قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه
سرخط خبرها

حمایت تمام‌عیار مدیریت‌ شهری از خیران حوزه زنان و کودکان

  • کد خبر: ۱۰۱۳۶۷
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
حمایت تمام‌عیار مدیریت‌ شهری از خیران حوزه زنان و کودکان
آسیب‌های اجتماعی گوناگون در دهه‌های گذشته به ویژه در حاشیه شهر مشهد توجه خاص به زنان آسیب دیده را مهم کرده است؛ موضوعی که مدیریت شهری در تلاش است تا با بهره گیری از مشارکت‌های مردمی و خیران، برخی آسیب‌های این حوزه را کم رنگ کند.

وثوقی | شهرآرانیوز؛ نقش زنان در تحکیم خانواده و بهبود محیط اجتماعی بر هیچ کس پوشیده نیست. از این رو حمایت و توانمندسازی مادران به نوعی تضمین کننده سلامت جامعه و نسل‌های آینده است. آسیب‌های اجتماعی گوناگون در دهه‌های گذشته به ویژه در حاشیه شهر مشهد توجه خاص به زنان آسیب دیده را مهم کرده است؛ موضوعی که مدیریت شهری به عنوان حاکمیت محلی در تلاش است تا با بهره گیری از مشارکت‌های مردمی و خیران، برخی آسیب‌های این حوزه را کم رنگ کند.

در این راستا هم اکنون مقدمات ساخت و بهره برداری از دو مرکز برای توانمندسازی بانوان حاشیه شهر و قشر آسیب دیده در مشهد فراهم شده است. یکی از این مراکز با عنوان «مرکز کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی مادر و کودک» دو روز پیش در منطقه ۵ شهرداری مشهد کلنگ زنی شد.

در این زمینه رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد در گفتگو با خبرنگار شهرآرا و با بیان اینکه باید از ظرفیت شهر امام رضا (ع) استفاده شود و آسیب‌های حوزه زنان را با مشارکت مردم در قالب خیران دنبال کنیم، گفت: خیران زن در مشهد جایگاه ویژه‌ای دارند و مشارکت آن‌ها در فعالیت‌های خیرخواهانه قاعده‌ای ماندگار در مشهد است و بعد از خانم «گوهرشاد» تاکنون خیران زن زیادی به این عرصه وارد شده اند.

فاطمه سلیمی با بیان اینکه آماده ایم از خیران این حوزه حمایت کنیم، افزود: در مشهد به هر شکلی که بتوانیم، باید به کاهش آسیب‌های شهر کمک کنیم. یکی از جلوه‌های آن فعالیت خیران به ویژه در حوزه زنان و کودکان است. خیران زیادی برای رسیدگی به این اقشار آسیب پذیر اعلام آمادگی کرده اند.

وی با تأکید بر اینکه خیران خارج از کشور این آمادگی را دارند تا برای حوزه زنان گام‌هایی بردارند، ادامه داد: نهاد‌های متولی باید امور را برای ورود خیران به این حوزه تسهیل کنند و همه مجموعه‌های مدیریت شهری پای کار فعالیت این خیران باشند تا پروژه به بهره برداری برسد.

زمین و پروانه با شهرداری، ساخت با خیران

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه ساخت دو مرکز برای توانمندسازی بانوان به همت خیران شهریار پیگیری شده است، گفت: نحوه مشارکت شهرداری و خیران به این شکل است که زمین و پروانه را شهرداری و ساخت را خیران انجام می‌دهند.

وی اضافه کرد: یکی از این مرکز‌ها در خیابان حر واقع شده است که مراحل نهایی ساخت را سپری می‌کند. این مرکز ویژه توانمندسازی زنان در حاشیه شهر است و دومین مرکز به تازگی کلنگ زنی شده و قرار است در حوزه توانمندسازی زنان آسیب دیده به مادر و کودک توجهی ویژه داشته باشد.

سلیمی با اشاره به اینکه خیر این مرکز حدود ۳۵ میلیارد تومان برای ساخت این مرکز پیش بینی کرده است، افزود: اقدامات مرکز مادر و کودک با همکاری معاونت اقتصادی شهرداری مشهد و ستاد خیران شهریار برنامه ریزی شد و امیدواریم طبق برنامه‌هایی که مدیر این پروژه اعلام کرده است، اجرای این پروژه جامع ظرف دوسال در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع به بهره برداری برسد.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه یک بخش از این مرکز گلخانه است که به توانمندسازی در حوزه کشاورزی می‌پردازد، تصریح کرد: بحث اشتغال و کارآفرینی در اولویت اقدامات این دو مرکز است و فعالیت‌های دیگر این مراکز بر اساس نظر خیران و هیئت امنا و نیازسنجی‌های مختلف تعیین و پیگیری می‌شود تا این افراد به چرخه اقتصاد متصل شوند.

وی بیان کرد: برنامه‌ای شش ماهه برای حضور و توانمندسازی زنان آسیب دیده در این مرکز پیش بینی شده است تا علاوه بر اسکان این زنان با هدایت و مشورت به آن‌ها در حوزه‌های مختلف این افراد به عنوان فردی سالم به جامعه بازگردند.

سلیمی ادامه داد: در طراحی ساخت این مجموعه به شکلی برنامه ریزی شده است که مردم بتوانند از فروشگاه ها، فضای تفریحی آبی و زمین‌های ورزشی این مرکز استفاده کنند.

عضو شورای اسلامی شهر با تأکید بر اینکه علاوه بر ساخت این مراکز، نحوه بهره برداری برای استفاده بهینه از مجموعه‌های فرهنگی موضوعی است که نیاز به توجه جدی دارد، گفت: مدیریت شهری علاوه بر کمک در ساخت این مرکزها، باید برای بهره برداری از آن‌ها دل سوزی کند. در این راستا در کنار این افراد خواهیم بود تا این مرکز به اهداف خود نائل شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه مشکلات اجتماعی زیادی در حاشیه شهر داریم، رویکردمان این است که مکان‌هایی برای رسیدگی به مشکلات زنان در حاشیه شهر پیش بینی کنیم تا علاوه بر دسترسی مناسب برای این افراد، بتوانیم محیطی را که سبب آسیب‌های اجتماعی برای زنان و کودکان شده است، به فرصتی برای بهبود وضعیت این افراد تبدیل کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->