شهردار مشهدمقدس: دستگاه حفار تونل خط ۳ متروی مشهد به زودی وارد قاسم‌آباد می‌شود گل‌های پاییزی به زودی میهمان مشهد می‌شوند  یادی از حاج علی شمقدری، یار دیرین رهبر معظم انقلاب | نیم قرن غیرت و صدق و وفا درباره محله «مهرآباد» که روزگاری از گزینه‌های سرمایه‌گذاری انگلیسی‌ها و یهودیان بود | توطئه‌چینی با تریاک مشهد علیه چین ترافیک پرحجم در بزرگراه شهید چراغچی، میدان فهمیده و پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۵۴۲ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۵ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) خیابان ثنایی۳ در محله خاتم‌الانبیا(ص) مشهد در انتظار بازگشایی تهیه مدل جامع ریسک فرونشست زمین در مشهد لزوم تغییر محدوده کلان‌شهر مشهد شهروند خبرنگار | درخواست تغییر مسیر برخی از خطوط اتوبوسرانی مشهد + پاسخ نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شورای ششم با شعار توجه به حاشیه شهر، از مردم رأی گرفت بازدید شهردار و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهدمقدس از پروژه‌های منطقه ۵ | بازگشایی بولوار کرامت مشهد ظرف یک ماه آینده رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: ایران ۳۰ سال دیگر کشور سالمند است | از سیاست‌های جوانی جمعیت حمایت می‌کنیم ثبت نام ۶۸ هزار و ۵۰۰ نفر برای استفاده از خدمات شهرداری در حوزه سرویس مدارس در مشهد هزینه نگهداری معابر شهر مشهد: ۱۰۰۰ میلیارد تومان در سال درباره کوچه «مهرافروز»، یکی از فرعی‌های محله سرشور مشهد | میان «چهنو» و «آرام» باغ بی‌برگی است اعمال‌قانون ۱۷۹۳ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۷ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) ترافیک پرحجم در بزرگراه شهید چراغچی و اطراف حرم امام‌رضا(ع) (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در مشهد ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بسیاری از چالش‌های محلات با پروژه‌های زودبازده برطرف شد مدیریت شهری مشهد به استقبال مهر می‌رود | سرویس‌دهی ویژه حمل و نقل عمومی به دانش‌آموزان مشهدی آماده باش کامل خدمات شهری مشهد در پی بارش باران (۲۵ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: دولت بودجه مصوب قطار شهری مشهد را تخصیص دهد

  • کد خبر: ۱۳۴۴۵۶
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
شهردار مشهد مقدس: دولت بودجه مصوب قطار شهری مشهد را تخصیص دهد
سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد مقدس خواستار اختصاص بودجه مصوب قطارشهری مشهد از سوی دولت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد  در جلسه امضای سند همکاری تامین ریل ملی خطوط قطارشهری مشهد( شهرداری مشهد و شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان) با اشاره به سفر هیئت دولت به مشهد و تصویب ۶ هزارمیلیارد تومان برای قطارشهری مشهد گفت: مصوبه به تنهایی کافی نیست و از دولت می‌خواهیم که این بودجه را تخصیص دهد.

وی اظهارداشت: با امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک با ذوب آهن اصفهان در حمایت از تولید ریل در ایران، ریل ملی زیر چرخ خطوط مترو کلانشهر مشهد قرار خواهد گرفت. 

شهردار مشهد تصریح کرد: یکی از نیازهای ضروری خطوط مترو تامین ریل است که تاکنون از کشورهای اسپانیا، آلمان و برخی کشورهای اروپایی خریداری می شد که این امر هزینه های زیادی را به دنبال داشت. 

به گفته وی، شهرداری مشهد با دو هدف حمایت از تولید ملی و صرفه جویی در هزینه ها اقدام به عقد تفاهم نامه خرید ریل با شرکت ذوب آهن اصفهان کرده است. طبق این تفهاهم نامه در گام اول ریل مورد نیاز برای فاز اول خط سه مترو مشهد توسط ذوب آهن اصفهان تولید خواهد شد. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از مسائل پر اهمیت در شهرهای بزرگ دنیا حمل و نقل عمومی است که اگر به موقع به آن پرداخته نشود، ممکن است دچار چالش فراوان شود. تقاضای سفر در شهرهای بزرگ افزایش پیدا میکند و اگر قرار باشد از حمل و نقل عمومی استفاده نشود شهرها تبدیل به پارکینگ بزرگ خواهند شد.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه هر یک و نیم کیلومتر یک هزار و پانصد میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، ادامه داد: برای فاز اول خط سه مترو مشهد نه همت یا نه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

ارجائی اظهارداشت: از دولت میخواهیم طبق مصوبه سفرهای استانی رئیس جمهور اعتبار مورد نیاز متروی مشهد را تخصیص دهد. هدف ما در مشهد و حمل و نقل ریلی تسهیل رفت و آمد زائران امام رضا(ع) است، لذا باید هم به این خط و هم همه مسائل مشهد توجه ملی شود. 

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: ما به کارهای آینده شما در ذوب آهن اصفهان دل بسته ایم. الان که ریل تولید شده است تولید چرخ قطار را هم در دستور قرار دهید و ما آمادگی حمایت از آن را داریم. برای کشورمان خوب نیست که چرخ قطار را خودش تولید نکند و از خارج وارد کند. 

ارجائی تصریح کرد: اگر اعتبارات تخصیص داده شود و اقدامات به خوبی صورت بگیرد، تاپایان همین دوره مدیریت شهری شاهد بهره‌برداری از این فاز خواهیم بود. 

شهردار مشهد در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت حمل و نقل عمومی در شهر مشهد اشاره کرد و افزود: امروز در مشهد بیش از یک هزار دستگاه اتوبوس در حال خدمت رسانی به شهروندان است، هرچند نیاز مشهد دو برابر این عدد است. در مشهد هشتصد و پنجاه هزار نفر سفردر روز انجام می شود. 

وی با بیان اینکه تامین ناوگان جدید یکی از نیازهای مشهد است افزود: میانگین سنی ناوگان مشهد نیز افزایش پیدا کرده است و در چهار سال گذشته تنها دویست دستگاه اتوبوس وارد حمل و نقل عمومی شهر شده است. 

پاسخ مسائل شهری را در صنعت داخلی دنبال می‌کنیم

همچنین در ادامه این جلسه  ایمان فرهمندی، رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت:  با اظهار خرسندی از اینکه در طلیعه یکی از دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی کشور قرار گرفته‌ایم، اظهارکرد: امروز مشهدالرضا(ع) به عنوان یکی از اولین بهره‌برداران ریل ملی محسوب می‌شود؛ تکنولوژی که برای حصول و به ثمر نشستن آن هزاران ساعت کار کارشناسی صورت گرفته است.

وی افزود: بسیار مفتخریم که از این ریل در شهر امام‌رضا(ع) استفاده می‌شود و از این طریق به توسعه این دانش در کشور کمک خواهیم کرد؛ قطعا این اقدام منجر به ارتقاء سطح کیفی و تنوع محصولات در حوزه فولاد کشور خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه فولاد کشور از منابع داخلی کشور استحصال می‌شود و شاهد محصولی نهایی در این حوزه هستیم که جایگزین محصولات رده میانی شده، گفت: از این طریق محصول خروجی قابلیت بهره‌برداری بیشتری داشته و ارزش افزوده مضاعفی نیز حاصل می‌شود که از موجب استفاده بهتر از منابع ملی کشور می‌گردد.

فرهمندی با تاکید بر اینکه شورای ششم و مدیریت شهری خود را متعهد می‌داند که همه ظرفیت‌ها را به سمت منابع داخلی سوق دهد، تصریح کرد: این رویکرد هم در تامین محصولات مورد نیاز مرتبط با مدیریت شهری اعمال خواهد شد و هم در حوزه‌های دانش و فناوری، که باید به توسعه دانش در کشور کمک کنیم.

وی گفت: پاسخ مسائل و مشکلاتی که در حوزه مدیریت شهری کلانشهری چون مشهد مقدس وجود دارد، بی‌شک در صنعت و دانش وجود دارد؛ با خرید محصولات بومی، ضمن کمک به اقتصاد ملی، گردش منابع مالی در داخل کشور نیز از طریق مختلف برای همه کشور فراهم می‌آید که ثمره خیر دارد.

امیدوارم دیگر ریلی از خارج کشور وارد نکنیم

در ادامه این نشست کیانوش کیامرز مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد با اشاره به اینکه یکی از اتفاقات خوب در کشور، تولید ریل ملی است اظهار داشت: خوشبخانه با فعالیت‌هایی که شرکت ذوب آهن اصفهان داشته دو نوع ریل ملی تولید شده و توانسته است استاندارد‌های جهانی را دریافت کند.

وی ادامه داد: مشهد به عنوان پیشگام این موضوع است و امیدواریم دیگر ریلی از خارج کشور خریداری و وارد نکنیم. انعقاد این سند همکاری راهی برای همکاری‌های بیشتر ما با ذوب آهن اصفهان خواهد گشود.

کیامرز تصری کرد: اجرای فاز ۱ از خط سه متروی مشهد اولویت ما است که این مسیر حرم مطهر رضوی را به مبادی وردی مشهد یعنی راه آهن، فرودگاه و پایانه مسافربری مشهد متصل می‌کند.

همچنین رخصتی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در این نشست خاطر نشان کرد: پیش از انقلاب تولید ما ۵۰ هزار تن با یک کوره بود و امروز به ۳ میلیون تن رسیده است. همچنین در خصوص توسعه ریلی کشور از سال ۱۳۷۲ اقداماتی را آغاز کردیم و امروز توانسته ایم ریل ملی را با بالاترین تکنولوژی روز تولید کنیم.

به گفته وی، از نظر تولیدی و ظرفیت تولید هیچ مشکلی در ذوب آهن نداریم. همچنین ما در دنیا رتبه ۱۰ تولید و از طرفی هم تولیدات ما نیز به ۲۰ کشور در سطح جهان صادر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->