مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳) ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟
سرخط خبرها

کوچک‌ترین اثری از خودتان بر جا نگذارید

  • کد خبر: ۱۰۳۵۸۷
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
کوچک‌ترین اثری از خودتان بر جا نگذارید
اگر قرار است طبیعت‌گردی کنید و با آن آشتی؛ این اصل را ازیاد نبرید.

ملیحه ابراهیمی یزدی | شهرآرانیوز؛ حتما در این روز‌های بهاری به دنبال یک فرصت می‌گردید تا لوازم پیک‌نیک را جمع کنید و در نزدیک‌ترین طبیعت محل سکونتتان اطراق کنید، اما بد نیست با توجه به هشدار‌های نگران‌کننده‌ای که درباره تخریب محیط زیست به گوش می‌رسد با رعایت برخی موراد ضرور وارد حریم طبیعت شوید.

اول. فن جایگزینی

حتما برای سرجمع کردن لوازمی که قرار است با خود بیرید، به این نکته توجه کنید که باید به جای کیسه‌های پلاستیکی، از کیسه‌های پارچه‌ای استفاده کنید.
مهم‌ترین کاربرد ساک‌های پارچه‌ای در اندازه‌های متفاوت تولید زباله کمتر در چرخه طبیعت است.

دوم. تجزیه‌پذیری

از دیدگاه خیلی‌ها استفاده از ظروف یکبارمصرف در طبیعت باعث سبک شدن بار سفر می‌شود در حالی که استفاده از ظروف چندبارمصرف مثل قمقمه به جای بطری آب معدنی تأثیر بسزایی بر سلامت محیط زیست دارد.

سوم. رها نکردن و تفکیک کردن

زباله‌ها جدا از تخریب زیبایی بصری طبیعت، باعث بروز بیماری‌های متعدد به دلیل وجود موجودات موذی می‌شوند. بماند که شیرابه آن‌ها وارد خاک می‌شود و آب‌های زیرزمینی را آلوده می‌کند. بهترین فرصت است که بعد از هر طبیعت‌گردی به فرزندانمان آموزش بدهیم نباید کوچک‌ترین زباله‌ای روی زمین باقی بماند و بایستی زباله‌های‌تر و خشک از همدیگر جدا شوند.

چهارم. اسراف ممنوع

یکی از توصیه‌های حفظ طبیعت خرید به‌اندازه مواد غذایی است. صرفه‌جویی در مصرف موجب تولید زباله کمتر و جلوگیری از هدر رفتن منابع انرژی می‌شود. پیشنهاد بدی نیست به جای برداشتن لوازم پخت‌وپز از غذا‌های محلی هر منطقه استفاده کنید. این‌گونه به اقتصاد هم کمک کرده‌اید.

پنجم. پاکیزگی با صرفه‌جویی

جنگ جهانی سوم بر سر آب است پس صرفه‌جویی و حفظ پاکیزگی منابع آب و رودخانه‌ها وظیفه همه ماست. به خاطر داشته باشید برای شست‌وشو با مواد شوینده از آب رودخانه‌ها استفاده نکنید.

ششم. حفظ آرامش

وقتی وارد طبیعت می‌شویم به نوعی وارد حریم حیوانات شده‌ایم. بروز صدا‌های غیرعادی مثل پخش موسیقی بلند، صدای موتور وسایل نقلیه و صدای افراد باعث می‌شود موجودات بترسند، بر اثر اضطراب بمیرند یا محل زندگی خود را ترک کنند که محیط زیست را به خطر می‌اندازد.

هفتم. محافظت از پوشش گیاهی و درختان

همه می‌دانند گیاهان و درختان اصلی‌ترین عاملان تصفیه هوا و کاهش دی‌اکسیدکربن هوا هستند. از شکستن شاخه‌های درختان، چیدن گل‌ها و خم‌کردن نهال‌ها جلوگیری کنیم و به دیگران هم آموزش دهیم.

هشتم. استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی

طبیعت‌گردی فرصت خوبی است تا کمی در این هوای بهاری ورزش کنیم. با پیاده‌روی، قدم زدن و ساعتی رکاب زدن با دوچرخه می‌توانیم به دل طبیعت برویم.

نهم. سفر مختصر و مفید

برای کاهش آلودگی هوا، مصرف سوخت و هزینه‌ها می‌توانیم با وسایل حمل‌ونقل عمومی طبیعت‌گردی کنیم. با این روش، خودبه‌خود از همراه بردن اقلام و وسایل غیرضرور خودداری کرده‌ایم.

دهم. پیش‌بینی مکان اقامت

برنامه طبیعت‌گردی را در اقامتگاه‌ها و هتل‌های سبز بچینیم. این مکان‌ها در راستای گردشگری پایدار، برخوردی مسئولانه در قبال طبیعت و محیط زیست دارند. تلاش می‌کنند زباله کمتر، گاز‌های سمی کمتر و از منابع انرژی تجدیدپذیر استفاده کنند.

یازدهم. دفن بقایای مخرب

درست است که خیلی از مواد در طبیعت تجزیه می‌شوند، اما نباید آن‌ها را در طبیعت رها کرد. باید یک گودال کوچک حفر کرد و پسماند‌های غذایی را درون آن ریخت و آن‌ها را با کمی آب مرطوب کرد، سپس روی همه پسماند‌ها را با خاک پوشاند. به این ترتیب، به تجزیه سریع‌تر مواد کمک کرده و ظاهر طبیعت را خدشه‌دار نکرده‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->