قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر داستان‌های کهن را با ابزارهای نو تعریف کنیم کیانوش عیاری و منوچهر محمدی پروانه ساخت گرفتند
سرخط خبرها

پولی که خوردن ندارد

  • کد خبر: ۱۳۰۰۸۶
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲
پولی که خوردن ندارد
راستش را بخواهید، ما خبرنگاران که رزقمان به اینترنت بدون محدودیت گره خورده است و مجبوریم با بررسی مداوم کانال‌های خبری به سوژه و کارمان برسیم، این روز‌ها چندسالی پیر شده ایم.

حتما شما هم اخبار مربوط به سود هنگفتی را که بعضی‌ها ازطریق فروش vpn در روز‌های اخیر به جیب زده اند، شنیده اید؛ تجارت سیاهی که بانیان آن از پول مردم ارتزاق می‌کنند؛ مردمی که از سر ناچاری و برای راه انداختن کارشان مجبورند vpn بخرند تا بتوانند با دسترسی به اینترنت، کار خود را انجام بدهند. خود من هفته قبل رفتم به یکی از موبایل فروشی‌های احمدآباد و ۱۳۰ هزار تومان برای یک vpn یک ماهه هزینه کردم.

vpn که هنوز یک هفته نشده مرا به مرز جنون رساند و وصل نشد و دوباره در همکاری با دوستان خود به یک وی پی ان دیگر با مبلغی گزاف‌تر مجهز شدم. از صبح هم پیام‌های زیادی از همکاران به دستم رسیده است که در جست وجوی راهی برای اتصال به اینترنت بوده اند.

راستش را بخواهید، ما خبرنگاران که رزقمان به اینترنت بدون محدودیت گره خورده است و مجبوریم با بررسی مداوم کانال‌های خبری به سوژه و کارمان برسیم، این روز‌ها چندسالی پیر شده ایم. عده دیگری که همه زندگی خود را بر فروش آنلاین بنا کرده اند، هم حال ما را دارند، با این تفاوت که آن‌ها سرمایه شان در حالت راکد مانده و خریدوفروش شان متوقف شده است.

یکی از دوستانم که استاد زبان انگلیسی است، چند روز قبل زنگ زده بود و می‌گفت که زندگی اش را با کلاس‌های آنلاین پیش می‌برده است، اما حالا به دلیل محدودیت در دسترسی به اینترنت، حال وروز خوبی ندارد و نه او می‌تواند خرج زندگی را تامین کند نه زبان آموزانش به برنامه ریزی که داشته اند، می‌رسند.

خلاصه پای درددل هرکسی که به نوعی به اینترنت نیاز دارد بنشینید، حال وروزش همین است. کاش می‌شد فهمید که پایان این روز‌های بی ارتباطی کی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->