آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

میزان مراجعه مردم به پایگاه‌ها و مراکز سلامت کاهش یافته است

  • کد خبر: ۱۳۴۷۳۱
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۷
میزان مراجعه مردم به پایگاه‌ها و مراکز سلامت کاهش یافته است
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:متاسفانه با وجود تامین نیروی انسانی مورد نیاز و اطلاع‌رسانی گسترده میزان مراجعات بسیار پایین بوده و مراقب از سن ۲ سال به بالا رو به کاهش بوده که نگران‌کننده است، حتی مادر باردار هم که نیازمند مراقبت مستمر است به این پایگاه و مرکز مراجعه نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری‌نژاد،در نشست خبری که به مناسبت هفته دیابت در مرکز بهداشت استان برگزار شد،اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵ از مجموع جمعیت کشور ۹ درصد آنها دیابت داشتند و اکنون که ۶ سال از آن زمان گذشته این عدد با رشد ۴ درصدی به ۱۳ درصد افزایش یافته است.

وی افزود:ما به ازای هر ۱۰ هزار نفر یک پایگاه سلامت و هر ۴۰ تا ۶۰ هزار نفر یک مرکز خدمات جامع سلامت داریم و در پایگاه‌ها به ازای هر ۳ هزار نفر یک مراقب سلامت داریم که فرد را از بدو تولد در بازه‌های زمانی معین شده مراقبت می‌کند. در هر پایگاه ۴ مراقب کنترل‌ها و مراقبت‌های فشار خون، قند خون، کنترل وزن، کنترل بارداری، کنترل تغذیه و غیره را دارند. اگر فرد مراجعه کننده نیازمند خدمات تخصصی‌تر باشد به مرکز ارجاع می‌شود.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: متاسفانه با وجود تامین نیروی انسانی مورد نیاز و اطلاع‌رسانی گسترده میزان مراجعات بسیار پایین بوده و مراقب از سن ۲ سال به بالا رو به کاهش بوده که نگران‌کننده است، حتی مادر باردار هم که نیازمند مراقبت مستمر است به این پایگاه و مرکز مراجعه نمی‌کند.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خوشبختانه آدرس مراکز و پایگاه‌های سلامت در اپلیکشن نشان راه‌اندازی شده یا با سرچ در گوگل آدرس‌ها را دریافت می‌کنند. حتی مردم می‌توانند با شماره تلفن ١٩١ تماس بگیرند و آدرس نزدیکترین مرکز به محل سکونت خود را دریافت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->