با حکم رهبر معظم انقلاب؛ امام جمعه شهرکرد منصوب شد یک شرکت ژاپنی از تحقیق درباره انفجار بی‌سیم‌ها در لبنان خبر داد نمایندگی ایران در سازمان ملل: وارد رقابت‌ها و جنجال‌های داخلی و انتخاباتی آمریکا نمی‌شویم پزشکیان: قدرت مسلمانان بر وحدت و انسجام ماست دولت، لایحه اصلاح قانون هواپیمایی کشوری را تقدیم مجلس کرد ستاد کل نیروهای مسلح: اراده ما بر خونخواهی شهید هنیه خواهد بود آغاز سی و هشتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با حضور پزشکیان تسلیت رئیس جمهور به مردم لبنان | پزشکیان: جنایتکار قطعا مجازات عادلانه خواهد شد جریمه خودروهای سنگین باربری که از حد مجاز بیشتر باشد چقدر است؟ آمریکا: در انفجارهای دستگاه‌های ارتباطی لبنان دخالتی نداشتیم پوتین امضای موافقت‌نامه جامع راهبردی ایران و روسیه راپذیرفت تل‌آویو: قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل حمایت از تروریسم است حمله پهپادی مقاومت عراق به حیفا در فلسطین اشغالی تیم بسیج جامعه پزشکی ایران وارد لبنان شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ایران حمله علیه سفیر خود در لبنان را پیگیری می‌کند تیم ۸ نفره چشم‌پزشکان ایرانی عازم لبنان شدند هزینه اتباع افغانستانی در ایران سالانه بیش از ۱۰ میلیارد دلار است ۹۵ نفر از مصدومان حادثه تروریستی لبنان به ایران منتقل شدند حبیب عباسی، مدیرکل روابط عمومی دفتر ریاست جمهوری شد شورای امنیت درباره انفجار‌های لبنان نشست برگزار می‌کند اعترافات جالب عزت الله ضرغامی در خصوص دوران مسئولیتش در سازمان میراث فرهنگی
سرخط خبرها

گزارش آسوشیتدپرس از وضعیت نامناسب کودکان افغانستان در کوره‌های خشت پزی

  • کد خبر: ۱۲۶۸۵۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۹
گزارش آسوشیتدپرس از وضعیت نامناسب کودکان افغانستان در کوره‌های خشت پزی
آسوشیتدپرس در تازه ترین گزارش خود گفته‌است که کودکان افغانستانی از صبح تا شام در کوره‌های خشت پزی در افغانستان کار می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آسوشیتدپرس گزارشی را در مورد کارهای شاقه کودکان افغانستانی و محرومیت آنان از آموزش، تهیه کرده است.

بر بنیاد این گزارش، وضعیت کودکان کار در کوره‌های خشت پزی در شاهراه شمال پایتخت کابل نامناسب است.

شرایط در کوره‌ها حتی برای بزرگ‌سالان سخت است؛ اما تقریبا در همه فابریکه‌های خشت‌سازی، کودکان چهار یا پنج ساله پیدا می‌شوند که از صبح زود تا تاریکی در گرمای تابستان در کنار خانواده خود کار می‌کنند.

در این گزارش آمده است که این کودکان با عزم و اراده‌ای کار می‌کنند که ناشی از دانستن نیاز خانواده‌هایشان است. وقتی از آن‌ها درباره اسباب‌بازی یا تفریح سؤال می‌شود آن‌ها تنها لبخند می‌‌زنند و شانه بالا می‌اندازند.

پس از تسلط طالبان بر افغانستان، فروپاشی اقتصادی و همچنین قطع کمک‌های مالی بین‌المللی تعداد کودکان کار افزایش یافته است.

طی یک نظرسنجی که اخیرا از سوی سازمان محافظت از کودکان انجام شده تخمین زده می‌شود که نیمی از خانواده‌های این کشور کودکان را به کار می‌فرستند تا بتوانند غذا تهیه کنند.

خانواده‌ها در خانه‌های گلی ویران در کنار کوره‌ها زندگی می‌کنند هرکدام گوشه‌ای دارند که در آن آجرهای خود را می‌سازند. برای بیشتر افراد، وعده غذایی روزانه نان تر شده در چای است.

کارگران در ازای هر یک هزار آجری که می‌سازند چیزی معادل ۴ دلار دریافت می‌کنند. این کارگران به آسوشیتدپرس گفتند که یک کارگر بزرگ‌سال به تنهایی نمی‌تواند این تعداد خشت را در روز تولید کند، اما اگر کودکانشان کمک کنند، می‌توانند روزانه ۱۵۰۰ خشت بسازند.

مطابق با نظرسنجی‌های انجام شده توسط سازمان حفاظت از کودکان تعداد خانواده‌هایی که فرزندانشان را به کار فرستاده‌اند از ۱۸ درصد به ۲۲ درصد از ماه دسامبر تا ژوئن افزایش یافته است. این نشان می‌دهد که یک میلیون کودک در افغانستان کار می‌کنند.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->