مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت رضا (ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان
سرخط خبرها

تعارض میان زوج‌ها طبیعی است

  • کد خبر: ۱۰۳۵۹۱
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۱
تعارض میان زوج‌ها طبیعی است
اگر خواسته همسران با یکدیگر هماهنگ نباشد، در واقع میان آن‌ها تعارض ایجاد شده است. اختلاف زوجین به دلیل متفاوت بودن ویژگی‌های شخصیتی، خانوادگی و جنسیتی می‌باشد و این کاملا طبیعی است و کمتر زوجی را می‌توان پیدا کرد که با یکدیگر هیچ مشکلی ندارند و با یکدیگر به طور کامل توافق دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهروند: من و همسرم تفاوت‌های زیادی با هم داریم. این اختلاف‌ها بیشتر وقت‌ها سبب بحث و مجادله بین ما می‌شود. برای نمونه، من بیش از اندازه منظم هستم و او بی‌انضباط. نمی‌دانم چرا با اینکه همسرم از حساسیت‌های من خبر دارد، باز بی‌توجه است. آیا برای کاهش این اختلاف‌ها یا اینکه دست‌کم خودم کمتر حرص بخورم راهکاری وجود دارد؟

تکتم مغفرتی، مشاور خانواده و مدرس دانشگاه در این باره توضیح می‌دهد: وجود تعارض میان ما آدم‌ها به علت تفاوت‌هایی که در نیازها، باور‌ها و خواسته‌هایمان داریم طبیعی است؛ بنابراین اگر با پدر و مادر، همسر یا دوستانمان اختلاف سلیقه و نظری داریم، طبیعی است.

با همه این‌ها حل این تعارض‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا تعارض حل‌نشده ممکن است به جنگ و دعوا ختم شود، رابطه را خراب کند یا بزرگ‌تر شود و به کینه و بحران تبدل شود که دیگر نتوان برای آن کاری کرد. پس بیشترین سرمایه‌گذاری‌ای که ما در رابطه‌مان می‌کنیم باید برای حل تعارض‌ها باشد، چون زمانی که تعارضی حل شود، هم مهارت‌های ارتباطی‌مان قوی‌تر می‌شود، هم رضایت از زندگی افزایش می‌یابد و هم تاب‌آوری‌مان بیشتر می‌شود. همه این‌ها به رشد فردی ما کمک بسزایی خواهد کرد.

نخستین چیزی که می‌تواند در حل تعارض کمک‌کننده باشد، این است که سهم خودمان را در هر مشاجره و تعارض بپذیریم. متأسفانه وقتی اختلافی بین زوج‌ها به وجود می‌آید، آن‌ها به محیط خانه و دعوا به شکل یک دادگاه نگاه می‌کنند و خود را وکیل مدافعی می‌بینند که باید از حقش در مقابل دیگری دفاع کند. در این شرایط، طبیعی است کسی حق را به دیگری ندهد. این در حالی است که در هر دعوایی، حتی به نسبت کم و زیاد، دو طرف مقصرند.

این مسئولیت‌پذیری ما را نشان می‌دهد که سهم خودمان را در آن مشاجره و تعارض بپذیریم.

نکته دومی که باید به آن توجه کرد این است که بپذیریم هر کسی نسخه‌ای منحصر‌به‌فرد از خودش است با باور‌ها و ارزش‌هایی متفاوت. این یعنی باید از دریچه نگاه دیگران هم به مسائل نگاه کرد. نکته جالبی که در پرسش شما وجود داشت هم‌زمانی استفاده از پرسش در کنار پاسخ بود.

گفته بودید: من خیلی منظم هستم. شاید این منظم بودن از دید شما خیلی خوشایند باشد، ولی از نظر همسرتان ناخوشایند و شاید هم زجرآور باشد. پس اگر چیزی در نظر ما خوشایند است، حتما نباید برای طرف مقابلمان هم خوشایند باشد. تفاوت شخصیتی و جنسیتی که بین زن و مرد وجود دارد ضرورت این را که از زاویه نگاه دیگری هم مسائل را ببینیم دوچندان می‌کند.

نکته مهم دیگری که باید به آن توجه کنیم این است که معمولا بین زوج‌ها چیزی به اسم مذاکره وجود ندارد، بلکه مشاجره است. مذاکره یعنی در محیطی آرام و بدون تنش از نیازهایمان بگوییم و از نیاز‌های طرف مقابل بشنویم، در حالی که معمولا این‌گونه نیست. شنونده بودن به معنای درک و همدلی کردن است، نه آماده بودن برای پاسخ دادن و به مبارزه طلبیدن.

خلاصه اینکه اگر قرار است زندگی کنیم، باید خوب بشنویم، مسئولیت‌پذیر باشیم، همدلی کنیم و از دید طرف مقابل هم به مسائل نگاه کنیم. در این شرایط، حتی اگر تعارض کامل حل نشود، دست‌کم در بهبود روابط تسهیل ایجاد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->