اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با با بالا رفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها کسب دومین پیروزی تیم ملی ایران مقابل هنگ‌کنگ در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم وجود بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی در آستانه ازدواج در کشور لزوم تعیین مهریه منطقی و حمایت قانونی از زنان در طرح اصلاح قانون مهریه حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری
سرخط خبرها
تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم

تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم

  • کد خبر: ۳۳۱۶۶۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
به گفته عضو انجمن ریه ایران، خطر ابتلا به آسم در کودکانی که پدر و مادرشان مصرف مواد مخدر قلیان و سیگار دارند بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی جوادموسوی اظهار کرد: خطر ابتلا به آسم در کودکانی که پدر و مادرشان مصرف مواد مخدر قلیان و سیگار دارند بیشتر است. البته در کودکان زیر دو‌سال که مبتلا به عفونت ریوی می‌شوند نیز احتمال بروز آسم بالاست.

وی بیان کرد: وجود میکروپلاستیک‌ها در زندگی انسان در بروز آسم تأثیر دارد. میکروپلاستیک‌ها در هوای شهر و محیط زندگی وجود دارند و وارد ریه می‌شوند.

عضو انجمن ریه ایران با اشاره به آخرین یافته‌ها در تشخیص و درمان آسم افزود: حدود ۲۵۰میلیون نفر در جهان مبتلا به آسم هستند و ۴۵۰هزار نفر هر سال بر اثر آسم جان خود را از دست می‌دهند. این بیماری اگر همراه با برونشیت مزمن باشد، می‌تواند جان چهارمیلیون نفر از مردم جهان را بگیرد.

 موسوی درباره علائم شایع بیماری آسم بیان کرد: شایع‌ترین علائم این بیماری سرفه، خلط، تنگی‌نفس و خس‌خس سینه است. این علائم گاهی خودبه خود و گاه با درمان از بین می‌روند و اگر فرد این علائم را مشاهده کرد باید به پزشک مراجعه کند.

وی با بیان این‌که دارو‌های جدیدی که امروزه وارد بازار شده نقش مهمی در کنترل آسم دارند و می‌توان در درمان بیمارانی که آسم بسیار شدیدی دارند به کار برده شود، گفت: آسم یک بیماری قابل پیشگیری است و اگر عوامل مستعدکننده حذف شوند قطعا در کنترل آسم موفق خواهیم بود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.