پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود
سرخط خبرها

وقتی سوء مدیریت رمق از صنعت فرش دستباف می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۳۱۲۳۳
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
وقتی سوء مدیریت رمق از صنعت فرش دستباف می‌گیرد
فعالان بازار فرش می گویند روزگار سیاه فرش ایران یک شبه فرا نرسیده و علاوه بر تحریم، سوء مدیریت هم رمق این صنعت بومی و توان رقابت آن را گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، برای مثال آمارهایی که ترکیه یکی از رقبای ایران از صادرات فرش خود در ۹ ماهه سال ۲۰۲۲ ارائه کرده نشان می‌دهد ترک‌ها نزدیک به ۲ میلیارد دلار صادرات فرش داشته اند. فعالان بازار فرش می گویند روزگار سیاه فرش ایران یک شبه فرا نرسیده و علاوه بر تحریم، سوء مدیریت هم رمق این صنعت بومی و توان رقابت آن را گرفته است.

فاطمه رجبی کارشناس صنعت فرش دستباف درباره علت عقب افتادن شدید ایران از رقبا در بازارهای جهانی می‌گوید: علت این وضعیت را باید در دو مورد جستجو کرد. یکی این که همان طور که همه می دانیم تحریم، مراودات مالی و بانکی با کشور ما را بسیار سخت کرده است. صادرکنندگان فرش برای تبادل مالی با کشورهای اروپایی مثل آلمان ، انگلیس، سوییس و ... که مقصد اصلی صادرات فرش ایران بود با مشکلات شدید دست و پنجه نرم می کنند و این مشکلات باعث می‌شود که حتی صادرکنندگان شناخته شده کشور ما که سالهاست در این کشورها نمایندگی دارند برای تبادل با ایران به مشکل برخورد کنند. طبعا ترکیه چنین مشکلی ندارد و به راحتی در حال داد و ستد با کشورهای اروپایی و آمریکا است. از طرفی سوء مدیریت در تجارت خارجی ایران نیز به این موضوع دامن می زند به نحوی که وقتی سیاست گذاران با قراردادن شرط تعهدات ارزی برای صادرکنندگان مانع ایجاد می کنند میزان صادرات هر سال کمتر می شود و اکنون به یک دهم نسبت به یک دهه قبل رسیده است. صادرکنندگان مدتهاست خواستار حذف مصوبة تعهد ارزی بانک مرکزی شده اند اما به این درخواست رسیدگی نمی شود.

استفاده بهینه از رویدادها و نمایشگاه ها نمی شود

این کارشناس صنعت فرش با اشاره به ضعف متولیان ومدیران این صنعت می افزاید: ما حتی در برنامه ریزی رویدادهای بسیار قدیمی و تاثیرگذار صنعت فرش کشور مثل نمایشگاه بین المللی فرش تهران هم ضعیف عمل می کنیم و این رویداد هر سال ناهماهنگ تر برگزار می شود.

حضور ما در نمایشگاه های کشورهایی مثل چین می تواند به صادرات فرش ایران کمک کند و دولت باید در این زمینه با صادرکنندگان تعامل بهتری داشته باشد اما متاسفانه افرادی در دولت به عنوان نماینده صنعت فرش کشور حضور دارند که با این صنعت و اقتضائات رشد آن هماهنگی و تناسبی ندارند.

فراموشی جای حمایت از قالیبافان را گرفته است

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدکنندگان فرش دستباف ایران نیز اخیرا در گفتگو با رسانه‌ها بابیان اینکه یکی از موانع مهم صنعت فرش ، بیمه نشدن قالیبافان است گفت:از سال۹۲ تأمین اجتماعی بیمه جدید نداشته است.

حدود ۲۲۰ هزار نفر در کل کشور بیمه شده داریم, با توجه به برگزار نشدن نمایشگاههای فرش و عدم جلب توجه تجار خارجی، افزایش قیمت مواد اولیه و بحران کرونا نیاز است که حمایت بیشتری از تولید و صادرات فرش صورت گیرد.

منبع: آرمان امروز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->