وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد
سرخط خبرها

زباله‌های مریخی

  • کد خبر: ۱۱۳۳۳۸
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲
زباله‌های مریخی
انسان‌ها نیامده شروع به آلوده کردن سیاره‌های دیگر کرده اند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ حالا دیگر هرجا سر می‌چرخانیم، ردی از زباله است. روی زمین، در دریا، اقیانوس ها، کانال‌ها و حتی در دوردست‌ترین مناطقی که خیال می‌کنیم آدمیزاد پا نگذاشته است، بازهم می‌توانید زباله پیدا کنید. می‌توانید ببینید که چطور حیوانات مختلفی به دلیل خوردن زباله گیر افتاده اند یا جانشان را از دست می‌دهند. همه این‌ها یک طرف، اما سرانه تولید زباله پایتخت نشین‌ها دوسه برابر استاندارد جهانی است. میانگین میزان تولید زباله تهران حدود نهصد گرم در روز است، درحالی که میانگین جهانی حدود ۴۵۰گرم است. در شهر‌های توسعه یافته این میزان سیصد گرم است، یعنی ما سه برابر استاندار‌های مدرن زباله تولید می‌کنیم. سرانه تولید زباله در شمال تهران به ۱۲۰۰گرم هم می‌رسد.

این معضل چنان شده است که مردم شهر سرورانا از توابع استان گیلان، رسما وسط زباله‌ها زندگی می‌کنند. درواقع دوروبر خانه‌های آن‌ها آن قدر زباله جمع شده است که خودرو‌های جمع آوری زباله هم بارشان را آنجا خالی می‌کنند. نتیجه اینکه اهالی نمی‌توانند در آن محدوده نفس بکشند و کار به اعتراض و شلوغی و رفت وآمد مسئولان هم کشیده شد. داستان انسان و زباله، اما ظاهرا فقط به محل سکونتش محدود نیست، بلکه چندروز پیش «ناسا» با انتشار تصویری اعلام کرد که در سطح مریخ با یک «شیء براق غیرمنتظره» روبه رو شده اند.

این شیء براق بخشی از یک پتوی حرارتی است که احتمالا مربوط به مریخ نورد «پشتکار» است. ناسا البته هنوز مطمئن نیست که این تکه از پتوی حرارتی دقیقا چطور به آن نقطه رسیده است، اما کاربران در فضای مجازی از این کشف هیجان زده نیستند. یکی از کاربران نوشته است: «هنوز پای انسان به مریخ نرسیده است و زباله ریختن در محیط را آغاز کرده ایم!» حالا که بشر به هرشکلی که شده است می‌خواهد پایش را به مریخ و بقیه سیاره‌ها باز کند، احتمالا آلودگی‌های زیست محیطی اش را هم به آنجا منتقل خواهد کرد.

این آلودگی را بگذارید کنار اینکه در آینده باید شاهد آشغال‌های بین سیاره‌ای هم باشیم! دوسال پیش دانشمندان خبر دادند یک قطعه موشک که یک تکه زباله فضایی محسوب می‌شود، قرار است در روز‌های آینده با ماه برخورد کند. بااین حال، کارشناسان می‌گویند که چالش بزرگ تر، زباله‌های فضایی در مدار پایین زمین است، منطقه‌ای که می‌تواند با ماهواره‌های فعال برخورد و زباله‌های بیشتری ایجاد کند و جان انسان‌ها را در فضاپیما‌های سرنشین دار تهدید کند. دست کم ۲۶هزار قطعه زباله فضایی در مدار زمین وجود دارد که هرکدام می‌توانند یک ماهواره را در اثر برخورد نابود کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->