کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت تشکیل کارگروهی تخصصی برای تدوین سند «زنان فناور» مارال ترکمان و فرشته خسروی، بازیکنان کلیدی تیم ملی ایران در جام ملت‌های زنان آسیا از نگاه AFC پایان لیگ بسکتبال دسته یک زنان با قهرمانی تیمی از مشهد اصلاح سازوکار‌ها با همکاری وزارت کار و گمرک برای امکان صادرات محصولات بانوان فعال اقتصادی به صورت فردی افزایش چاپ کتاب‌هایی با محوریت تجربیات شخصی یا اجتماعی زنان در سال‌های اخیر بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه
سرخط خبرها
اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد

اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد

  • کد خبر: ۳۲۲۴۳۵
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
یک متخصص کودکان با اشاره به اینکه نوزاد باید بعد از شیردهی احساس آرامش کرده و سیر شود، آموزش مادران درباره شیردهی، تغذیه صحیح و پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای برای نوزادان بسیار ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمدرضا فرسار با اشاره به اینکه مهم‌ترین نشانه‌ها برای اطمینان از تغذیه کافی نوزاد شامل تعداد پوشک‌های خیس و کثیف، افزایش وزن مناسب و مکیدن مؤثر است، اظهار کرد: نوزاد باید بعد از شیردهی احساس آرامش کرده و سیر شود.

وی با تاکید بر اینکه غذا‌هایی مانند جو دوسر، بادام، و رازیانه می‌توانند به افزایش تولید شیر کمک کنند. اما هر مادر باید از تجربیات خود برای شناسایی غذا‌های مناسب استفاده کند، یادآور شد: برخی غذا‌ها مانند حبوبات یا کافئین ممکن است بر کیفیت شیر تأثیر گذاشته و باعث حساسیت یا کولیک در نوزاد شوند.

این متخصص کودکان با بیان اینکه برای پیشگیری از زردی نوزاد، شیردهی مکرر و قرار دادن نوزاد در معرض نور غیرمستقیم خورشید توصیه می‌شود، تصریح کرد: از شیر گرفتن باید به صورت تدریجی از ۶ ماهگی آغاز شود و معمولاً در پایان دو سالگی به پایان می‌رسد، در این دوره، غذای تکمیلی به تدریج به برنامه غذایی نوزاد افزوده می‌شود، اما همچنان شیر مادر به عنوان غذای محوری باقی می‌ماند.

فرسار با تاکید بر اینکه در ۶ ماه اول زندگی نوزاد باید هر ۲ تا ۳ ساعت به شیر مادر دسترسی داشته باشد. فاصله بین شیردهی نباید بیشتر از ۴ ساعت شود، اضافه کرد: آموزش مادران درباره شیردهی، تغذیه صحیح و پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای برای نوزادان بسیار ضروری است.

منبع: خبرگزاری زنان ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.