رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

رئیس سازمان غذا و دارو: مردم در طرح دارویار پول اضافه‌ای پرداخت نمی‌کنند

  • کد خبر: ۱۲۲۸۲۶
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
رئیس سازمان غذا و دارو: مردم در طرح دارویار پول اضافه‌ای پرداخت نمی‌کنند
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: قیمت دارو برای مردم تغییری نکرده است و پولی که مردم برای دارو پرداخت می‌کردند در طرح دارویار افزایش نیافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام دارایی بحث عدالت در توزیع و کاهش کمبودهای دارویی را از اهداف مهم طرح دارویار دانست و گفت: ما منابع محدودی برای تامین مواد و فرآورده از خارج داریم بنابراین باید مدیریت مناسبی داشته باشیم تا منابع محدود در اختیار مردم قرار گیرد.

بنا به اعلام خانه ملت، وی با یادآوری اینکه بسیاری از کمبودهای دارویی تولید داخل از آسیب‌های ارز ترجیحی است، افزود: با مشکل نشت و خروج دارو از زنجیره مواجه بودیم که در طرح دارویار تلاش کردیم با کنترل رانت، داروی با کیفیت در اختیار مردم قرار داده، کمبودهای دارویی را تا حدودی رفع کنیم و سازوکار در دسترس بودن مردم را برای مردم بالا ببریم زیرا قاچاق معکوس هم می توانست به ما در سطح عرضه آسیب وارد کند و میزان داروها را کاهش دهد.

رئیس سازمان غذا و دارو یادآور شد: ۲۳ تیرماه طرح دارویار اجرا شد و برای به ثمر نشستن نتایج هر اقدام و سیاستی که در زنجیره تامین دارو اجرا می کنیم نیاز به ۲ تا ۶ ماه زمان است تا سیاست به درستی خود را نشان دهد.

دارایی کمبودهای دارویی تیرماه را نسبت به ماه گذشته کمتر دانست و گفت: اغلب کمبودها در مورد داروهای تولید داخل است زیرا می توانند به سرعت وارد چرخه توزیع شوند و با توجه به اینکه قیمت ها اصلاح شده تولیدکنندگان صرفه و انگیزه بیشتری برای تولید و توزیع آنها در بازار دارند از سویی مشکلاتی که در مورد بحث پوشش بیمه وجود داشت برطرف شد و بیمه ها به خوبی کمک و همکاری کردند و سازمان برنامه و بودجه هر چند با تاخیر اما طلب بیمه ها را پرداخت کرد و بیمه ها هم طلب داروخانه ها را تسویه کردند و این کار بزرگی بود که در گذشته انجام نشده بود و در واقع عمق بدهی ها کاهش و به روز شد و این کار در بستر نسخه نویسی الکترونیک در حال انجام است.

وی ادامه داد: همچنین به سرعت بیمارستان ها را به سامانه های نظارت، ارزیابی و اصالت ( تیتک ) متصل و دغدغه ای که سال ها در مورد کنترل و نظارت بر چرخه تامین داشتیم را تا حدود زیادی برطرف کردیم بنابراین تنها هدف طرح دارویار تبدیل ارز ترجیحی برای پرداخت بیمه نبوده بلکه اصلاح روند تامین و توزیع دارو مورد توجه بوده است و اینکه اجازه هدررفت منابع را ندهیم.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه قیمت دارو برای مردم تغییری نکرده است، گفت: قیمت دارو در اختیار سازمان غذا و دارو بوده و سامانه برخط است و پولی که مردم برای دارو پرداخت می کردند افزایش نیافته است و مردم نگرانی دارند زیرا پول اضافه ای پرداخت نمی کنند و این کار بزرگی بود که انجام شده است و در واقع قیمت دارو اصلاح و ارز آن به یارانه و بیمه تبدیل شده و دارو در بستر نسخه نویسی الکترونیک با قیمت پیش از اجرای طرح به دست مردم می رسد.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->