هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین تصویر تلسکوپ فضایی جیمز وب منتشر شد

  • کد خبر: ۱۲۲۱۵۰
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶
بزرگ‌ترین تصویر تلسکوپ فضایی جیمز وب منتشر شد
تلسکوپ فضایی جیمز وب همچنان ما را شگفت‌زده می‌کند. حالا گروه CEERS بزرگ‌ترین تصویر جیمز وب تا به امروز را منتشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تلسکوپ فضایی جیمز وب همچنان ما را شگفت‌زده می‌کند. این تلسکوپ غول‌پیکر از ماه گذشته نگاهی به کهکشان‌ها و پدیده‌های نجومی می‌اندازد که تا امروز هیچ تلسکوپی با این دقت از آن‌ها اطلاعات دریافت نکرده است. حالا گروه انتشار زودهنگام مطالعات علمی تکامل کیهانی (CEERS - Cosmic Evolution Early Release Science Study) بزرگترین تصویر جیمز وب تا امروز را منتشر کرده است.
این عکس جدید تصویری موزاییکی با ترکیب ۶۹۰ تک فریم با دوربین نیرکم (NIRCam) در طول موج فروسرخ نزدیک ثبت شده است. این تصویر میدانی هشت برابر اولین تصویر عمق میدان جیمز وب دارد و بزرگترین کاوش آسمان جیمز وب محسوب می‌شود.



شش کهکشان هیجان‌انگیز جیمز وب


البته نیاز به یادآوری است که این ابزار‌ها نور‌هایی را ثبت می‌کنند که به چشم انسان قابل دیدن نیست. در این تصویر جدید، تیم CEERS شش کهکشان جالب توجه را با جزئیات بیشتری در تصویر نشان داده‌اند که ویژگی‌های هیجان‌انگیزی دارند:

تصویر شماره ۱ کهکشانی تقریبا در فاصله یک میلیارد سال نوری از ما قرار دارد و از تعداد زیادی ستاره آبی رنگ تشکیل شده است.
تصویر شماره ۲ آرایشی از کهکشان‌های کوچک در فاصله ۱۰ میلیارد سال نوری از ما را نشان می‌دهد که از دید جیمز وب کمانی در آسمان می‌سازد.
تصویر شماره ۳ سیستمی از کهکشان‌های در هم تنیده به نام کراکن فضایی (Space Kraken) را در فاصله تقریبی ۱۲ میلیارد سال نوری نشان می‌دهد.
تصویر شماره ۴ دو کهکشان در تعامل را در فاصله تقریبی ۸ میلیارد سال نوری در بر دارد. فلش داخل تصویر ابرنواختری را نشان می‌دهد که اخیرا با تلسکوپ فضایی جیمز وب کشف شد.
کهکشان مارپیچی دیگری در همان فاصله ۸ میلیارد سال نوری در تصویر ۵ مشخص است که توانایی جیمز وب در ثبت جزئیات بی‌نظیرش در چنین فاصله‌ای را نشان می‌دهد.
تصویر ۶ احتمالی از همخطی کهکشانی با دم کشندی در فاصله تقریبی ۸ میلیارد سال نوری با گروهی کهکشانی در فاصله تقریبی ۱۴ میلیارد سال نوری است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->