باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

شکار جوانان در فضای مجازی به بهانه کاریابی

  • کد خبر: ۱۲۶۸۲۲
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۸
شکار جوانان در فضای مجازی به بهانه کاریابی
همان جوان‌ها بدون معطلی با فرد آگهی‌دهنده تماس می‌گیرند و با مشاوره‌های افراد ناشناس به سراغ صرافی‌های آنلاین می‌روند و پس از بازگشایی حساب، حسابشان را به افرادی که ظاهرا در زمینه رمزارز‌ها فعال هستند واگذار می‌کنند، غافل از اینکه کمتر از یک هفته به عنوان متهم سایبری به پلیس فتای خراسان‌رضوی فراخوانده می‌شوند.

محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ پول بادآورده و کاسبی بدون تلاش، ذهن برخی از نوجوانان و جوانان را درگیر خود کرده است. افرادی که مدام سرشان درون گوشی است و بدون هیچ پشتوانه فکری به دنبال یافتن راهی برای کسب درآمد‌های زیاد هستند ناگهان یک آگهی در فضای سایبر با این عناوین به چشمشان می‌خورد «اگر به دنبال کار آنلاین و بدون دردسر می‌گردید، با ما تماس بگیرید. شرایط استثنائی و به صورت دورکاری با درآمد بالا» همان جوان‌ها بدون معطلی با فرد آگهی‌دهنده تماس می‌گیرند و با مشاوره‌های افراد ناشناس به سراغ صرافی‌های آنلاین می‌روند و پس از بازگشایی حساب، حسابشان را به افرادی که ظاهرا در زمینه رمزارز‌ها فعال هستند واگذار می‌کنند، غافل از اینکه کمتر از یک هفته به عنوان متهم سایبری به پلیس فتای خراسان‌رضوی فراخوانده می‌شوند.

ماجرای شکار جوانان به بهانه کاریابی آنلاین از آنجا آغاز شد که بررسی کارشناسان پلیس فتای خراسان‌رضوی نشان می‌داد، تعدادی از شهروندان که عموما از جوانان بوده‌اند با مراجعه به این پلیس تخصصی از افرادی ناشناس شکایت کرده‌اند که پای آن‌ها را در پرونده‌های پول‌شویی مجازی گشوده و حالا با عنوان معاونت در جرم روبه‌رو شده‌اند.

کارشناسان با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی دامنه تحقیقات خود را افزایش دادند که مشخص شد قربانیان پس از دیدن یک آگهی دورکاری با افرادی ناشناس آشنا شده‌اند. آن‌ها با دیدن کلیپ‌هایی که نشان می‌داد افراد زیادی از خدمات دورکاری این شرکت استفاده کرده‌اند و راضی هستند، فریب وعده‌های گردانندگان شرکت خیالی را خورده‌اند.

براساس اظهارات شاکیان، آن‌ها پس از احراز هویت در صرافی آنلاین، تمام مشخصات هویتی و کارت بانکی خود را در اختیار گردانندگان شرکت می‌گذارند، غافل از اینکه این افراد کلاهبردارانی هستند که از حساب‌های آن‌ها به عنوان تله‌ای برای پول‌شویی و واریز وجوه سرقتی استفاده می‌کنند.
شاکیان زمانی متوجه این موضوع می‌شوند که با احضاریه دادسرا روبه‌رو شده و پس از مراجعه متوجه کلاه گشادی شده‌اند که برسرشان گذاشته شده است.

فرمانده پلیس فتای استان درباره دیگر جزئیات این پرونده گفت: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد قربانیان این شگرد کلاهبردارانه در رویارویی با آگهی کار در منزل و دورکاری تمایل به انجام آن پیدا کرده‌اند، غافل از اینکه مسئولیت هرگونه تراکنش حساب مالی برعهده صاحب حساب می‌باشد که قربانی ناخواسته شریک جرم می‌شود.

سرهنگ جهانشیری تأکید کرد: کاربرانی که جویای‌کار در فضای مجازی هستند باید هوشیار باشند و بدانند هرگونه مسئولیت سوء‌استفاده از هویت و حساب بانکی متعلق به آن‌ها متوجه خودشان خواهد بود، بنابراین در رویارویی با آگهی‌های موصوف به‌ویژه آگهی‌های دورکاری ابتدا به عواقب آن بیندیشند و از اینکه اطلاعات حساس هویتی خود را در اختیار دیگران قرار دهند خودداری کنند. به هیچ عنوان مبالغی هر چند کم را با هرعنوانی به حساب آگهی‌دهندگان واریز نکنند چرا که افراد کلاهبردار پس از دریافت مبلغ دیگر پاسخگوی آنان نخواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->