آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور دژ دفاعی الموت در آستانه جهانی شدن راز پزشک قاتل برملا شد | قتل ۱۵ بیمار طی ۴ سال موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری ایران و پاکستان سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند
سرخط خبرها

کلاهبرداری گسترده از طلافروشان و صرافان مشهدی

  • کد خبر: ۱۰۰۹۲۴
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
کلاهبرداری گسترده از طلافروشان و صرافان مشهدی
پلیس فتای استان با دستگیری متهم تحت تعقیب در شهرستان جیرفت، از سرقت‌های سریالی او پرده برداشت.

محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ مرد جوان حاضر به همکاری نبود و اتهاماتش را ناروا می‌دانست. او مدعی بود کاری نکرده و اشتباه دستگیر شده است. گذشته از سرنخ‌هایی که در دست کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی بود و نقش متهم در سرقت‌ها را نشان می‌داد، استعلام هویت این فرد نشان داد که پرونده‌ای باز در دادسرای شهرستان جیرفت دارد و از سوی پلیس این شهرستان نیز تحت تعقیب است. این پرونده دیگر انکارناپذیر بود و مانند طنابی دور دست و پای متهم بسته شد و او در نهایت اتهامش را پذیرفت و به بیش از ۱۰ فقره سرقت از طلافروشی ها، صرافی‌ها و داروخانه‌ها در مشهد اعتراف کرد.

همه چیز از مسدودی حساب آغاز شد

پیگیری این پرونده با شکایت‌های پشت سر هم چند صراف و طلافروش آغاز شد. این افراد با شکایت از افرادی ناشناس اعلام کردند که به علت واریز پول‌های سرقتی به حساب هایشان، با دستور قضایی حساب هایشان مسدود شده و آن‌ها را به دردسر انداخته است.
با افزایش تعداد شاکیان به ۱۰ نفر که با دردست داشتن مرجوعه قضایی برای پیگیری پرونده شان به پلیس فتا مراجعه کرده بودند، سرهنگ جواد جهانشیری رئیس پلیس فتای خراسان رضوی دستور رسیدگی فوری به پرونده را صادر کرد و گروهی از کارآگاهان این پلیس تخصصی تحقیقات خود را با دعوت از شاکیان آغاز کردند.

متهمی که کسی او را ندیده بود

کارشناسان با شنیدن اظهارات مال باختگان که وجوه زیادی را از دست داده بودند، متوجه شدند که بیشتر این افراد کانال‌ها و صفحات فروشی در فضای مجازی دارند و متهم نیز با استفاده از همین صفحات خود را به عنوان مشتری جا زده و پس از واریز وجه به حساب این کسبه، در قبال آن سکه و طلا و اقلام دارویی گران قیمت خریداری کرده و با تاکسی اینترنتی کالا‌ها را تحویل گرفته است.
اطلاعات اولیه شاکیان هیچ سرنخی برای کارشناسان نداشت و مشخص شد که تاکنون هیچ کدام از آن‌ها متهم یا متهمان را از نزدیک ندیده اند و تنها از چند نام کاربری اطلاعات واریز و درخواست کالا‌ها را دریافت کرده اند.

آغاز تحقیقاتی همه جانبه

وقتی مأموران متوجه شدند که نمی‌توانند سرنخ‌های زیادی از شاکیان به دست بیاورند، یک سلسله تحقیقات گسترده در فضای سایبر را آغاز کردند.
بررسی‌ها نشان داد، متهمان با سوءاستفاده از فضای مجازی و به بهانه‌های ناشناخته‌ای افرادی را ترغیب به واریز وجه به حساب کسبه مشهدی کرده و پس از آن هم کالا‌های گران قیمتی همچون سکه و طلا را با استفاده از تاکسی‌های اینترنتی در نقاطی نامشخص دریافت کرده اند.
با مشخص شدن شگرد متهم و تلاش کارشناسان پلیس فتای استان سرنخ‌هایی به دست آمد و در تحقیقات صورت گرفته متهمی در همین زمینه شناسایی شد. مأموران با دریافت مجوز‌های قضایی عملیاتی را آغاز کردند و توانستند متهم را در مشهد دستگیر کنند.

مال باختگان را در فضای مجازی پیدا می‌کردم

متهم جوان در رویارویی با ادله دیجیتالی جرم خود را پذیرفت و اعتراف کرد، با فعالیت در کانال‌های تخصصی اصناف در تلگرام سوژه‌های خود را دنبال کرده و سپس وعده فروش کالا زیر قیمت بازار را به مشتریان خود داده و وجوه کلاهبرداری شده را مستقیم به حساب تعداد هشت صرافی و دو داروخانه و طلافروشی واریز کرده و در برابر آن طلا و سکه و مکمل دارویی تحویل گرفته است.

فرمانده پلیس فتای خراسان رضوی با اشاره به اینکه فضای مجازی همچون فضای حقیقی می‌تواند تبدیل به بستری برای حضور شیادان و کلاهبرداران باشد بیان کرد: با توجه به شگرد متهم تحقیقات درباره نحوه و تعداد کلاهبرداری آغاز شده است و همچنین مشخص شد که متهم دارای پرونده باز در شهرستان جیرفت با ترفند کلاهبرداری در فضای سایبری است.
سرهنگ جواد جهانشیری، به کاربران فضای سایبری هشدار داد: مراقب واریز وجوه با منشأ سرقتی به حساب خود باشید و هرگز معاملات حساس و با ارزش خود را در فضای سایبری با افراد ناشناس انجام ندهید تا گرفتار عواقب و مشکلات بعدی آن نشوید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->