کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت تشکیل کارگروهی تخصصی برای تدوین سند «زنان فناور» مارال ترکمان و فرشته خسروی، بازیکنان کلیدی تیم ملی ایران در جام ملت‌های زنان آسیا از نگاه AFC پایان لیگ بسکتبال دسته یک زنان با قهرمانی تیمی از مشهد اصلاح سازوکار‌ها با همکاری وزارت کار و گمرک برای امکان صادرات محصولات بانوان فعال اقتصادی به صورت فردی افزایش چاپ کتاب‌هایی با محوریت تجربیات شخصی یا اجتماعی زنان در سال‌های اخیر بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه
سرخط خبرها
اهمیت واکسیناسیون «ب‌ث‌ژ» برای نوزادان در پیشگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری سل

اهمیت واکسیناسیون «ب‌ث‌ژ» برای نوزادان در پیشگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری سل

  • کد خبر: ۳۲۳۵۷۱
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
یک متخصص ریه و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اهمیت واکسیناسیون «ب‌ث‌ژ» برای نوزادان در پیشگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری سل، گفت: انجام غربالگری‌های منظم و تشخیص زودهنگام نیز در درمان افراد مبتلا بسیار مهم است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی پولادرگ با اشاره به اینکه بهترین راه پیشگیری از سل، تزریق واکسن "ب‌ث‌ژ" در نوزادان و انجام غربالگری منظم برای شناسایی افراد مبتلا است، اظهار کرد: سل ناشی از میکروب "کاخ" (Mycobacterium tuberculosis) است که به‌ویژه از طریق هوا منتقل می‌شود. افراد مبتلا به سل می‌توانند بدون داشتن علائم بالینی، ناقل این بیماری باشند و آن را به دیگران منتقل کنند.

این متخصص ریه به شایع‌ترین علائم سل اشاره کرد و گفت: سرفه‌های خشک یا خلط‌دار، تنگی نفس، کاهش وزن، تعریق شبانه و بی‌حالی از شایع‌ترین علائم سل است.

او همچنین به راه‌های انتقال بیماری از طریق سرفه، عطسه و حتی صحبت کردن اشاره کرد و افزود: در مکان‌هایی با تراکم جمعیتی بالا، سل به راحتی منتقل می‌شود.

پولادرگ بر لزوم تشخیص زودهنگام بیماری تأکید و بیان کرد: تشخیص سل از طریق آزمایش خلط و مشاهده میکروب در آن انجام می‌شود. در صورتی که میکروب در نمونه خلط دیده نشود، آزمایش‌های تکمیلی مانند تصویربرداری و تست پوستی توبرکولین برای تأیید بیماری ضروری است.

وی در مورد درمان سل توضیح داد: دوره درمان دارویی سل معمولاً شش ماه است و در موارد خاص مانند سل مغزی، ممکن است درمان تا ۱۲ ماه ادامه یابد.

این متخصص ریه پیشگیری از بیماری را حیاتی دانست و یادآور شد: برای جلوگیری از شیوع سل، علاوه بر واکسیناسیون "ب‌ث‌ژ" در نوزادان، انجام غربالگری‌های منظم و تشخیص زودهنگام افراد مبتلا بسیار مهم است. همچنین درمان پیشگیرانه برای افراد در معرض خطر می‌تواند از فعال شدن عفونت در بدن جلوگیری کند.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.