگو و غذا‌های دریایی منابع غنی از ید هستند و پس از آن منابع گیاهی، حاوی ید است و توصیه می‌شود که در رژیم غذایی خانواده‌ها قرار گیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.