افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه معدن طبس به ۵۲ نفر دستگیری ۵ جوان شرور در شهرک رجائی مشهد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) مسمومیت الکلی در مازندران ۱۳ فوتی برجای گذاشت (۱۱ مهر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: خودکفایی در تأمین مواد اولیه دارویی نیازمند سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است کمبود نیروی متخصص بیهوشی، از بزرگ‌ترین چالش‌های حوزه بیهوشی کشور است تیم دانش‌آموزان مخترع ایران در مسابقات جهانی علوم و اختراعات انگلستان ۲ مدال نقره کسب کردند ترافیک نیمه‌سنگین در بولوار سجاد، میدان قائم(عج) و تقاطع خسروی در مشهد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) حدود ۷۰ درصد سهم مالیات مودیان مالیاتی به مدرسه‌سازی اختصاص داده شده است تذکر دوباره قالیباف: دولت باید قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کند + فیلم (۱۱ مهر ۱۴۰۳) درباره مهم‌ترین پیامد‌ منفی استفاده زیاد از گوشی تلفن همراه | همراه آزار چرا مردم از دسترسی به نان سالم و استاندارد، محروم هستند؟ چرا در فصل پاییز پوستمان خشک می شود؟ انتقاد وزیر سابق بهداشت از مصوبه افزایش ظرفیت رشته های پزشکی دست کوتاه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از متناسب‌سازی حقوق | بازنشستگان کشوری ۶ بر ۳ از بازنشستگان کارگری جلو افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۱ مهر ۱۴۰۳) | کاهش محسوس دما از بعدازظهر جمعه مصوبه کنکوری شورای انقلاب فرهنگی بدون تغییر تا سال ۱۴۰۵ اجرا می‌شود صدور اجرائیه مهریه الزاماً به معنای طلاق نیست | کاهش ۱۳ درصدی درخواست ثبت اجرای مهریه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته تأکید دوباره مجلس بر لزوم اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نمونه‌برداری دامپزشکی از گوشت‌های ارزان یک فروشگاه در مشهد | دست‌های لرزان برای خرید گوشت ارزان سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی ۳۰ درصد افزایش یافته است راهکارهای جلوگیری از جعل گذرنامه‌های بین‌المللی از زبان رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا پرداخت یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری تا زمان صدور احکام پیش‌بینی بارش باران، همراه با رعد و برق و وزش باد برای استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق در روز شنبه (۱۴ مهر ماه ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رصد فروشندگان گونه‌های غیرمجاز حیوانات در فضای مجازی

  • کد خبر: ۱۱۵۵۶۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
رصد فروشندگان گونه‌های غیرمجاز حیوانات در فضای مجازی
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی: نیروی کافی برای جمع آوری صددرصدی فروشندگان گونه‌های غیرمجاز حبوانات وحشی را نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبق ماده ۸ آیین نامه اجرایی قانون شکار و صید، خریدوفروش، آکنده سازی (تاکسیدرمی)، عرضه، نگهداری، حمل، صادرات، واردات و صادرات مجدد همه جانوران وحشی «اعم از بومی و غیربومی» زنده و کشته و اجزای آن‌ها و جانوران وحشی آکنده سازی (تاکسیدرمی) شده بدون تحصیل پروانه از سازمان ممنوع است و متخلفان علاوه بر جبران ضرر و زیان وارده مشمول مجازات‌های موضوع ماده ۱۰ قانون شکار و صید، به حبس از ۹۱ روز تا ۶ ماه محکوم می‌شوند.

ابوالفضل شعبانی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، در توضیح علل و چگونگی خریدوفروش حیوانات وحشی در مشهد می‌گوید: به منظور مقابله با خریدوفروش گونه‌های جانوری غیرمجاز گشت‌های مستمری داریم، اما بیشتر خریدوفروش‌ها این روز‌ها در فضای مجازی صورت می‌گیرد. برای همین فروشندگان گونه‌های غیرمجاز هم که به صورت برخط در فضای مجازی فعال هستند، مورد رصد شبانه روزی یگان سایبری حفاظت محیط زیست استان قرار دارند.

او با تأکید بر اینکه با خریدوفروش غیرمجاز هرگونه جانوری به شدت برخورد می‌شود، ادامه می‌دهد: چندین پرونده داریم که افرادی در فضای مجازی اقدام به خریدوفروش حیوانات وحشی کرده بودند.

شعبانی توضیح می‌دهد: بر اساس رصدی که همکاران یگان حفظت دارند، پیگیری صورت می‌گیرد و زمانی که جرم مشهود می‌شود همکاران ما در قالب ضابطان خاص و مأموران حفاظت محیط زیست اقدام می‌کنند و متخلف به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

او اضافه می‌کند: دراین راستا در سه ماه ابتدایی امسال حدود ۳۵۵ نفر متخلف شکار و صید غیرمجاز دستگیر شده اند که از این افراد، ۵۰۰ حیوان وحشی اعم از لاشه و اجزای آن‌ها کشف شده است.

به گفته فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی امسال طبق آمار و ارقام موجود میزان این تخلفات کمتر از سنوات گذشته بوده است. او تأکید می‌کند: با اینکه ما بر اساس رصد‌های مختلف و گزارش‌های مردمی به جمع آوری و دستگیری متخلفان اقدام می‌کنیم، اما حرفه‌ای بودن آن‌ها سبب می‌شود که این روند دستگیری به تأخیر بیفتد و فروشندگان غیرمجاز همچنان به فعالیت خود ادامه دهند.

او تصریح می‌کند:ما نیروی کافی برای جمع آوری صددرصدی متخلفان نداریم و نیاز است که پلیس فتا به صورت تخصصی به موضوع ورود پیدا کند. ضمن اینکه مردم هم می‌توانند به عنوان یک طرف ماجرا به سراغ چنین حیواناتی نروند. وقتی خریداری نباشد، این تجارت هم به خودی خود از میان می‌رود.

شعبانی با بیان اینکه متخلفان در مکان‌های متفاوت و بدون اینکه از خود ردپایی باقی بگذارند، حیوان را به خریدار تحویل می‌دهند، می‌گوید: چون خریداران نشانه دقیقی ندارند و حتی کارت‌هایی هم که پول به آن واریز می‌شود به نام خود فروشنده اصلی نیست، در بسیاری از مواقع قابلیت رد زنی ندارند و این کار غیرقانونی همچنان ادامه می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->