اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

درباره سرنوشت نامعلوم عروسک‌هایی که محبوبیت زیادی پیدا می‌کنند

  • کد خبر: ۱۰۴۷۴۸
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
درباره سرنوشت نامعلوم عروسک‌هایی که محبوبیت زیادی پیدا می‌کنند
مالک و مالکیت قائل شدن برای عروسک‌ها شاید در ظاهر کار آسانی باشد؛ اما پس این وسط تکلیف دست‌ها و صدا‌هایی که به آن‌ها جان بخشیده اند و آدم‌هایی که عروسک‌ها بخش بزرگی از زندگی شان شده است، چه می‌شود؟

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ عروسک‌ها هیچ گاه از دنیای ما آدم‌ها دور نبوده اند؛ نه از دنیای کودکانه بچه‌ها و نه از دنیای شلوغ و پلوغ ما آدم بزرگ ها. مصداق هم تا دلتان بخواهد داریم. اصلا از کدام نام ببریم؟ از «مخمل» خونه مادربزرگه یا «دون دون»؟ از «جناب خان»‌ی که هنوز انگیزه بسیاری است برای نشستن پای برنامه‌های تلویزیون یا «سنجد»؟ از «کلاه قرمزی» و «پسرخاله» یا «زی زی گولو»؟ از «هادی» و «هدی» یا «نارنجی» و «سرماییِ» مدرسه موش ها؟

عروسک‌هایی که همچنان می‌توانند به این فهرست اضافه شوند و هرکدام سهم درخورتوجهی در خاطرات ما دارند. خاطراتی که با یادآوری آن‌ها می‌توانیم یک لبخند از ته دل بنشانیم روی لب‌های مان، اما سرنوشت این عروسک‌هایی که پابه پای شان جلو رفتیم و زندگی کردیم و گریه کردیم و خندیدیم، قرار است به کجا ختم شود؟

حتی همین روز‌ها که دیگر از تعطیلات فاصله گرفته ایم، یکی از برنامه‌هایی که هنوز درباره آن حرف زده می‌شود، برنامه عروسک محور «مهمونی» است؛ برنامه‌ای که شاید خیلی‌ها آن را با نام مهمونیِ ایرج طهماسب می‌شناسند. کسی که عادت کرده بودیم او را همیشه در کنار کلاه قرمزی و پسرخاله ببینیم و البته در سال‌های گذشته در کنار کلی عروسک دیگر که حالا همان‌ها هم خاطره شده اند. عید امسال که صحبت از مهمونی داغ بود، تصاویر و ویدئو‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شد که «بچه» مهمونی را با کلاه قرمزی قیاس می‌کرد.

ویدئوکلیپ‌هایی با پس زمینه یک موزیک غم انگیز که از نبود عروسک محبوب بچه‌ها و کلاه قرمزش و لباس آبی راه راهش می‌گفت و اینکه یک بچه حاضرجواب جایش را گرفته و لب کلام اینکه کلاه قرمزی تنها شده و تنها مانده است. در خلال همه این خاطر ه بازی ها، این سؤال دوباره در ذهن بسیاری جریان گرفت که آیا این عروسک دوست داشتنی را همان طور که دوست داریم باز هم ملاقات خواهیم کرد یا نه؟ مخصوصا که در سال‌های گذشته هم بار‌ها صحبت از پخش کلاه قرمزی در تلویزیون به میان آمد؛ اما این اتفاق رخ نداد.

نوروز ۹۶ آخرین سالی بود که فصل تازه‌ای از این برنامه روی آنتن رفت. بعد از آن، اما آرام آرام اختلافات صدا و سیما و سازندگان این مجموعه شروع شد و در آستانه نوروز ۹۸ با جمع آوری دکور‌های این مجموعه و اوج گیری اختلافات، همکاری ایرج طهماسب و صدا و سیما به پایان رسید. حالا، اما خبر‌های دیگری به گوش می‌رسد. آن گونه که در اخبار منتشر شده و در شبکه‌های اجتماعی به چشم می‌خورد، بر اساس اظهارنامه منتشر شده ۲۲ اسفند سال ۱۴۰۰ درخواست ثبت عروسک کلاه قرمزی به مالکیت سازمان صداوسیما و از سوی یک فرد حقیقی در اداره ثبت علایم تجاری ارائه شده است.

داستان اخذ مالکیت عروسک‌هایی که محبوبیت زیادی پیدا می‌کنند؛ اما فقط محدود به کلاه قرمزی نیست. «پنگول» با صداپیشگی هومن حاج عبداللهی در یک بازه زمانی درگیر این حواشی شد. حاشیه‌هایی که عبداللهی درباره آن گفت: «نمی‌دانم چرا این اتفاق افتاده و من دیگر صدای پنگول را درنمی آورم، این موضوع بسیار تلخ است، حتی الان هم گاهی اوقات موقع صحبت کردن با دخترم از همان لفظ‌ها استفاده می‌کنم. پنگول هنوز هم در خانه ما هست.»

جناب خان هم مدتی پیش به همین سرنوشت دچار شد و اختلافات تا حدی پیش رفت که مدتی در خندوانه هم خبری ازش نبود و در عوض او را روی بدنه اتوبوس‌ها می‌دیدیم! مالک و مالکیت قائل شدن برای عروسک‌ها شاید در ظاهر کار آسانی باشد؛ اما پس این وسط تکلیف دست‌ها و صدا‌هایی که به آن‌ها جان بخشیده اند و آدم‌هایی که عروسک‌ها بخش بزرگی از زندگی شان شده است، چه می‌شود؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->