کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت تشکیل کارگروهی تخصصی برای تدوین سند «زنان فناور» مارال ترکمان و فرشته خسروی، بازیکنان کلیدی تیم ملی ایران در جام ملت‌های زنان آسیا از نگاه AFC پایان لیگ بسکتبال دسته یک زنان با قهرمانی تیمی از مشهد اصلاح سازوکار‌ها با همکاری وزارت کار و گمرک برای امکان صادرات محصولات بانوان فعال اقتصادی به صورت فردی افزایش چاپ کتاب‌هایی با محوریت تجربیات شخصی یا اجتماعی زنان در سال‌های اخیر بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه
سرخط خبرها
نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری

نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری

  • کد خبر: ۳۲۴۰۷۳
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴
نوزاد ۱۰ ماهه هر روز به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری نیاز دارد که نیمی از آن از شیر مادر یا شیر خشک و بقیه از غذای جامد تامین می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نوزاد هر روز به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری نیاز دارد که نیمی از آن از شیر مادر یا شیر خشک و بقیه از غذای جامد تامین می‌شود. شما می‌توانید علاوه بر استفاده از قاشق برای غذا دادن به کودک، غذا‌های انگشتی مناسب برای او تهیه و او را به غذا خوردن مستقل تشویق کنید.

کودک ۱۰ ماهه خودش نیز می‌تواند برای غذا خوردن قاشق به دست بگیرد. تکه‌های کوچک توفو یا پنیر، نخود فرنگی، میوه‌های خرد شده و ماکارونی خوب پخته مناسب هستند. او به آهستگی غذا می‌خورد و غذا را به هر کجا غیر از دهان خود می‌ریزد.

همچنین، مراقبت از نوزاد ده ماهه، حساسیت غذایی کودکان نوپا به غذا‌هایی مانند شیر گاو که نباید قبل از یک سالگی استفاده شود، تخم مرغ، بادام زمینی، سویا و گندم واکنش‌های آلرژیک نشان دهند. علائم آلرژی غذایی می‌تواند خفیف یا شدید بوده و عوراضی، چون بثورات پوستی، اسهال، مشکلات تنفسی یا رنگ پریدگی به همراه داشته باشد.

پزشک هر نوع حساسیتی را تشخیص و راهکار‌های لازم را ارائه می‌دهد. برای شروع هر غذایی ابتدا اطمینان حاصل کنید، فرزندتان نسبت به آن حساسیت ندارد. در بعضی موارد، کودکان بدون حساسیت رشد می‌کنند.

منبع: نی نی پلاس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.