درخشش فیلم کوتاه سَر، در جشنواره فیلم رشد زنان سینماگری که بیشترین تجربه حضور در هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر را دارند درگذشت چارلز شایر، کارگردان مطرح سینما آغاز ثبت‌نام رسانه‌های دیداری و شنیداری در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر درباره محمود پاک‌نیت، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که امروز ۷۲ ساله شد نگاهی به سریال مهیار عیار، ساخته سیدجمال سیدحاتمی | ملودرام تاریخی همچنان مشتری دارد نگاهی به نمایشگاه نقاشی خط «با من بخوان» که این روز‌ها در نگارخانه «آسمان» برپاست قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت معرفی نامزد‌های بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر فجر + اسامی «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر!
سرخط خبرها

اولین کسی که از اصطلاح «آ با کلاه» استفاده کرد درگذشت + بیوگرافی

  • کد خبر: ۱۱۹۸۴۱
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۵
  • ۱
اولین کسی که از اصطلاح «آ با کلاه» استفاده کرد درگذشت + بیوگرافی
استاد حسین وحیدی ، معلم پیشکسوت و چهره ماندگار ایران امروز در سن ۹۷ سالگی دارفانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، استاد وحیدی ستاره‌ی پر فروغ آسمان علم و ایمان که مدت ۷۷سال مشغول به تدریس ریاضیات بود، امروز به علت بیماری ریوی در بیمارستان فیروزگر درگذشت.

او در مصاحبه‌ای ادعا کرده بود نخستین کسی است که برای حرف «آ» مَد از اصطلاح «آ با کلاه» استفاده کرده است، چون زمان معلمی‌اش در قزوین کلاه‌شاپو مُد بوده است.

حسین وحیدی در هشتم اسفند ماه سال ۱۳۰۴ در قزوین دیده به جهان گشود و هشت سالی در قزوین معلمی می‌کند در سال ۱۳۳۱ به تهران منتقل و در شمیران مشغول تدریس شد. سال ۵۵ پس از ۳۲ سال خدمت بازنشسته می‌شود و بیش از ۷۷ سال به شاگردانش ریاضیات تدریس کرد و در طول این دوره باسابقه، افتخار تدریس به فرهیختگانی مانند شهید رجایی، دکتر فیاض، دکتر طائب و دکتر اعرابی را داشت.

تقدیرنامه‌های فراوان در سطوح مختلف، نشان از لیاقت‌های حرفه‌ای این استاد فرزانه دارد، به گونه‌ای که تاکنون دو رئیس جمهور و سه وزیر آموزش و پرورش از وی قدردانی کرده‌اند.

چاپ ده‌ها جلد کتاب کمک درسی نیز از دستاورد‌های عمر پر برکت استاد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
0
0
اراجیف چیه حداقل چند تا نسخه خطی بیینین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->