رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ترویج فرهنگ نذر محیط زیستی با اجرای پویش «لاله برای مادران» در تهران تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها ساخت موزه نقش زنان در دفاع مقدس در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد جامی خراسانی ضرورت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌های شیری کودکان برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور لزوم آسیب‌شناسی دقیق‌تر قانون مهریه با محوریت حقوقی و اجتماعی بازداشت یک بانوی ایرانی در فرانسه به اتهام حمایت از فلسطین و محکوم‌کردن نسل‌کشی در غزه
سرخط خبرها
طلاق و فروپاشی بنیان خانواده، پیامد‌های منفی نگاه تجاری به ازدواج

طلاق و فروپاشی بنیان خانواده، پیامد‌های منفی نگاه تجاری به ازدواج

  • کد خبر: ۳۲۶۴۰۴
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۳
به گفته یک جامعه‌شناس، نه تنها نگاه تجاری به ازدواج پیامدی جز طلاق و فروپاشی بنیان خانواده ندارد، بلکه مشکلات زیادی از جمله تزلزل هویت فردی و اجتماعی و آسیب‌های عمیق روانی و اجتماعی را به دنبال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا جعفری با اشاره به اینکه پژوهش‌های متعدد نشان داده‌اند که طلاق آثار منفی جسمی، روانی، اجتماعی و اخلاقی زیادی برای مردان، زنان مطلقه، فرزندان طلاق و حتی جامعه به همراه دارد، اظهار کرد: طلاق با مسائلی همچون اعتیاد، جرم و بزهکاری، اختلالات روانی، عدم تعادل شخصیتی، مشکلات آموزشی و تربیتی، خودکشی و دیگر معضلات اجتماعی مرتبط است.

وی با اشاره به اینکه در دنیای مدرن، طلاق به عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی بارز و چالش‌برانگیز شناخته می‌شود و مشکلات زیادی از جمله تزلزل هویت فردی و اجتماعی و آسیب‌های عمیق روانی و اجتماعی را به دنبال دارد، ادامه داد: ازدواج بیشتر از آنکه یک تعهد درونی و معنوی باشد، تبدیل به یک معامله شده است و این نگاه تجاری به ازدواج پیامدی جز طلاق و فروپاشی بنیان خانواده ندارد.

این کارشناس حوزه خانواده با اشاره به تبدیل شدن مهریه به‌عنوان ابزاری برای فشار و تضمین خدمات بیان کرد: شرایط مهریه به سمتی رفته است که گویی به نوعی قیمت‌گذاری روی زن است. مهریه، که در ابتدا می‌توانست یک حق قانونی باشد، به تدریج به ابزاری برای معامله تبدیل شده است.

جعفری با اشاره اینکه طلاق به عنوان یک پدیده پیچیده و چالش‌برانگیز، تأثیرات مخربی بر فرد و جامعه به ویژه در ایران دارد، یادآور شد: این مسأله به عنوان یک معضل اجتماعی، پیامد‌های ناگوار اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی به همراه دارد که می‌تواند در نهایت به بروز ناهنجاری‌های بسیاری منجر شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.