هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود
سرخط خبرها

اندونزی توئیتر، فیس بوک و اینستاگرام را به فیلترینگ تهدید کرد

  • کد خبر: ۱۱۷۶۴۸
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۷
اندونزی توئیتر، فیس بوک و اینستاگرام را به فیلترینگ تهدید کرد
اندونزی طبق قانون جدید از شرکت های فناوری خواسته برای اعطای مجوز ثبت نام کنند و در غیر اینصورت مسدود خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اندونزی طبق قانون جدید از شرکت های فناوری خواسته برای اعطای مجوز ثبت نام کنند و در غیر این صورت مسدود خواهند شد. طبق اطلاعات موجود شرکت های بزرگی مانند گوگل و متا تا ۲۰ جولای برای پیروی از این قانون مهلت دارند اما آنها هنوز از این قانون تبعیت نکرده اند.

الزام برای ثبت شرکت در اندونزی بخشی از قانونی است که نخستین بار در نوامبر ۲۰۲۰ اجرایی شد. طبق این قانون مقامات می توانند به پلتفرم ها دستور حذف محتوای غیرقانونی یا محتوای مخل نظم عمومی را دهند. چنانچه وضعیت اضطراری باشد محتوای مذکور باید ظرف ۴ ساعت و در غیراینصورت ظرف ۲۴ ساعت حذف شود.

جانی جی پلیت وزیر ارتباطات اندونزی از شرکت های فناوری خواسته قبل از اعمال تحریم ها موسسه خود را ثبت کنند. وزارت ارتباطات این کشور ماه گذشته اعلام کرده بود ممکن است پلتفرم ها در صورت عدم پیروی از این دستور مسدود شوند.

طبق اطلاعات وزارت اطلاعات اندونزی تا دیروز بیش از ۵۹۰۰ شرکت داخلی و ۱۰۸ شرکت خارجی از جمله تیک تاک و اسپاتیفای برای پیروی از قانون ثبت نام کرده اند.

پلتفرم های دیگر مانند گوگل، توئیتر، متا (مالک فیس بوک، اینستاگرام و واتس اپ) هنوز در اندونزی ثبت نام نکرده اند. تمام اپراتورهای سرویس های الکترونیکی داخلی و خارجی مشمول قانون جدید سیستم جدید اعطای مجوز در اندونزی هستند.

همچنین دولت اندونزی می تواند شرکت ها را وادار کند در صورت درخواست پلیس یا سازمان های دولتی ارتباطات و داده های خصوصی برخی کاربران خاص را افشا کنند.

طبق ادعای دولت هدف از وضع این قوانین تضمین حفاظت از اطلاعات مشتریان توسط پلتفرم های بزرگ و همچنین استفاده از محتوای آنلاین به شیوه ای مثبت و ثمر بخش است.

در فوریه ۲۰۲۲ تخمین زده می شد این کشور حدود ۱۹۱ میلیون کاربر شبکه اجتماعی دارد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->