شهردار مشهد مقدس: نشان مشهدالرضا (ع) در تاریخ به یادگار خواهد ماند تاریخ‌گردی ۹۰ ساله در خیابان دانشگاه مشهد ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ نفر برای عضویت در شورای اجتماعی محلات مشهد | احتمال تمدید مهلت نام‌نویسی از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد دستاورد‌های کلان مدیریت شهری مشهد در حوزه‌های زیرساختی حمل‌ونقل شهری آیین تودیع و معارفه فرماندار مشهد برگزار شد | قدردانی از «داوری»، آرزوی موفقیت برای «حسینی» + فیلم سرویس دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۹ و ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد توسعه کرامت‌محور در حوزه عمران و حمل‌ونقل شهر برگزاری دومین دوره مراسم «نشان مشهدالرضا(ع)» در روز ۱۰ دی | مشهد پیشتاز الگوسازی و تکریم نخبگان رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های علمی مشهد هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ دی ۱۴۰۳) پیشکسوتان عرصه‌های مختلف مشهد باید در رویداد نشان مشهد الرضا (ع) تجلیل شوند واقعه ۱۰ دیماه مشهد برای تشکیل حکومت اسلامی اتفاق افتاد مراسم بزرگداشت شهدای دهم دی ماه مشهد برگزار شد + ویدئو روز‌های یادآور حماسه‌های مردم مشهد باید در فضای اجتماعی شهر مورد توجه قرار بگیرد «مردمی بودن» موضوع اصلی نشان مشهدالرضا (ع) است | نسل جوان با خلاء الگو‌ها مواجه است مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی: نشان مشهدالرضا (ع) تجلیل از خادمان فرهنگ رضوی است حاجی‌بگلو: تصمیم‌گیری درباره تمدید دوره شوراها در انتظار مجلس است | هفت ساله شدن شوراها، در دولت نیز موافقانی دارد
سرخط خبرها

اهمیت نقش حقوقی شورای اسلامی و شهرداری در توسعه مدیریت شهری

  • کد خبر: ۱۱۸۶۷۳
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
اهمیت نقش حقوقی شورای اسلامی و شهرداری در توسعه مدیریت شهری
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت و پیگیری شورای اسلامی شهر بجنورد، در رابطه با نقش حقوقی شورای اسلامی و شهرداری در توسعه مدیریت شهری و اداره شهر‌های ایران می‌گوید: در حوزه شهری اگر قانون را همانگونه که پیش‌بینی شده است رعایت کنیم، اتفاقات مثبت و نتیجه‌بخشی رقم خواهد خورد و مدیریت موفقی در شهر‌ها و شهرداری‌ها به وجود خواهد آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمدرضا یزدانی، تاکید می‌کند: تشکیل دیوان محاسبات شهری می‌تواند نقش موثری در تصمیم‌گیری‌های شهرداری‌ها ایفا و از بروز دوباره‌کاری پیشگیری کند. از طرف دیگر نیرو‌های حقوقی با توجه به حجم کاری که در شهرداری دارند نمی‌توانند تمام این امور را در برنامه کاری خود لحاظ کنند. در نتیجه این اتفاق می‌تواند به این موضوع نیز کمک کند.
نایب رییس شورای اسلامی شهر بجنورد، درآمد‌های پایدار شهرداری را یکی از معضلات شهرداری‌ها برمی‌شمارد و می‌گوید: در بعضی از شهر‌ها مانند شهر بجنورد روش‌های منطقی و منطبق بر قوانین و مقرراتی که در آن شهرداری به دنبال درآمد‌های پایدار باشد، کم است.
او ادامه می‌دهد: علاوه بر این از آنجایی که ایجاد درآمد‌های پایدار مدت زیادی زمان می‌برد، ممکن است شهرداری‌ها تمایلی به آن نداشته باشند. به همین دلیل برای این موضوع باید راهکاری اندیشیده شود.
یزدانی با اشاره به کمیسیون ماده ۵ توضیح می‌دهد: مطابق قانون تملک وتوافق برای املاکی که در محدوده شهر‌ها هستند با شهرداری‌ها است. گرچه گاهی در این زمینه تضاد وجود دارد که باید پیگیری شود و به سرانجام برسد.
او یادآور می‌شود: ایجاد دبیرخانه دائمی کمیسیون حقوقی در کلانشهر‌ها می‌تواند در سهولت پیگیری مسائل مربوط به موضوع حقوقی کمک کند. با این حال در یک سال گذشته کمیسیون‌های نظارت و پیگیری که در شورا‌ها وجود دارند نقش بسزایی در پیشگیری از بروز بعضی تخلفات و توجیه شدن مردم نسبت به قوانین و مقررات داشته‌اند.
یزدانی ادامه می‌دهد: به طور کلی کمیسیون‌های حقوقی، نظارت و پیگیری نقش مهمی در شورا‌ها دارند که اگر نقش خود را به خوبی ایفا کنند و در مورد موضوعات حقوقی و قانونی به مردم مشاوره و آگاهی دهند، می‌توانند در جهت افزایش اعتماد آن‌ها گام بردارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->