چرا گربه‌ها بیشتر به انسان‌ها میومیو می‌کنند؟ جزئیاتی جدید از اپل واچ سری ۱۰ | صفحه نمایش بزرگتر و طراحی نازک‌تر قیمت گلکسی بادز ۳ و گلکسی بادز ۳ پرو سامسونگ مشخص شد قابلیت ترجمه همزمان تماس‌ها با Galaxy AI به واتساپ اضافه می‌شود کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) + آموزش وعده‌های مسعود پزشکیان درباره اینترنت و مسئله فیلترینگ چه بود؟ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) اولین تصاویر از گلکسی بادز ۳ سامسونگ پیش از رونمایی رسمی + عکس حسگر اثر انگشت اولتراسونیک در گوگل پیکسل ۹ | قدرت شناسایی حتی هنگام رطوبت و چرب‌بودن دست علت ریزش قیمت بیت کوین در روز‌های اخیر چیست؟ (۱۵ تیر ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است
سرخط خبرها

زارع‌پور: کیفیت اینترنت در ۶ ماه گذشته صعودی بوده است

  • کد خبر: ۱۰۲۰۸۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
زارع‌پور: کیفیت اینترنت در ۶ ماه گذشته صعودی بوده است
وزیر ارتباطات با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تامین پهنای باند اینترنت بین‌الملل نداریم، به روند صعودی سرعت و کیفیت اینترنت در ۶ ماه گذشته اشاره کرد و از کم شدن فاصله سرعت اینترنت در ایران با میانگین جهانی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عیسی زارع‌پور با اشاره به اینکه سرعت و کیفیت اینترنت در ۶ ماه گذشته روند صعودی را طی کرده است، گفت: «در این مدت سرعت ۲۵.۱۸ مگابیت بر ثانیه را در اینترنت سیار تجربه کرده‌ایم و این عدد فاصله زیادی با میانگین جهانی (۲۹.۶۰) ندارد.»

او به دستور رئیس جمهور برای تامین اینترنت بین‌الملل اشاره کرد و در راستای پیشبرد برنامه‌ها بر اساس دستور رئیس‌جمهور، گفت: «در حال تامین اینترنت بین‌الملل هستیم و اگر این اتفاق نمی‌افتاد شرایط از حال حاضر هم نامناسب‌تر بود.»

به گفته او ایران تقریبا در میانه جدول سرعت اینترنت جهانی قرار دارد و وضعیت خیلی هم نامناسب نیست.

میانگین سرعت اینترنت ثابت جهانی؛ ۶۰ مگابیت بر ثانیه
زارع‌پور در ادامه توضیحات خود به شهریور سال جاری و زمانی که سکان وزارت ارتباطات را به دست گرفت اشاره کرد و گفت: «شهریور ماه سرعت اینترنت سیار ایران، ۲۱.۸ مگابیت بر ثانیه بود و در این ماه (اسفند ۱۴۰۰) به سرعت ۲۳.۱ مگابیت بر ثانیه رسیده است که روند صعودی را نشان می‌دهد.»

او البته بر این موضوع نیز تاکید کرده که این سرعت با سرعتی که شایسته مردم ایران است، فاصله بسیار زیادی دارد.

از سویی دیگر، وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه اکنون میانگین سرعت اینترنت ثابت در دنیا ۶۰ مگابیت بر ثانیه است گفت: «سرعت ایران ۱۰.۳۹ است که تقریبا یک دهم میانگین جهانی است. البته گلوگاه تمام مشکلات در شبکه اینترنت ثابت، توسعه نامتوازن ارتباطات ثابت و سیار در کشور است.»

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه نسخه شفابخش وضعیت اینترنت در ایران توسعه شبکه ثابت است، گفت: «اینترنت موبایل صرفا برای زمان جابجایی طراحی شده و نمی‌توان کل سیستم اینترنت را مبتنی بر آن دانست.»

او با تاکید بر اینکه باید بار شبکه همراه را با توسعه شبکه ثابت کاهش دهیم، گفت: «در اینترنت همراه هم باید به سمت تکنولوژی‌های جدید مثل ۴G و ۵G برویم تا سرعت و کیفیت این بخش هم افزایش پیدا کند.»

وزیر ارتباطات به تلاش این وزارت‌خانه برای حل کردن مشکلات فوری و حیاتی شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: «افزایش لینک به سمت شرکت ارتباطات سیار یکی از موضوعاتی بود که انجام شد. همچنین تجهیزات لازم برای این کار از محل منابع وزارت ارتباطات تامین شد..»

او به مصوب شدن رقمی از بند (ی) تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۰ و قرار دادن بودجه در اختیار شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: «این مبلغ به زودی در اختیار شرکت مخابرات برای توسعه شبکه انتقال داخل شهری قرار خواهد گرفت.»

آینده مبهم اینترنت کشور

این اظهارات وزیر ارتباطات در شرایطی مطرح شده که همچنان وضعیت اینترنت با کندی همراه است و برخی گزارش‌ها حکایت از این دارد که کاهش کیفیت اینترنت عمدی است. از طرفی شرکت‌های اینترنت ثابت هم برای سال آینده خواستار افزایش تعرفه ۱۰۰ درصدی شده‌اند. حال آنکه کاربران اینترنت همچنان چشم‌انداز روشنی از آینده اینترنت کشور ندارند.

علاوه بر این کسب‌وکار‌های مرتبط با اینترنت در این روز‌ها با مشکلات جدی مواجه شده‌اند و روند صعودی کیفیت اینترنت در زندگی روزمره آنچنان که باید محسوس نیست. این البته در شرایطی است که چشم بر کندی ارتباطات بانکی مبتنی بر اینترنت از دستگاه‌های کارتخوان تا انتقال‌های اینترنتی ببندیم.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->