عبور ۱۵۲ هزار زائر عتبات از مرز مهران تا صبح عاشورا مصرف سالانه ۶ کیلو نمک توسط هر ایرانی‌ ادامه آتش سوزی در جنگل اولنگ| ۵ هکتار دیگر سوخت دستگاه قضایی علیه ناشران شایعه انفجار در حرم شاهچراغ (ع) اعلام جرم کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) زمان انتشار کلید اولیه سوالات نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ مشخص شد وزش باد پدیده غالب جوی در خراسان رضوی برخورد پراید وانت با گاردریل کنار بزرگراه مشهد-قوچان حادثه آفرید (۲۶ تیر ۱۴۰۳) حریق منزل مسکونی در خیابان سیدی مشهد+تصاویر وضعیت جاده‌های کشور در روز عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) ۱۵ نکته مهم برای مصرف ویتامین‌های مختلف آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟
سرخط خبرها

 رتبه دانشگاه فردوسی مشهد بر طبق رده‌بندی تایمز چهار پله صعود کرد

  • کد خبر: ۱۳۰۶۸۸
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
 رتبه دانشگاه فردوسی مشهد بر طبق رده‌بندی تایمز چهار پله صعود کرد
رتبه دانشگاه فردوسی مشهد بر اساس جدیدترین نتایج نظام بین‌المللی رتبه‌بندی تایمز در بین دانشگاه‌های کشور، چهار پله صعود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، و به نقل از معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه فردوسی مشهد، اکنون جایگاه این دانشگاه در میان دانشگاه‌های جامع کشور رتبه ۹ و در میان دانشگاه‌های تابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور رتبه ۱۴ است.

همچنین دانشگاه فردوسی مشهد در جدیدترین نتایج نظام بین‌المللی تایمز نیز با حفظ جایگاه خود موفق به کسب رتبه، در بازه ۱۰۰۱ تا ۱۲۰۰ در سطح جهان شده است.

بر این اساس حفظ جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد در جهان با رشد تعداد دانشگاه‌های حائز رتبه دنیا از یک هزار و ۶۵۰ به یک هزار و ۸۰۰ دانشگاه حاصل شده است.

موسسه رتبه بندی انگلیسی تایمز، از سال ۲۰۰۴ دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی پیشرو جهان را با هدف کمک به افزایش آگاهی دانشجویان برای مقایسه دانشگاه‌های با کیفیت در سراسر جهان و گزینش مناسب برای تحصیل، در ۵ محور آموزش، پژوهش، استنادها، درآمد صنعتی و وجهه بین المللی بر اساس ۱۳ شاخص کمی، ارزیابی و دانشگاه‌های برتر جهان را اعلام می‌کند.

این نظام در سال ۲۰۲۲ حدود یک هزار و ۸۰۰ دانشگاه از ۱۰۴ کشور جهان را رتبه‌بندی کرده است.

دانشگاه‌هایی که دانشجوی کارشناسی نمی‌پذیرند، یا در یک زمینه آموزشی خاص فعالیت می‌کنند و تعداد مقالات آن‌ها در بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ کمتر از ۱۰۰۰ (حداقل ۱۵۰ مقاله در سال) باشد، در ارزیابی توسط این نظام لحاظ نمی‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->