به گزارش شهرآرانیوز - «پیشرفتهترین آیفون دنیا در زمینهی تصویربرداری، قدرت پردازشی و تجربهی کاربری»؛ این ادعایی که اپل هر سال برای آیفونها مطرح میکند، اما هیچیک از گوشیهای این خانواده به اندازهی آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس، به این ادعا پایبند نیستند. پرچمداران جدید، آیفون را تا حد زیادی به حالت ایدئال نزدیک میکنند.
جدیدترین مهاجمین اپل در بازار موبایل مجموعهای از همهی چیزهایی هستند که از دستگاهی پریمیوم انتظار دارید: تجربهی تصویربرداری کمنظیر، شارژدهی عالی، قدرت پردازشی بیرقیب و طراحی ظاهری چشمنواز.
آیفونهای اپل روی کاغذ پیشرفتهترین گوشیهای دنیا محسوب نمیشوند، اما اپل بارها ثابت کرده که بدون بازی با اعداد و ارقام، مچ رقبایش را میخواباند. آیفونهای پرو نسل جدید، دستگاههایی کمنقصاند و به همان اندازهای که انتظار میرفت، پیشرفت نسلی تجربه کردهاند.
تیم کوک، مدیرعامل اپل، آیفون ۱۴ پرو را نوآورانهترین گوشی سری پرو در تاریخ آیفون میداند. مدیرعامل اپل میگوید: «مشتریان ما هر روز روی آیفون خودشان حساب باز میکنند و آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس بیشتر از هر آیفون دیگری، پیشرفته شدهاند.»
فرمول آیفونهای تمامصفحه از سال ۲۰۱۷ با رونمایی آیفون ۱۰ نوشته شد، در آیفون ۱۱ به تکامل رسید و با آیفون ۱۲ تغییر قابل توجهی تجربه کرد. آیفونهای پرو نسل جدید مثل نسل قبل همچنان لبهی تخت دارند، به پنل پشتی و جلویی شیشهای مجهزند و از فریم فولادی استفاده میکنند. فرمول اپل سالها است جواب پس میدهد، پس دلیلی ندارد که منتظر تغییری انقلابی در طراحی آیفونها باشیم.
اپل با وجود اینکه فرمول موفق را پیدا کرده، همچنان به بهبود دادن آن ادامه میدهد. گوشیهای iPhone ۱۴ Pro و iPhone ۱۴ Pro Max ادامهدهندهی راهی هستند که آیفون ۱۰ شروع کرد، اما برای اولین بار در تاریخ، در پنل جلویی بهجای بریدگی (ناچ) به حفره مجهزند.
حتما بخوانید
ناچ چیست و چرا اپل آن را از آیفون ۱۴ پرو مکس حذف کرد؟
پرچمداران «حرفهای» نسل جدید، «اولین»های زیادی را به خود اختصاص دادهاند: اولین آیفون با نمایشگر مجهز به حفره، اولین آیفون با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و اولین آیفون با سیستم ارتباط ماهوارهای.
آیفونهای نسل جدید کیفیت ساخت بسیار بالایی دارند و بهترینهای بازار را به رقابت دعوت میکنند. یکی از موارد قابلتوجه دربارهی آیفونها، مقاومت این گوشیها دربرابر نفوذ آب است. آیفون تا ۳۰ دقیقه میتواند در عمق ۶ متری آب باقی بماند و دچار هیچگونه مشکلی نشود.
ابعاد نمایشگر پرچمداران جدید اپل نسبتبه نسل قبل تغییر نکرده، اما کاهش حاشیهی طرفین باعث شده است در نگاه اول حس کنید آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس به نمایشگر بزرگتری مجهز هستند. اپل سال گذشته برای اولین بار نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را به آیفون اضافه کرد. آیفون ۱۴ پرو و ۱۴ پرو مکس نیز بهترتیب از نمایشگر ۱۲۰ هرتز ۶٫۱ اینچ و نمایشگر ۱۲۰ هرتز ۶٫۷ اینچ استفاده میکنند.
دو گوشی ردهبالای جدید اپل به نمایشگر Super Retina XDR با فناوری ProMotion مجهز هستند و از قابلیت نرمافزاری نمایشگر همیشهروشن (AOD) پشتیبانی میکنند. این اولین باری است که نمایشگر همیشهروشن به آیفون راه مییابد.
اپل میگوید در حالت همیشهروشن، نرخ نوسازی نمایشگر به یک هرتز کاهش مییابد تا انرژی زیادی از باتری سلب نشود. شرکت کوپرتینویی چند فناوری بهخصوص نیز وارد کار کرده است تا مصرف انرژی بیش از پیش کاهش یابد. نمایشگر همیشهروشن باعث میشود صفحهی قفل جدید، بسیار پرکاربردتر شود. در این حالت اطلاعاتی مثل زمان، ویجتها و Live Activities را میتوانید سریعا ببینید. روشنایی نمایشگر آیفونهای پرو نسل جدید در محیطهای روباز به ۲٬۰۰۰ نیت میرسد، یعنی دو برابر بیشتر از آیفون ۱۳ پرو.
اپل میگوید آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس بهلطف بهرهمندی از شیشهی Ceramic Shield در پنل جلویی، همچنان مقاومت بسیار بالایی دارند. به گفتهی اپل، Ceramic Shield از تمامی شیشههای محافظی که در سایر گوشیهای هوشمند استفاده شده مقاومتر است.
بزرگترین تغییر در آیفونهای پرو نسل جدید، مربوط به پنل جلویی است. اپل میگوید آیفونهای پرو نسل جدید در بالای نمایشگرشان میزبان حفرهای کپسولی برای جایگزینی با بریدگی هستند. این حفرهی کپسولی بهصورت پویا تنظیم میشود. تا پیش از برگزاری رویداد اپل تصور میشد بخش بالایی نمایشگر آیفونهای پرو و پرو مکس از دو حفره میزبانی کند.
آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس برای اولین بار در تاریخ آیفون به Dynamic Island مجهزند؛ این سیستم جایگزین بریدگی میشود
اپل میگوید که توانسته است حسگر مجاورتی را به پشت نمایشگر منتقل کند. در آیفونهای جدید، نوتیفیکیشنها انیمیشن جدیدی دارند و از دل حفرهی کپسولی بالای نمایشگر بیرون میآیند. اپل این سیستم نوآورانه را «جزیرهی پویا» (Dynamic Island) خطاب میکند. نوتیفیکیشنها و هشدارها خودشان را با حفرهی کپسولی تطبیق میدهند. برای نمونه به هنگام پخش موسیقی Dynamic Island گسترش مییابد. اپل در مراسم Far Out بهطور ویژه روی این مشخصه در آیفونهای پرو نسل جدید مانور داد.
اپل میگوید در نسل جدید آیفونهای پرو دوربین TrueDepth را بازطراحی کرده است تا فضای کمتری اشغال کند. Dynamic Island بدون اینکه در دسترسی به محتوای بهنمایشدرآمده روی صفحه مشکل ایجاد کند، در وضعیت فعال به سر میبرد تا کاربران بتوانند بهسادگی به قابلیتهای مختلف دسترسی داشته باشند. اپلیکیشنهایی نظیر مپس، اپل موزیک و تایمر با Dynamic Island سازگار شدهاند و امکان تعامل با آنها وجود دارد.
اپل در گوشیهای آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس از پردازندهی جدید A۱۶ Bionic استفاده کرده است. این تراشه روی بهرهوری مصرف انرژی، نمایشگر و دوربین تمرکز ویژهای دارد. واحد CPU این تراشه که از ۶ هسته بهره میگیرد شامل دو هستهی پرقدرت و چهار هستهی کممصرف است. اپل میگوید هستههای پرقدرت نسبتبه نسل قبل ۲۰ درصد انرژی کمتری مصرف میکنند.
قدرت پردازشی زیاد A۱۶ به آیفونهای پرو نسل جدید کمک میکند تا انیمیشنهای Dynamic Island را بدون مشکل نمایش دهند. اپل میگوید A۱۶ پرقدرتترین تراشه در تاریخ تراشههای دنیای موبایل است.
براساس گفتهی اپل، واحد CPU در تراشهی A۱۶ تا ۴۰ درصد سریعتر از تراشههای رقیب است و بهراحتی تسکهای سنگین را پردازش میکند. در این تراشه از واحد گرافیکی پنج هستهای با ۵۰ درصد پهنای باند بیشتر استفاده شده است. A۱۶ همچنین موتور عصبی ۱۶ هستهای جدیدی دارد که میتواند تقریباً ۱۷ تریلیون عملیات را در هر ثانیه انجام دهد.
اپل پس از سالها، دوربین اصلی آیفون را بهشکل قابل توجهی تغییر داده است. برای اولین بار در تاریخ، با آیفونی مواجه هستیم که از دوربینی با حسگر اصلی ۴۸ مگاپیکسلی استفاده میکند. اپل میگوید دوربین اصلی آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس درمقایسهبا نسل قبل در تصویربرداری شبانه دو برابر عملکرد بهتر دارد. این دوربین از تکنیک ترکیب پیکسلهای چهارتایی استفاده میکند و در پشت لنزی با دیافراگم f/۱.۷۸ و فاصلهی کانونی ۲۴ میلیمتر قرار گرفته است.
دوربین اصلی آیفونهای پرو در اکثر سناریوها هر چهار پیکسل مجاور را ترکیب میکند تا تصویری ۱۲ مگاپیکسلی خلق شود (ترکیب پیکسلها به ایجاد پیکسلی ۲٫۴۴ میکرومتری منتهی میشود). ترکیب پیکسلها باعث ایجاد پیکسلهای بزرگتری میشود و هرچه ابعاد پیکسل افزایش یابد، میزان جذب نور بیشتر میشود و در نهایت جزئیات و کیفیت عکس بهبود پیدا میکند. تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی ثبتشده با دوربین آیفون ۱۴ پرو و پرو مکس واضحتر و باکیفیتتر از تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی آیفونهای نسل قبل خواهند بود.
اپل میگوید ازطریق کراپ کردن حسگر، در فاصلهی کانونی ۴۸ میلیمتری، بزرگنمایی دو برابری بدون افت کیفیت ارائه میدهد. اپل یک مدل یادگیری ماشین جدید برای حسگر ۴۸ مگاپیکسلی توسعه داده است. آیفونهای جدید بهبودهایی در فرمت ProRAW نیز اعمال میکنند. اپل از دو سال پیش سیستم لرزشگیر را مستقیما به حسگر تصویر منتقل کرده است. سیستم لرزشگیر Sensor-Shift در آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس وارد نسل دوم شده و عملکرد بهتری دارد.
اپل میگوید آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس بهلطف بهرهمندی از Photonic Engine، عکاسی محاسباتی را وارد مرحلهی جدیدی میکنند. بهلطف این موتور، تمامی دوربینهای پنل پشتی در محیطهایی که دارای نور متوسط تا کم هستند عملکرد بهتری از خود نشان میدهند. اپل میگوید Photonic Engine برای ارائهی قابلیتهای منحصربهفردش، زودتر از قبل Deep Fusion را وارد معادلهی پردازش تصویر میکند تا کیفیت نهایی تصویر به شکل قابل توجهی افزایش یابد.
اپل دوربین فوق عریض آیفونهای پرو را نیز بهبود داده است. این دوربین بهتر از قبل تصاویر ماکرو میگیرد و در محیطهای کمنور سه برابر عملکرد بهتر از خود نشان میدهد. دوربین فوق عریض اکنون مجهز به پیکسلهای ۱٫۴ میکرومتری است. دوربین تلهفوتوی پنل پشتی در محیطهای کمنور دو برابر بهتر عمل میکند. دوربین تلهفوتوی آیفون بزرگنمایی اپتیکال سه برابری را امکانپذیر میکند. دوربین سلفی که لنزی با دیافراگم f/۱.۹ دارد نیز در محیطهای کمنور تا دو برابر بهتر از نسل قبل عمل میکند.
اپل سیستم فلاش آیفونهای نسل جدید را نیز اصلاح کرده است. براساس گفتهی اپل، این فلاش جدید دو برابر نور بیشتر دارد و به فاصلهی کانونی تصاویر واکنش نشان میدهد.
آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس در زمینهی ضبط ویدیو نیز حرفهای زیادی برای گفتن دارند. حالت سینمایی دوربین آیفون در نسل جدید میتواند ویدیوی ۴K با نرخ ۳۰ فریمبرثانیه یا ۲۴ فریمبرثانیه ضبط کند.
گوشیهای آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس بهلطف بهرهمندی از شتابسنج دو هستهای جدید، میتوانند نیروی G را با دقت بالا تشخیص دهند. استفاده از این حسگرها باعث شده است آیفون به قابلیت تشخیص تصادف (Crash Detection) مجهز باشد. آیفون پس از تشخیص تصادف، با اورژانس تماس میگیرد.
قابلیت تشخیص تصادف افزونبر حسگرهای شتابسنج جدید، به سایر حسگرهایی که در آیفون استفاده شده است اتکا میکند. حسگر بارومتر در آیفون اکنون میتواند تغییرات فشار کابین خودرو را نیز تشخیص دهد، GPS دقت بالاتری نسبتبه نسل قبل دارد و میکروفون میتواند صداهای شدیدی را که درنتیجهی تصادف ایجاد میشوند شناسایی کند.
پس از تشخیص تصادف خودرو، رابط کاربری مربوط به تماس با سرویسهای اضطراری روی اپل واچ ظاهر میشود؛ چون پس از تصادف، به احتمال زیاد اپل واچ به فرد نزدیکتر است.
آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس افزونبر این موارد به سیستم ارتباط ماهوارهای که اپل آن را Emergency SOS via Satellite خطاب میکند مجهز هستند. بهلطف این سیستم، آیفون میتواند مستقیما به ماهواره متصل شود. سیستم ارتباط ماهوارهای آیفون، ارسال پیام به اورژانس و سایر سرویسهای اضطراری را در ناحیههایی که شبکهی سلولار و وایفای دردسترس نیست امکانپذیر میکند. ارسال پیام ازطریق ماهواره چندین دقیقه به طول میانجامد.
در سیستم ارتباط ماهوارهای، آیفون با سؤالات ازپیشتنظیمشده به استقبال کاربر میآید و به آنها میگوید که برای دسترسی به ارتباط ماهوارهای گوشیشان را کدام سمت بگیرند. این فناوری جدید به کاربران امکان میدهد لوکیشن خود را ازطریق ماهواره به اشتراک بگذارند. سیستم ارتباط ماهوارهای در ماه نوامبر ۲۰۲۲ (آبان و آذر ۱۴۰۱) دردسترس ساکنان آمریکا و کانادا قرار میگیرد. این سرویس به مدت دو سال رایگان خواهد بود.
آیفونهای نسل جدید بهلطف بهرهمندی از مودم توانمند، سرعت دانلود و آپلود بالایی به هنگام اتصال به شبکهی ۵G دارند. اپل میگوید اکنون بیش از ۲۵۰ اپراتور مخابراتی در ۷۰ کشور از شبکهی ۵G پشتیبانی میکنند. مدلهایی از آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس که در آمریکا عرضه میشوند، درگاه فیزیکی سیمکارت ندارند و صرفاً مبتنیبر سیمکارت الکترونیکی هستند.
براساس اعلام رسمی اپل، دو گوشی آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس یکساعت شارژدهی اضافی نسبتبه آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس دارند.
اپل گوشی آیفون ۱۴ پرو را با قیمت ۹۹۹ دلار و آیفون ۱۴ پرو مکس را با قیمت ۱٬۰۹۹ دلار روانهی بازار میکند. قیمت این دو گوشی نسبتبه نسل قبل تغییر نکرده است. آیفونهای جدید همچنان در کانفیگ پایه ۱۲۸ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی دارند و در قویترین کانفیگ از یک ترابایت حافظه استفاده میکنند.
پیشفروش آیفونهای پرو نسل جدید از ۹ سپتامبر ۲۰۲۲ (۱۸ شهریور ۱۴۰۱) و عرضهی آنها از ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۲ (۲۵ شهریور ۱۴۰۱) شروع میشود. گوشیهای نسل جدید اپل در رنگهای ارغوانی، طلایی، نقرهای و مشکی دردسترس قرار میگیرند و به سیستمعامل iOS ۱۶ مجهزند.
مقایسه |
آیفون 14 پرو اپل |
آیفون 14 پرو مکس اپل |
|
||
اتصالات |
|
||||
شبکه بیسیم |
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6، دو بانده، هاتاسپات |
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6، دو بانده، هاتاسپات |
|
|
|
بلوتوث |
5.3، A2DP، LE |
5.3، A2DP، LE |
|
|
|
GPS |
بله، دو بانده A-GPS، GLONASS، GALILEO، BDS، QZSS |
بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، BDS، QZSS |
|
|
|
NFC |
بله |
بله |
|
|
|
رادیو |
خیر |
خیر |
|
|
|
USB |
- USB 2.0 - لایتنینگ |
- لایتنینگ - USB 2.0 |
|
|
|
باتری |
|
||||
باتری |
باتری غیرقابل تعویض لیتیوم یونی |
باتری غیرقابل تعویض لیتیوم یونی |
|
|
|
سرعت شارژ |
- شارژ سریع (50 درصد در 30 دقیقه) - پشتیبانی از USB Power Delivery 2.0 - شارژ سریع بی سیم 7.5 وات Qi و 15 وات در صورت استفاده از MagSafe |
- شارژ سریع - USB Power Delivery 2.0 - شارژ سریع بی سیم 7.5 وات Qi و 15 وات در صورت استفاده از MagSafe |
|
|
|
بدنه |
|
||||
ابعاد |
147.5 در 71.5 در 7.9 میلیمتر |
160.7 در 77.6 در 7.9 میلیمتر |
|
|
|
وزن |
206 گرم |
240 گرم |
|
|
|
ساخت |
جلوی شیشهای (گوریلا گلس)، پشت شیشهای (گوریلا گلس)، فریم از جنس استیل ضد زنگ |
جلوی شیشهای (گوریلا گلس)، پشت شیشهای (گوریلا گلس)، فریم استیل ضدزنگ |
|
|
|
|
گواهی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا 6 متر برای 30 دقیقه) |
گواهی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا 6 متر برای 30 دقیقه) |
|
|
|
سیمکارت |
تک سیمکارت (نانو-سیم یا eSIM چندگانه(فقط بازار آمریکا)) یا دو سیمکارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by)) |
تک سیمکارته (نانو-سیم یا eSIM) یا دو سیمکارته (نانو-سیم یا eSIM، همزمان یکی فعال (dual stand-by)) |
|
|
|
پلتفرم |
|
||||
سیستمعامل در زمان عرضه |
iOS 16 |
iOS 16 |
|
|
|
تراشه |
A16 Bionic (چهار نانومتر) |
اپل A16 Bionic (4 نانومتر) |
|
|
|
پردازنده مرکزی |
6 هستهای |
6 هستهای |
|
|
|
پردازنده گرافیکی |
اپل GPU (5 هستهای) |
اپل GPU |
|
|
|
حافظه |
|
||||
درگاه حافظه |
خیر |
خیر |
|
|
|
حافظه داخلی |
128 گیگابایت با 6 گیگابایت رم، 256 گیگابایت با 6 گیگابایت رم، 512 گیگابایت با 6 گیگابایت رم، 1 ترابایت با 6 گیگابایت رم |
128 گیگابایت با 6 گیگابایت رم، 256 گیگابایت با 6 گیگابایت رم، 512 گیگابایت با 6 گیگابایت رم، 1 ترابایت با 6 گیگابایت رم |
|
|
|
نوع حافظه |
NVMe |
NVMe |
|
|
|
دوربین |
|
||||
اصلی |
48 مگاپیکسل (لنز واید 24 میلیمتری، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، 1.22 میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر اپتیکال سنسور شیفت، f/1.8) 12 مگاپیکسل (لنز تلهفوتو 77 میلیمتری، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، 1.9 میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 3 برابر، f/2.8) 12 مگاپیکسل (لنز اولتراواید 13 میلیمتری با پوشش 120 درجه، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، 1.4 میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2) سنسور لایدار TOF 3D (تشخیص عمق تصویر) |
48 مگاپیکسل (لنز واید 24 میلیمتری، 1.22 میکرومتر سایز پیکسل، f/1.8 فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال سنسور شیفت) 12 مگاپیکسل (لنز تلهفوتو 77 میلیمتری، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال سه برابر، f/2.8) 12 مگاپیکسل (لنز اولتراواید 13 میلیمتری با پوشش 120 درجه، 1.4 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، f/2.2) اسکنر لایدار TOF 3D (سنسور تشخیص عمق تصویر) |
|
|
|
قابلیتها |
فلاش LED (تطبیقی)، HDR (عکس و پانوراما) |
فلاش دوگانهی LED، پانوراما، HDR |
|
|
|
فیلمبرداری |
4K@24/25/30/60fps، 1080p@25/30/60/120/240fps، 10-bit HDR، Dolby Vision HDR (تا 60fps)، ProRes، Cinematic mode (4K@30fps)، ضبط صدای استریو |
4K@24/30/60fps، 1080p@30/60/120/240fps، 10-bit HDR، Dolby Vision HDR (تا 60fps)، ProRes، Cinematic mode، ضبط صدای استریو |
|
|
|
سلفی |
12 مگاپیکسل (لنز واید 23 میلیمتری، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، 1/3.6 اینچ سایز سنسور، f/1.9) سنسور SL 3D (تشخیص عمق و بیومتریک) |
12 مگاپیکسل (لنز واید 23 میلیمتری، 1/3.6 اینچ سایز سنسور، f/1.9) SL 3D (حسگر بیومتریک و تشخیص عمق) |
|
|
|
فیلمبرداری سلفی |
4K@24/25/30/60fps، 1080p@25/30/60/120fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی |
4K@24/25/30/60fps، 1080p@30/60/120fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی |
|
|
|
شبکه |
|
||||
فناوری |
GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G |
GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G |
|
|
|
صدا |
|
||||
اسپیکر |
بله، اسپیکر استریو |
بله، اسپیکر استریو |
|
|
|
جک ۳.۵ میلیمتری |
خیر |
خیر |
|
|
|
عرضه |
|
||||
معرفی |
7 سپتامبر 2022 |
تاریخ معرفی احتمالی سپتامبر 2022 |
|
|
|
وضعیت |
عرضه در آینده نزدیک (16 سپتامبر 2022) |
عرضه در آینده نزدیک (16 سپتامبر 2022) |
|
|
|
قابلیتها |
|
||||
حسگرها |
Face ID، شتابسنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطبنما، فشارسنج |
Face ID، شتابسنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطبنما، فشارسنج |
|
|
|
|
- پشتیبانی از Ultra Wideband (UWB) - پشتیبانی از Emergency SOS ماهوارهای (ارسال و دریافت پیامک) - پشتیبانی از اپل Pay (ویزا، مسترکارت، آمکس) |
- پشتیبانی از دستیار هوشمند سیری با پشتیبانی از زبان محاوره - پشتیبانی از پهنای باند فوقعریض (UWB) - اپل Pay (Visa، مسترکارت، AMEX گواهی) |
|
|
|
متفرقه |
|
||||
رنگها |
مشکی، نقرهای، طلایی، ارغوانی |
خاکستری تیره، نقرهای، طلایی، ارغوانی |
|
|
|
نمایشگر |
|
||||
نوع |
LTPO Super Retina XDR OLED |
LTPO Super Retina XDR OLED |
|
|
|
ابعاد |
6.1 اینچ (~87.0% نسبت نمایشگر به بدنه) |
6.7 اینچ (~88.3% نسبت نمایشگر به بدنه) |
|
|
|
رزولوشن |
1179 در 2556 پیکسل، 19.5:9 (~460 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) |
1290 در 2796 پیکسل، 19.5:9 (~460 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) |
|
|
|
محافظ |
سرامیک شیلد، پوشش اولفوبیک برای کاهش بازتاب نور و لکه دست |
- شیشهی سرامیکی مقاوم در برابر خش - پوشش اولفوبیک برای کاهش بازتاب نور و لکه دست |
|
|
|
|
- نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - طیف رنگ گسترده - نرخ نوسازی تصویر 120 هرتز - پشتیبانی از HDR10 - پشتیبانی از دالبی ویژن - روشنایی 1000 نیت (Typ) و 2000 نیت (HBM) |
- پشتیبانی از HDR10 - پشتیبانی از دالبی ویژن - نرخ نوسازی 120 هرتز - روشنایی 1000 نیت در حالت عادی و حداکثر 2000 نیت (HBM) |
|
|
|
در ادامه بخوانید