جمع‌بندی کمیسیون انرژی مجلس از دلیل قطعی برق پاییز ۱۴۰۳ آیت‌الله علم‌الهدی: اساس فتنه ۸۸ براندازی نظام و انقلاب اسلامی بود | مردم در مقابل فتنه‌های دشمن غافل نباشند عملیات ضدصهیونیستی در تل‌آویو یک کشته برجای گذاشت (۷ دی ۱۴۰۳) موافقت پارلمان کره جنوبی با عزل رئیس جمهور موقت عراقچی وارد چین شد (۷ دی ۱۴۰۳) اوکراین مدعی تلفات سنگین کره شمالی در کورسک شد (۷ دی ۱۴۰۳) رئیس‌جمهور موقت کره جنوبی هم استیضاح می‌شود؟ رژیم صهیونیستی دوباره آتش‌بس لبنان را نقض کرد (۷ دی ۱۴۰۳) عراقچی: بار‌ها به بشار اسد توصیه کردم با ترکیه وارد مذاکره شود حمله موشکی یمن به تل‌آویو فرودگاه بن‌گوریون را به تعطیلی کشاند (۷ دی ۱۴۰۳) درگیری شدید در مناطق علوی‌نشین حمص| «افراد مسلح» با نیروهای تحریر الشام درگیر شدند فرماندار جدید مشهد منصوب شد ویدئو| پزشکیان: اتصال ریلی بجنورد به مشهد مصوب شده است ویدئو| پزشکیان: ۳۵ میلیارد دلار گاز را می‌سوزانیم! پوتین: خواهان پایان جنگ با اوکراین هستیم یاوه گویی تازه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: ایران تهدیدی علیه ما و اوکراین است! پزشکیان ۲۸ دی‌ماه به مسکو سفر می‌کند ایران، عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد ویدئو| حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به خاک یمن ویدئو| وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم دادستان مشهد: شکایت‌های مردم از خودروسازان را پیگیری می‌کنیم منابع آذربایجانی: شلیک موشک روسی باعث سقوط هواپیما در قزاقستان بوده است! پزشکیان: برای بهترین شدن باید دست به دست هم بدهیم بازدید معاون قوه قضائیه از کارخانه ایران خودرو خراسان (۶ دی ۱۴۰۳) پزشکیان، علی اف را به تهران دعوت کرد معاون قوه قضائیه: اجازه نمی‌دهیم واحد‌های تولیدی دچار وقفه یا تعطیلی شوند + فیلم اسلام‌آباد: در همکاری با ایران علیه تروریسم، تعهد داریم یکی از مرتبطین اطلاعاتی کشورهای همسایه در اردبیل دستگیر شد
سرخط خبرها
در جلسه شورای اجتماعی كشور؛

رحمانی‌فضلی: دولت باید نظارت‌پذیر و پاسخگو باشد

  • کد خبر: ۱۲۶۰۷
  • ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰
رحمانی‌فضلی: دولت باید نظارت‌پذیر و پاسخگو باشد
وزیر کشور با اشاره به جایگاه سمن‌ها، گفت: دولت مبتنی‌بر رای مردم است، بنابراین باید نظارت‌پذیر و پاسخگو باشد، وقتی دولت نظارت‌پذیر و پاسخگو است که مشارکت‌پذیر باشد و سمن‌ها هم بتوانند مشارکت واقعی داشته باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرضا رحمانی‌فضلی امروز، اول دی ماه و در یکصد و بیست و ششمین جلسه شورای اجتماعی کشور که با عنوان بررسی ظرفیت مشارکت‌های مردمی بویژه تشکل‌ها و سمن‌ها در مسیر مدیریت اجتماعی، برگزارشد، بیان داشت: فرهنگ‌سازی و آموزش در مسائل مربوط به سمن‌ها و مشارکت اجتماعی مهم است، گاهی ما نه فرهنگ‌سازی می‌کنیم و نه آموزش می‌دهیم، بعد انتظار داریم برخی از فعالان حوزه اجتماعی و سمن‌ها مانند کسانی که سال‌ها سابقه دارند، عمل کنند.

وی افزود: ما که به عنوان حاکمیت سیاست‌گذاری می‌کنیم باید توجه بیشتری به حوزه مشارکت‌های مردمی داشته باشیم. هنوز قانونی در این زمینه نداریم بنابراین نیاز است به این موضوع واقع بینانه نگاه شود.

وزیر کشور با اشاره به جایگاه سمن‌ها اظهار داشت: دولت مبتنی‌بر رای مردم است، بنابراین باید نظارت‌پذیر و پاسخگو باشد، وقتی دولت نظارت‌پذیر و پاسخگو است که مشارکت‌پذیر باشد و سمن‌ها هم بتوانند مشارکت واقعی داشته باشند؛ اگر این چنین نباشند به معنای تام نمی‌توان گفت که دولتی دموکراتیک است.

رحمانی فضلی درباره اهمیت ساماندهی سمن‌ها نیز گفت: مسائل مربوط به آن‌ها باید گام به گام بسترسازی شود، البته در این خصوص تجربه‌هایی بوده که شامل ضعف و قوت‌هایی می‌شود، اما با استفاده از مطالعات و فرایند‌های موجود و یافته‌های خودمان می‌بایست لایحه‌ای کامل به دولت ببریم که هر روز نیاز به اصلاح قانون نداشته باشد.

وی در خصوص بازنگری در صدور مجوز برای سمن‌ها نیز توضیح داد: در این بخش باید به جمع بندی برسیم که آیا صدور مجوز به صورت متمرکز باشد یا مبتنی بر برخی قوانین، به برخی دستگاه‌های مسئول واگذار شود.

وزیر کشور در خصوص رتبه بندی سمن‌ها نیز اظهارداشت: رتبه‌بندی ثمن‌ها مهم است و نشان‌دهنده توانمندی و اثرگذاری آن‌ها است که در بسیاری از موارد رتبه‌بندی نداریم، چراکه سمن‌هایی که دارای رتبه پایین‌تر هستند برای کسب رتبه‌های بالاتر می‌توانند، تلاش کنند.

رحمانی فضلی درخصوص اهمیت فرهنگ‌سازی برای سمن‌ها و فعالیت آنها نیز بیان داشت: باید روی آموزش و فرهنگ‌سازی کار کرد و در این مورد آموزش و پرورش مهم است و بایدمردم را به فرهنگ جمع‌گرایی تشویق کرد.

وی افزود: رقابت در بسیاری از مسائل مهم است به‌خصوص رقابتی که مبتنی‌بر خیر باشد، بنابراین رقابت در میان سمن‌ها نیز می‌تواند زمینه ارتقاء ان‌ها را بیشتر فراهم کند.

وزیر کشور با بیان اینکه در مورد توانمندسازی سمن‌ها ها عقب هستیم، گفت: باید نظارت بر سمن‌ها در اولویت باشد و در این خصوص می‌توان سمن‌هایی را داشت که کارشان توانمندسازی دیگر سمن‌ها باشد. اگر نظارت بر سمن‌ها از طریق خودشان باشد، مطلوب‌تر است. دولت‌ها تغییر می‌کنند و با آن‌ها نیز افراد تغییر یافته و برای جلوگیری از تغییر سلایق و دیگر موارد بهتر است این نظارت توسط خود آن‌ها صورت گیرد.
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->