OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ماسک‌های مستعمل می‌توانند بتن را تقویت کنند

  • کد خبر: ۱۰۶۷۵۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
ماسک‌های مستعمل می‌توانند بتن را تقویت کنند
در چند سال گذشته، ماسک‌های یک‌بار مصرف به انبوه زباله تبدیل شده‌اند. با این حال، تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که آن‌ها می‌توانند بتن را تقویت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات قبلی نشان داده‌اند که وقتی الیاف تقویت‌کننده ریز در ترکیب مایع تشکیل دهنده بتن ریخته شوند، احتمال ترک خوردن بتن خشک شده کاهش می‌یابد. با در نظر گرفتن این واقعیت، دانشمندان دانشگاه ایالتی واشنگتن از پارچه پلی پروپیلن یا پلی استر موجود در ماسک‌های دور ریخته شده برای تأمین این الیاف استفاده کردند.

به منظور بررسی این موضوع، محققان پل‌های فلزی بخش بینی هر ماسک و حلقه‌های پنبه‌ای ماسک‌های جراحی یک‌بار مصرف را حذف کردند و سپس پارچه باقی‌مانده را به الیافی به طول ۵ تا ۳۰ میلی‌متر تبدیل کردند.

سپس الیاف با محلول اکسید گرافن ترکیب شدند. این کار یک پوشش اضافی به ترکیب قبلی اضافه کرد و محصول نهایی به سیمان - که ماده اتصال دهنده اجزای تشکیل دهنده بتن است - اضافه شد.

هنگامی که سیمان تقویت شده با الیاف یک ماه پس از تولید آزمایش شد، مشخص شد که مقاومت کششی آن ۴۷ درصد بیشتر از سیمان عادی است. لازم به ذکر است که افزودن الیاف باعث کاهش جزئی در استحکام فشاری بتن شد، البته این کاهش تنها ۳ درصد بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->