«مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس تعرفه واردات گوشی‌های بالای هزار دلار تعیین شد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳) دانشمندان بزرگ‌ترین مرجان دریایی جهان را کشف کردند که از فضا قابل مشاهده است + فیلم و عکس گوگل اپلیکیشن اختصاصی هوش مصنوعی جمینای را برای آیفون منتشر کرد توضیحات بهزاد اکبری درباره اختلال امروز شبکه اینترنت کشور (۲۴ آبان ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳) امشب و فردا عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از آسمان ایران را تماشا کنید (۲۴ و ۲۵ آبان) شرکت «نوکیا» درباره جعل گوشی‌هایش در ایران بیانیه صادر کرد + سند
سرخط خبرها

تولید سیمان خوراکی از ضایعات مواد غذایی

  • کد خبر: ۱۱۲۳۶۸
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۸
تولید سیمان خوراکی از ضایعات مواد غذایی
محققان ژاپنی موفق شدند با استفاده از ضایعات مواد غذایی، سیمان خوراکی تولید کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه توکیو فناوری جدیدی را ابداع کرده اند که می‌تواند هر نوع ضایعات غذایی را به سیمان خوراکی تبدیل کند. این نوع سیمان برای مصارف ساختمانی کاربرد دارد و مقاومت کششی آن چهار برابر بتن معمولی است.

این ابتکار با تمایل به کاهش گرمایش جهانی آغاز شد، چون بیشتر مواد غذایی که به هدر می‌روند با انتشار گاز متان در جو در طی تجزیه، باعث گرمایش جهانی کمک می‌شوند. علاوه بر این، تولید سیمان تا ۸ درصد از انتشار دی اکسید کربن جهانی را تشکیل می‌دهد.

کسی که برای یافتن مواد پایداری که می‌توان از آن‌ها در تولید سیمان استفاده کرد، تحقیق کرد، یویا ساکای دانشیار علوم صنعتی بود.

در ابتدا، ساکای روشی را برای ساخت بتن با قرار دادن ذرات چوب در معرض فشار حرارتی ایجاد کرد. این فرآیند شامل سه مرحله بود: خشک کردن، پودر کردن و فشرده سازی. او از میکسر‌ها و کمپرسور‌های ساده استفاده کرد. اما بعداً ساکای به همراه شاگردش کوتا ماچیدا همین رویکرد را در مورد ضایعات مواد غذایی امتحان کردند.

تولید سیمان خوراکی از ضایعات مواد غذایی

در آزمایشات اولیه خود، آن‌ها مجبور بودند از پلاستیک استفاده کنند تا سیمان ضایعات غذایی به اندازه کافی کششی شود. با این حال، پس از ماه‌ها آزمایش، آن‌ها به سادگی با تنظیم دما و فشار مورد استفاده در فرآیند، به سیمان ضایعات غذایی خالص رسیدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->