آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی
سرخط خبرها
نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری

نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری

  • کد خبر: ۳۲۴۰۷۳
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴
نوزاد ۱۰ ماهه هر روز به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری نیاز دارد که نیمی از آن از شیر مادر یا شیر خشک و بقیه از غذای جامد تامین می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نوزاد هر روز به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری نیاز دارد که نیمی از آن از شیر مادر یا شیر خشک و بقیه از غذای جامد تامین می‌شود. شما می‌توانید علاوه بر استفاده از قاشق برای غذا دادن به کودک، غذا‌های انگشتی مناسب برای او تهیه و او را به غذا خوردن مستقل تشویق کنید.

کودک ۱۰ ماهه خودش نیز می‌تواند برای غذا خوردن قاشق به دست بگیرد. تکه‌های کوچک توفو یا پنیر، نخود فرنگی، میوه‌های خرد شده و ماکارونی خوب پخته مناسب هستند. او به آهستگی غذا می‌خورد و غذا را به هر کجا غیر از دهان خود می‌ریزد.

همچنین، مراقبت از نوزاد ده ماهه، حساسیت غذایی کودکان نوپا به غذا‌هایی مانند شیر گاو که نباید قبل از یک سالگی استفاده شود، تخم مرغ، بادام زمینی، سویا و گندم واکنش‌های آلرژیک نشان دهند. علائم آلرژی غذایی می‌تواند خفیف یا شدید بوده و عوراضی، چون بثورات پوستی، اسهال، مشکلات تنفسی یا رنگ پریدگی به همراه داشته باشد.

پزشک هر نوع حساسیتی را تشخیص و راهکار‌های لازم را ارائه می‌دهد. برای شروع هر غذایی ابتدا اطمینان حاصل کنید، فرزندتان نسبت به آن حساسیت ندارد. در بعضی موارد، کودکان بدون حساسیت رشد می‌کنند.

منبع: نی نی پلاس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.