گفتگو با پدیده «گل‌یاپوچ»: مهران مدیری زندگی من را دگرگون کرد آسیب‌های رگولاتوری بد برای کسب‌وکار‌های آنلاین چیست؟ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۹ آبان ۱۴۰۳) انتشار کتاب «یادداشت‌های بی‌تاریخ» | ۳۵ مقاله کوتاه درباره نسبت تاریخ با سیاست حکایت تغییر رویه قربانشاه رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی منصوب شد توقف فیلم‌برداری سریال «سلمان فارسی» + علت جواد یساری: من عاشق خوانندگی‌ام و فقط می‌خواهم با کسب مجوز بخوانم آخرین وضعیت «اکبر زنجان‌پور» بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۹ آبان ۱۴۰۳) زمان پخش مستند ۱۰ قسمتی «سه روز و دو دهه» | اولین روایت رسمی حزب الله از ماجرای آزادی جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ مستند «آخرین کوسه نهنگ» در راه کانادا یک مونولوگ طولانی از مهم‌ترین نویسنده کروات قرن بیستم | درباره کتاب «شورش تک نفره» اثر میروسلاو کرلژا در دنیای تو صلح چه رنگ است؟ | نگاهی به سه قصه از مجموعه «قصه های صلح» سریال عاشقانه «سوجان» روی آنتن شبکه یک + زمان پخش همکاری دوباره ریدلی اسکات و پل مسکال در «ستاره‌های سگی» «تونی تاد» بازیگر مطرح آمریکایی درگذشت معرفی نامزد‌های جوایز موسیقی گرمی ۲۰۲۵
سرخط خبرها

تخصیص ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به هنرمندان گلدوزی سنتی در رشتخوار

  • کد خبر: ۱۰۶۴۸
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹
تخصیص ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به هنرمندان گلدوزی سنتی در رشتخوار
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رشتخوار کامیاب از تخصیص ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به ۱۲ هنرمند گلدوزی سنتی خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، «کاظم کامیاب» با اعلام این خبر افزود: از ابتدای سال ۹۸ در ۲ روستای باسفر و کریم‌آباد با توجه به پیگیری‌ها و پرداخت تسهیلات و همت هنرمندان ۱۵ نفر در این رشته مشغول فعالیت شده‌اند و انتظار می‌رود با توجه به استقبال بسیار خوب مجدد این رشته در بیشتر روستا‌ها رونق بگیرد.

کامیاب اظهار کرد:  گلدوزی هنری است برای دوختن طرح‌های مختلف که با سوزن و انواع نخ روی پارچه انجام می‌شود و موارد استفاده از این هنر به صورت پرده دیواری، روطاقچه ای، روبالشتی و... است که زنان روستایی با حوصله، تخیلات ذهنی خود که بیشتر موجودات افسانه‌ای بالدار، پرندگان بهشتی و گل و بوته است را بر روی پارچه سوزن‌دوزی می‌کنند.

کامیاب با اشاره به تخصیص ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به ۱۲ هنرمند گلدوزی سنتی افزود: این میزان تسهیلات به منظور تهیه مواد اولیه گلدوزی سنتی و دوخت آن در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بهترین بازار فروش برای شناساندن هنر‌های صنایع دستی شرکت در نمایشگاه‌ها است که با موافقت و همکاری معاونت صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان رضوی از ابتدای سال ۹۸ هنرمندان شهرستان در رشته‌های گلدوزی سنتی، فرت بافی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در ۵ نمایشگاه سراسری شرکت نکرده اند که حضور هنرمندان در این نمایشگاه‌ها باعث فروش تولیدات، تشویق هنرمندان و کارآفرینی در شهرستان شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->