نخستین عکس‌ها از گوشی شیائومی ۱۵ پرو منتشر شد آپدیت جدید تلگرام منتشر شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) مهم‌ترین خطرات وای‌فای رایگان برای کاربران پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) احتمالا گوگل اندروید ۱۶ را زودتر از زمان معمول منتشر کند دستگیری دو مجرم که با آیفون‌های تقلبی از اپل ۲.۵ میلیارد دلار کلاهبرداری کرده بودند پاسخ پازل امروز میجر (جمعه ۱۳ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳) ایرانی‎‌ها در رتبه سوم باهوش‌ترین مردم جهان پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟
سرخط خبرها

زارع‌پور: کیفیت اینترنت در ۶ ماه گذشته صعودی بوده است

  • کد خبر: ۱۰۲۰۸۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
زارع‌پور: کیفیت اینترنت در ۶ ماه گذشته صعودی بوده است
وزیر ارتباطات با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تامین پهنای باند اینترنت بین‌الملل نداریم، به روند صعودی سرعت و کیفیت اینترنت در ۶ ماه گذشته اشاره کرد و از کم شدن فاصله سرعت اینترنت در ایران با میانگین جهانی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عیسی زارع‌پور با اشاره به اینکه سرعت و کیفیت اینترنت در ۶ ماه گذشته روند صعودی را طی کرده است، گفت: «در این مدت سرعت ۲۵.۱۸ مگابیت بر ثانیه را در اینترنت سیار تجربه کرده‌ایم و این عدد فاصله زیادی با میانگین جهانی (۲۹.۶۰) ندارد.»

او به دستور رئیس جمهور برای تامین اینترنت بین‌الملل اشاره کرد و در راستای پیشبرد برنامه‌ها بر اساس دستور رئیس‌جمهور، گفت: «در حال تامین اینترنت بین‌الملل هستیم و اگر این اتفاق نمی‌افتاد شرایط از حال حاضر هم نامناسب‌تر بود.»

به گفته او ایران تقریبا در میانه جدول سرعت اینترنت جهانی قرار دارد و وضعیت خیلی هم نامناسب نیست.

میانگین سرعت اینترنت ثابت جهانی؛ ۶۰ مگابیت بر ثانیه
زارع‌پور در ادامه توضیحات خود به شهریور سال جاری و زمانی که سکان وزارت ارتباطات را به دست گرفت اشاره کرد و گفت: «شهریور ماه سرعت اینترنت سیار ایران، ۲۱.۸ مگابیت بر ثانیه بود و در این ماه (اسفند ۱۴۰۰) به سرعت ۲۳.۱ مگابیت بر ثانیه رسیده است که روند صعودی را نشان می‌دهد.»

او البته بر این موضوع نیز تاکید کرده که این سرعت با سرعتی که شایسته مردم ایران است، فاصله بسیار زیادی دارد.

از سویی دیگر، وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه اکنون میانگین سرعت اینترنت ثابت در دنیا ۶۰ مگابیت بر ثانیه است گفت: «سرعت ایران ۱۰.۳۹ است که تقریبا یک دهم میانگین جهانی است. البته گلوگاه تمام مشکلات در شبکه اینترنت ثابت، توسعه نامتوازن ارتباطات ثابت و سیار در کشور است.»

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه نسخه شفابخش وضعیت اینترنت در ایران توسعه شبکه ثابت است، گفت: «اینترنت موبایل صرفا برای زمان جابجایی طراحی شده و نمی‌توان کل سیستم اینترنت را مبتنی بر آن دانست.»

او با تاکید بر اینکه باید بار شبکه همراه را با توسعه شبکه ثابت کاهش دهیم، گفت: «در اینترنت همراه هم باید به سمت تکنولوژی‌های جدید مثل ۴G و ۵G برویم تا سرعت و کیفیت این بخش هم افزایش پیدا کند.»

وزیر ارتباطات به تلاش این وزارت‌خانه برای حل کردن مشکلات فوری و حیاتی شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: «افزایش لینک به سمت شرکت ارتباطات سیار یکی از موضوعاتی بود که انجام شد. همچنین تجهیزات لازم برای این کار از محل منابع وزارت ارتباطات تامین شد..»

او به مصوب شدن رقمی از بند (ی) تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۰ و قرار دادن بودجه در اختیار شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: «این مبلغ به زودی در اختیار شرکت مخابرات برای توسعه شبکه انتقال داخل شهری قرار خواهد گرفت.»

آینده مبهم اینترنت کشور

این اظهارات وزیر ارتباطات در شرایطی مطرح شده که همچنان وضعیت اینترنت با کندی همراه است و برخی گزارش‌ها حکایت از این دارد که کاهش کیفیت اینترنت عمدی است. از طرفی شرکت‌های اینترنت ثابت هم برای سال آینده خواستار افزایش تعرفه ۱۰۰ درصدی شده‌اند. حال آنکه کاربران اینترنت همچنان چشم‌انداز روشنی از آینده اینترنت کشور ندارند.

علاوه بر این کسب‌وکار‌های مرتبط با اینترنت در این روز‌ها با مشکلات جدی مواجه شده‌اند و روند صعودی کیفیت اینترنت در زندگی روزمره آنچنان که باید محسوس نیست. این البته در شرایطی است که چشم بر کندی ارتباطات بانکی مبتنی بر اینترنت از دستگاه‌های کارتخوان تا انتقال‌های اینترنتی ببندیم.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->