اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

مادربزرگ سینمای ایران مجری رادیو شد

  • کد خبر: ۱۳۰۳۳۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳
مادربزرگ سینمای ایران مجری رادیو شد
برنامه جدید «مامان پز» با اجرای رابعه مدنی، مادربزرگ سینمای ایران، راهی امواج رادیو صبا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مامان پز» عنوان برنامه مستند جدیدی است که به جدول پخش پاییزی شبکه رادیویی صبا اضافه شده است. این برنامه با محوریت آشپزی و تغذیه سالم طرز تهیه غذاهای سنتی ایرانی را در فضای خاطره انگیز به مخاطبان ارائه می کند.

در گفتگویی که از روابط‌عمومی رادیو صبا نقل شده است، انسیه شمس اللهی تهیه کننده این برنامه گفت: هیچ مزه ای در دنیا، مزه دستپخت مامان آدم نمی‌شود. «مامان پز» برنامه ای مستند است، که با شعار «با مزه‌های اصیل آشتی کنیم» در قالب نمایش آشپزی نوه و مادربزرگ، روش تهیه غذاهای سنتی ایرانی را به مخاطبان رادیو صبا آموزش می‌دهد.

به گفته او در این برنامه رابعه مدنی ضمن توضیح روش تهیه غذاهای قدیم و جدید ایرانی به روایت داستان‌ها و خاطره گویی در فضای صمیمی می‌پردازد. داستان‌ها و نصیحت‌هایی که در زمان پخت غذاها برای شنوندگان روایت می‌شود به غذاها مزه و طعم می‌دهد و آن ها را نزدیک مزه غذاهای «مامان پز» می‌کند که در ذهن همه ما ماندگار شده است.

این تهیه کننده عنوان کرد: در این برنامه من به عنوان نوه مادربزرگ لحظه به لحظه طبخ یک غذا ایرانی را برای مخاطبان گزارش می‌کنم و در خلال این برنامه نکات جالبی درباره رسم و رسوم آشپزی و پذیرایی، فرهنگ آشپزی و وسایل آشپزی از کتاب «مستطاب آشپزی» یا «از سیر تا پیاز» به مخاطبان ارائه می‌شود.

شمس اللهی گفت: کتاب «مستطاب آشپزی» یا از «سیر تا پیاز» نوشته‌ نجف دریابندری مترجم ایرانی است که آن را با همراهی همسرش فهیمه راستکار، تالیف کرده است. این کتاب با زبان ساده و شیرین نویسنده، غذاپختن را به یک مشغله‌ جذاب با پایانی خوش تبدیل می‌کند که بازخوانی آن نیز برای شنوندگان جالب و شنیدنی است.

تهیه کننده «مامان پز» در پایان عنوان کرد: این برنامه روز پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ قدیمی ترین و اصیل ترین دستور پخت کباب تابه‌ای با کته را از زبان مامان رابعه را به مخاطبان آموزش می‌دهد.

«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۳:۳۰ به تهیه کنندگی انسیه شمس اللهی پخش می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->