به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه جوادی با اشاره به اینکه ید خواص زیادی برای بدن دارد و مصرف آن برای حفظ سلامتی ضروری است و در این میان این ماده معدنی به وفور در نمک یددار یافت میشود، اظهار کرد: زنان باردار به میزان بیشتری از ید نیاز دارند، زیرا مصرف ید با رشد مغز جنین رابطه مستقیمی دارد و مطالعاتی که در این خصوص انجام شده نشان میدهد که کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری با کمبود ید مواجه بودهاند، به طور معمول با ضریب IQ و هوش پایینتری متولد میشوند.
وی تصریح کرد: خستگی و ضعف، ورم در ناحیه گردن، ریزش مو، مشکل در یادگیری و احساس سردی بیش از حد معمول از جمله علائم کمبود ید در بدن است.
معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: نمک یددار، ماهی، ماست، شیر، پنیر، تخممرغ، میگو و غذاهای دریایی منابع غنی از ید هستند و پس از آن منابع گیاهی، حاوی ید است و توصیه میشود که در رژیم غذایی خانوادهها قرار گیرد.
منبع: ایرنا