انتصاب سرپرست اداره کل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ثبت نام بیش از ۲۹ هزار خانواده مشهدی در سامانه سرویس مدارس «سپند» (۱۷ تیر ۱۴۰۳) آمادگی مشهد برای برگزاری مراسم‌های دهه اول محرم اکران تصاویر خادمان حسینی در قاب مفاخر در مشهد حمایت از ۵٠٠ ایستگاه صلواتی در قالب طرح «حسینیه‌ای به وسعت شهر» در مشهد روایتی تاریخی از هجوم به زائران و مجاوران حرم‌رضوی در محرم ۹ قرن پیش برگزاری جلسه هماهنگی ستاد اربعین شهرداری مشهد شهروند خبرنگار | درخواست بهسازی پیاده رو بین سیدرضی ۲۵ و ۲۷ مشهد + پاسخ بهره‌برداری از مرکز دندانپزشکی شهرداری مشهد تا یک ماه دیگر زمان بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام خمینی(ره) به بولوار نماز اعلام شد ذخایر خونی در مشهد رو‌به‌کاهش است هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) تقدیر شهردار مشهد از مردم این شهر برای حضور حماسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری آخرین وضعیت پروژه احداث آزادراه مشهد-چناران نگاهی به روزگار رفته یکی از مهمترین صنعت‌های قدیمی مشهد | گره خوردن تاریخ ریسندگی با تارو پود قالی مشهد روزانه ۲ تا ۶ هزار شهروند از شهربازی پارک ملت مشهد بازدید می‌کنند افزایش‌چشمگیر نماد‌ها و یادمان‌های زیارت در مشهد فارسی‌سازی کارت‌های پرواز به صورت آزمایشی در فرودگاه بین‌المللی مشهد آغاز شد ترافیک سنگین در پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مردم باید کمک کنند تا رئیس‌جمهور موفق عمل کند + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: کسانی که رأی ندادند، بدانند که زندگی آن‌ها وابسته به انتخاب دیگران خواهد بود + فیلم
سرخط خبرها

معاون وزیر راه و شهرسازی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ به انتفاع حداکثری شهر مشهد منجر شده است

  • کد خبر: ۱۱۳۱۳۲
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۰
معاون وزیر راه و شهرسازی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ به انتفاع حداکثری شهر مشهد منجر شده است
دبیر شورای عالی شهرسازی ایران با بیان اینکه بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ به انتفاع حداکثری شهر مشهد منجر شده است، گفت: این اتفاق بزرگ با همدلی نهاد‌های اجرایی مختلف در کمتر از یک سال نتیجه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه صادق، معاون وزیر راه و شهرسازی و دبیر شورای عالی شهرسازی ایران، در حاشیه مراسم بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ اظهار کرد: براساس نص صحیح قانون، مصوبه مجلس شورای اسلامی مربوط به سال ۱۳۸۸ است. در آن قانون صراحتا تأکید شده است پادگان‌ها باید از شهر‌ها خارج شوند و البته به جهت خروج باید انتفاعی برای ارتش به وجود بیاید تا از محل این انتفاع پادگان جدید تجهیز شود.

وی ادامه داد: البته طبق همین قانون حداقل ۴۰درصد از این پادگان باید به خدمات شهری تعلق بگیرد و ۶۰درصد باقی‌مانده مربوط به خدمات انتفاعی دیگر است. اتفاق بزرگی که در این پادگان افتاده است، این است که این سطح و سطوح هم به انتفاع حداکثری ارتش و هم به انتفاع حداکثری شهر منجر شده است و به بازگشایی معابر شهر کمک خواهد کرد. البته فضا‌های یکپارچه‌ای هم وجود دارد که می‌تواند به تجهیز فضا‌های شهری و فضای سبز بسیار کمک کند. نکته سوم شکل‌گیری خدماتی است که کمبود آن‌ها در حال حاضر در این نقطه مشهد وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: این اتفاق نتیجه تعاملات بسیار ارتش جمهوری اسلامی ایران، شهرداری، استانداری، شورای اسلامی شهر و البته آستان قدس رضوی در مشهد است و درنتیجه به‌دلیل اثرات ملی این طرح، مصوبه شورای ملی شهرسازی و معماری ایران را به‌همراه داشته است.

صادق تأکید کرد: آخرین مصوبه شورا دراین‌باره مربوط به سال۱۳۹۷ بود، ولی اقدام اجرایی در این خصوص انجام نگرفته بود. چیزی که جای تشکر دارد، این است که استاندار محترم با درایتش، آستان قدس رضوی با همیاری و همدلی ارتش، شهردار و شورای شهر در این مدت کوتاه کمتر از یک‌سال کاری را رقم زدند که باید سال‌ها پیش اتفاق می‌افتاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->