عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی
سرخط خبرها

تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند

  • کد خبر: ۱۱۵۰۱
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند
در کتاب « درباره سفر حج» تصویری از قبرستان بقیع که در زمان‌های گذشته و قبل از روی کارآمدن وهابیون دارای بقعه و بارگاه بوده، منتشر شده است.

 به گزارش شهرآرانیوز، کانال «کتابخانه تخصصی ایران و اسلام» که توسط دکتر رسول جعفریان رئیس کتابخانه دانشگاه تهران اداره می‌شود، کتاب «در باره سفر حج» نوشته حسین کاظم زاده را که در سال‌های ۱۹۱۰ ـ ۱۹۱۱ نوشته شده و درسال ۱۹۱۲ در پاریس چاپ شده معرفی کرده است.

در این کتاب تصویری از قبرستان بقیع که در زمان‌های گذشته و قبل از روی کارآمدن وهابیون دارای بقعه و بارگاه بوده، منتشر شده است.

 

تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند

 

 

در مورد بقیع چه می دانیم؟

 

بقیع، نام سرزمینی است در مدینه که به دستور رسول خدا (صلی‌الله علیه وآله وسلم) به قبرستانی برای مسلمانان تبدیل‌شد و نخستین کسی که در آنجا به توصیه رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) دفن‌شد، «عثمان بن مظعون»، از دوستان نزدیک پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و امیرالمؤمنین حضرت علی (علیه‌السلام) بود؛ کسی که حضرت علی (علیه‌السلام) در سخنان خود او را بسیار یاد‌می‌کرد و از روی علاقه‌اش به وی، نام یکی از فرزندانش را عثمان نهاد.

بقیع، قبرستانی است مورد احترام همه فرقه‌های اسلامی و اکنون در چند قدمی حرم پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) قراردارد؛ رسول خدا برخی از شهدای احد و نیز فرزندش «ابراهیم» را در آنجا دفن‌کرد و به این ترتیب بر قداست آن افزود. بعد‌ها عثمان بن‌عفان در قبرستان یهودی‌های مدینه به اسم «حس کوکب» دفن‌شد، اما معاویه بقیع را به‌قدری گسترده‌ساخت که قبر عثمان در بقیع قرار‌گیرد.

بقیع هم‌اینک مدفن ۴ امام شیعه، امام حسن مجتبی (علیه‌السلام)، امام سجاد (علیه‌السلام)، امام باقر (علیه‌السلام) و امام صادق (علیه‌السلام) است؛ همچنین قبر بیشتر زنان پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و نیز عباس عموی پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و فاطمه بنت اسد، مادر امام علی (علیه‌السلام) و برخی دیگر از بزرگان در این مکان شریف قراردارد.

 

تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند

 

 

منبع: خبرآنلاین

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->