بازاری در ساحل شلوغ دریا ناصحی: مشکلات ترافیک مشهد با تکمیل پروژه‌های معابر حل می‌شود شهردار مشهد مقدس: می‌توانیم صادرکننده خدمات مهندسی در حوزه مترو باشیم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برای ما فرق نمی‌کند | افتتاح رسمی فاز یک خط۳ مترو با حضور رئیس‌جمهور بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده مشهد | معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: گره‌های ترافیکی با افتتاح دوربرگردان شهید فهمیده کاهش می‌یابد هوای مشهد همچنان آلوده است (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخستین جلسه ستاد برگزاری دیدار ایران و کره شمالی در مشهد برگزار شد درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت‌به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان ۱۴۰۴ دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان
سرخط خبرها

حاشیه شهر مشهد، محروم از اجرای طرح «اگو»

  • کد خبر: ۱۰۰۰۵۷
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
حاشیه شهر مشهد، محروم از اجرای طرح «اگو»
آن طور که معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب وفاضلاب مشهد اعلام می‌کند، تاکنون ۸۰ درصد شبکه فاضلاب در شهر مشهد انجام شده و ۲۰ درصد آن باقی مانده است که بیشتر آن به مناطق حاشیه شهر مربوط است.

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ «شرکت آب وفاضلاب چرا طرح اگو در منطقه سیس آباد (رسالت ۹۷) اجرا نمی‌کند؟ هر دو ماه بابت تخلیه چاه فاضلاب باید ۱۵۰ هزار تومان پرداخت کنیم، ضمن اینکه چاه‌ها نشست پیدا می‌کند.بیشتر خیابان‌های مشهد طرح اگو دارد، به غیر از منطقه سیس آباد. لطفا این طرح را اجرا کنید.»

«در محله همت آباد ساکن هستم و نبود طرح اگو مشکلات زیادی را برای ساکنان این محله ایجاد کرده است.من و بسیاری از این مردم قشر کارگر هستیم و برایمان سنگین است که هر چند ماه یک بار هزینه تخلیه چاه بپردازیم. نمی‌دانم مشکل کار کجاست که همیشه امکانات به حاشیه شهر دیرتر می‌رسد.»
اولین بار نیست که چنین پیامک‌هایی دریافت می‌کنیم، قطعا آخرین بار نیز نخواهد بود.

حاشیه شهر در انتظار اگو

آن طور که معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب وفاضلاب مشهد اعلام می‌کند، تاکنون ۸۰ درصد شبکه فاضلاب در شهر مشهد انجام شده و ۲۰ درصد آن باقی مانده است که بیستر آن به مناطق حاشیه شهر مربوط است.

مهدی حاجی آبادی اظهار کرد: شبکه فاضلاب مشهد تحت پمپاژ نیست و با شیب زمین حرکت می‌کند، بنابراین در مناطقی از حاشیه شهر که قابلیت آن وجود داشته، انجام شده است. به عنوان نمونه، شبکه فاضلاب را تا رسالت ۵۹ اجرا کرده ایم.

۷۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب اجرا نشده است

وی با اشاره به اینکه پنج تصفیه خانه فعال در مشهد وجود‌دارد، گفت: در مجموع برای شبکه فاضلاب مشهد ۴ هزارو ۳۰۰ کیلومتر فاضلاب نیاز است که ۳ هزارو ۶۰۰ کیلومتر آن اجرا شده است و حدود ۷۰۰ کیلومتر آن باقی مانده است.

حدود ۳۰۰ کیلومتر از این میزان باقی مانده به بعد از منطقه طبرسی شمالی ۱۳ و بعد از رسالت ۵۹ مربوط است. امکان انتقال فاضلاب این مناطق به هیچ کدام از تصفیه خانه‌های موجود نیست. حاجی آبادی اضافه کرد: زمینی برای احداث تصفیه خانه طبرسی شمالی تملک شده و مناقصه آن نیز برگزار شده است.

امیدواریم در سال آینده ساخت این تصفیه خانه شروع شود و هم زمان با آن، اجرای شبکه فاضلاب این مناطق را در دستورکار داریم. تا زمانی که این تصفیه خانه ساخته نشود، نمی‌توان کار را شروع کرد، زیرا در صورت اجرای طرح اگو، جایی وجود ندارد که فاضلاب را به آن منتقل کنیم. البته ساخت تصفیه خانه و اجرای شبکه هر دو زمان بر است.

سرنوشت فاضلاب مازادی که تصفیه نمی‌شود

وی اظهار کرد: نمی‌توان راهکاری موقت برای دفع فاضلاب اجرا کرد. راهکار فعلی همان چاه‌های جذبی است که اهالی حفر و از آن استفاده می‌کنند. می‌توان به صورت موقت تا رفع این ماجرا، فاضلاب را به کشف رود منتقل کرد، اما این معضل را دوچندان می‌کند.

اکنون نیز ۸۰ درصد شبکه فاضلاب را در مشهد اجرا کرده ایم، اما به این میزان نتوانستیم تصفیه خانه اجرا کنیم. اکنون فاضلاب مازاد داریم که تصفیه نمی‌شود و وارد کشف رود می‌شود.

حاجی آبادی تصریح کرد: تکمیل شبکه فاصلاب مشهد به ساخت تصفیه خانه منوط است، اما آن طور که پیش بینی می‌شود، این شبکه در سه سال آینده تکمیل خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->