ساعت کاری انجام عملیات ساتنا در روزهای پنجشنبه تغییر کرد افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای سال ۱۴۰۴ بورس کماکان در سراشیبی | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد + جزئیات و نحوه دریافت سکه قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قابل توجه قیمت طلا ماینرها، یک‌پنجم برق کشور را مصرف می‌کنند! کارت سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه ابطال می‌شود کاهش زمان ثبت شرکت‌ها به کمتر از ۲ ساعت | فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن می‌شود مشهد، قطب آموزش قانون به فعالان اقتصادی | دومین همایش منطقه‌ای «ثبت، پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید» برگزار شد برق خورشیدی، نور امید در تاریکی ناترازی | گفت‌و‌گو با مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره راه‌حل‌های ناترازی انرژی الزامات جذب سرمایه در نمایشگاه مشهد اینوکس–فاینکس تأمین برق صنایع با هزینه گزاف از طریق دیزل‌ژنراتور‌ها | بار اضافه روی دوش صنعت زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد ۶۰ لیتر بنزین سهمیه خرداد امشب شارژ می‌شود (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز
سرخط خبرها

توزیع عادلانه‌ی یارانه‌ها با ارائه تسهیلات به دامداران و کشاورزان

  • کد خبر: ۱۱۲۲۲۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۶
توزیع عادلانه‌ی یارانه‌ها با ارائه تسهیلات به دامداران و کشاورزان
حسین نفتی، مدیر شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی گفت: در کمتر از ۲۰ روز نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش دام و طیور کشور دادیم و این مبلغ تسهیلات به ۲۵۰۰ نفر از فعالان این بخش پرداخت شده است.

گروه اقتصاد | شهرآرانیوز؛ حسین نفتی در نشست خبری نحوه تخصیص تسهیلات به دامداران بیان کرد: در کمتر از ۲۰ روز نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش دام و طیور کشور دادیم و این مبلغ تسهیلات به ۲۵۰۰ نفر از فعالان این بخش پرداخت شده است. این تعداد در سه گروه تقسیم بندی شده‌اند. یک گروه دامداران سنتی و عشایر ما بودند که تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان توانستند این تسهیلات را بگیرند و دو گروه دیگر، از آنجا که سیاست حذف ارز ترجیحی وسیع‌تر بود، دامداران متوسط و کوچک را شامل می‌شود که ما مورد پوشش قرار داده‌ایم.

نفتی تاکید کرد: میزان اعطای تسهیلات در این قالب کاملا به همکاری موثر سازمان جهاد کشاورزی در معرفی متقاضیان وابسته است که خوشبختانه همکاری و سرعت عمل خوبی در این زمینه در جریان است و طبق اعلام دولت تا پایان شهریور روند ثبت تقاضا و پرداخت تسهیلات انجام می‌شود.

وی افزود: نقش اصلی ما در بانک کشاورزی پیاده سازی سیاست‌های دولت در زمینه‌ی کشاورزی، به خصوص در استان خراسان رضوی است. با توجه به اینکه دولت محترم سیاست حذف ارز ترجیحی و توزیع عادلانه‌ی یارانه‌ها را در دستور کار خود قرار دادند برای اینکه ما بتوانیم در این سیاست با دولت محترم همراهی و یاری‌رسانی داشته باشیم در بانک کشاورزی که بخش اعظم آن مربوط به دام و طیور کشور هست باید به نحوی ظاهر می‌شدیم که بتوانیم امنیت و آرامش این بخش عزیز کشورمان را فراهم آوریم و از کمترین نارضایتی میان دامداران و صنعت طیور کشور جلوگیری کنیم.

نفتی با اشاره به اینکه اعطای این تسهیلات در رویدادی بی‌سابقه و تعاملی صورت گرفته است، گفت: در تعاملات انجام شده به کلیه متقاضیان، بدون توجه به سابقه آنان از نظر چک برگشتی، بدهی معوق و غیره، با ضمانت‌های تسهیل شده و بسیار آسان، این تسهیلات در کمترین زمان ممکن از ثبت درخواست و مراجعه به بانک پرداخت می‌شود.

مدیر شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی در خصوص ارائه تسهیلات در خصوص مبحث دانش بنیان و فناوری در بخش کشاورزی گفت: در بخش دانش‌بنیان اعتبارات خاصی در نظر گرفته شده است. تشخیص اینکه فعالیت دوستان در این خصوص در چه زمینه‌ای است و مجوز مربوط به این حوزه را از کجا گرفته‌اند مقدماتی است که در نظر گرفته شده. در حال حاضر ما در مرحله‌ی تشخیص و معرفی به بانک قدم برداشته‌ایم و فعلا اعتباری که پرداخت شده باشد را نداشته‌ایم مگر شرکت‌هایی که از قبل اقدام کرده و دانش بنیان بوده‌اند و ما برای آن‌ها ارائه تسهیلات را تمدید کرده‌ایم.

نفتی بیان کرد: نحوه مراجعه و دریافت دام و طیور برای کسانی که فعال هستند در این بخش فقط از طریق سامانه‌ی سیتای جهاد کشاورزی است. ما در این سامانه تا الان بالغ بر ۱۵ هزار نفر ثبت نامی داشته‌ایم و رتبه‌ی اول کشور از نظر معرفی شدگان را نیز داریم.

مدیر شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی در خصوص میزان خرید دامداران با دامدارکارت گفت: ما در بانک مرکزی یک بخشنامه‌ای منوط به نظارت بر مصرف صحیح تسهیلات پرداختی داریم. دامدارانی که تسهیلات گرفته‌اند فقط در مراکزی که مورد تایید جهاد کشاورزی هستند مجاز به کارت کشیدن می‌باشند. از تعداد ۲۴۳۰ نفری که برایشان کارت صادر شده است نزدیک به ۱۸۰۰ نفر از این عزیزان کارت‌هایشان خالی شده است. تقدم و تاخری هم که بابت تعدادی به وجود می‌آید به خاطر وجود نهاده‌ها است. یعنی ممکن است روزی نهاده باشد و روزی دیگر نباشد که بتوانند کارت بکشند و از این بابت تاخیریبه وجود می‌آید. از روزی که ما مبلغ را در کارت به دامدار اختصاص می‌دهیم بر آن سود تعلق می‌گیرد و خود دامداران تمایل بیشتری دارند که سریعتر این مبلغ را به مصرف برسانند.

وی در خصوص ارائه تسهیلات در جهت تولید نهاده‌های دامی تصریح کرد: یک قسمتی از تسهیلاتی که ما پرداخت می‌کنیم به تولیدات دامی برمی‌گردد. دام و طیور پایه و اساس برخی از تولیدات است. برای مثال شیری که از این طریق تولید می‌شود پایه‌ی کل فرآورده‌های لبنی ماست.

نفتی بیان کرد: ما در بانک کشاورزی تفاوتی که با سیستم کلی بانکی داریم در خصوص منابع و مصارف است. ما باید ۸۰ درصد منابعی که داریم را هزینه کنیم ولی در واقع ۱.۵ تا ۲ برابر از منابع خود را در جهت تسهیلات می‌دهیم. تا حال حاضر نزدیک به ۱۶ هزار فقره از فروردین ماه تا الان تسهیلات داده‌ایم که معادل بالغ بر ۱۵۰۰ ملیارد تومان می‌شود. و برنامه‌ای که تا پایان سال داریم ۲۰۰ هزار میلیارد ریال پرداخت تسهیلات است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->