رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

چه افرادی در اولویت دریافت واکسن آنفولانزا هستند؟

  • کد خبر: ۱۲۷۵۸۳
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸
چه افرادی در اولویت دریافت واکسن آنفولانزا هستند؟
سرپرست پیشگیری و کنترل بیماری‌های خراسان رضوی گفت: افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند توصیه می‌شود واکسن آنفولانزا را با شروع فصل سرما تزریق کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناصر امینی در این باره گفت: با شروع فصل سرما بیماری‌های واگیردار و تنفسی مثل آنفولانزا شیوع پیدا میکند. به طور معمول افرادی که بیشتر کرونا گرفتند و سیستم ایمنی ضعیف دارند، بیشتردر معرض این بیماری هستند و ممکن است سرماخوردگی سخت تری بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه بهترین راه برای اینکه مبتلا به آنفولانزا نشویم پیشگیری است افزود: در پیشگیری بیماری‌ها به خصوص بیماری‌های ویروسی بهترین کار واکسن زدن است در همه این سال‌ها اثر بخشی این واکسن مشخص شده است و به طور معمول افرادی که واکسن را دریافت کردند سود کردند. 

دکتر امینی با بیان اینکه بر اساس آمار اثر بخشی واکسن آنفولانزا چیزی حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد است یادآورشد: واکسن آنفولانزا معمولا پیشگیری از ابتلا می‌کند و اگر فرد مبتلا شود درصورتیکه واکسن زده باشد  در بدن خفیف تر رویت می‌شود.

به گفته وی، افرادی بیشتر در اولویت دریافت واکسن انفولانزا هستند که در مراکز درمانی مشغول به کار هستند از دیگر گروه‌های اولویت دار کارکنان نظام دامپزشکی، سازمان حفاظت محیط زیست، همچنین بیمارانی که سیستم ایمنی ضعیف به دلیل بیماری زمینه‌ای که دارند، افرادی که دریافت کننده پیوند عضو بدن بوده اند و هر نوع بیماری که سیستم ایمنی بدن را کاهش میدهد باید واکسن آنفولانزا را بزنند تا از درگیری بیماری سخت جلوگیری شود.

سرپرست پیشگیری و کنترل بیماری‌های خراسان رضوی افزود: افرادی‌که مبتلا به چاقی مفرط هستند و توده بدنی آن‌ها بیش از ۴۰درصد است، کارکنانی که در مراکز نگهداری معلولین و سالمندان هستند از دیگر گروه‌های اولویت دار هستند
زنان باردار و زنانی که یک هفته از وضع حمل آن‌ها سپری شده است از دیگر افراد اولویت دار برای واکسن زدن هستند

وی در ادامه گفت: در مجموع افرادی که دارای بیماری مزمن و زمینه‌ای هستند توصیه می‌شود واکسیناسیون را داشته باشند. بیماران دیابتی تیپ یک و دو، بیماران ضایعه نخاعی و افرادی که سوء جذب دارند بهتراست واکسن انفولانزا دریافت کنند.

دکتر امینی تاکید کرد: افرادی که قصد سفر به کشور دیگری را دارند توصیه می‌شود دو هفته قبل از سفر واکسیناسیون را انجام دهند. افراد بالای ۶۵ سال بدلیل اینکه بیشتر در معرض بیماری هستند بهتر است واکسن بزنند.

چه افرادی واکسن نزنند؟

به گفته این متخصص، بطور معمول افرادی که واکنش‌های آلرژیک شدید دارند و یا حساسیت به واکسن انفولانزا در دفعات قبلی داشتند، جزء افرادی هستند که توصیه نمی‌شود واکسن بزنند. درسایر موارد افرادی که نگران هستند و حساسیت دارویی دارند قبل از تزریق حتما باید با پزشک متخصص مشورت کنند.
دکتر امینی تصریح کرد: افرادی که دارای بیماری فعال تب دار هستند مثل مبتلایان به کرونا باید حتما بیماری شان بهبود یابد و دو هفته بعد رفع علائم واکسن بزنند. چون فردی که بیماری فعال دارد سیستم ایمنی اش ضعیف است و واکسن انچنان اثر بخش نخواهد بود.

سرپرست پیشگیری و کنترل بیماری‌های خراسان رضوی گفت: واکسن آنفولانزا سالانه است و ابتدای فصل سرما باید تزریق شود و فرد اگر ابتدای پاییز تزریق کند تا سال آینده نیاز به تزریق ندارد.
وی ادامه داد: واکسن هر سال با توجه به تغییرات نوع ویروس تغییر میکنند و عموما واکسن هر سال در حال تغییر است و برای ویروس جدید مقاوم سازی صورت می‌گیرد. مسلما هر فردی که واکنش الرژیک شدید ندارد با تزریق آن سود می‌برد وباعث می‌شود بیماری سبک‌تر به سراغ فرد بیاید.
وی توصیه کرد: در شرایط فعلی همچنان بحث سرایت جدی است و افراد با استفاده از ماسک به خصوص در مکان‌های شلوغ می‌توانند پیشگیری‌های لازم را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->