افزایش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۹ دی ۱۴۰۳) | رشد تا ۱۹ میلیون تومانی خانواده شاهین سایپا فاصله کوتاه دلار تا کانال ۸۲ هزار تومان (۱۰ دی ۱۴۰۳) | سکه نزدیک ۵۸ میلیون تومان! نژاد دام و طیور بومی ایران در آستانه انقراض | شغل دامداری در خطر است صفرتاصد افزایش حقوق کارگران و کارمندان در سال ۱۴۰۴ ضرب‌الاجل سازمان بازرسی به مدیران ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری | بانک‌های سامان، اقتصاد نوین و رسالت دارای بیشترین صف انتظار متقاضی تبعات افزایش قیمت دلار بر دخل‌وخرج کارگران رشد نرخ ارز رسمی چگونه باعث جهش قیمت دلار در بازار آزاد می‌شود؟ سیر صعودی قیمت خودرو، خریداران و فروشندگان را در حالت آماده‌باش قرار داده است (۹ دی ۱۴۰۳) قیمت تخم‌مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان، تغییری نخواهد یافت (۹ دی ۱۴۰۳) آخرین قیمت ارز توافقی نیما امروز (۹ دی ۱۴۰۳) چند؟ | دلار توافقی کاهشی شد پیش‌نویس دستورالعمل حدود تراکنش‌های بانکی اشخاص تصویب شد چشم‌انداز آینده بازار سرمایه | زمستان بورس گرم می‌شود؟ دلایل اصلی رشد شارپی قیمت طلا و دلار در بازار چه بود؟ قیمت جدید گوشی موبایل آیفون ۱۵ و ۱۶ در بازار امروز (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) قیمت بنزین سوپر وارداتی به قیمت روز واردات آن بستگی دارد زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو ویژه دی ۱۴۰۳ مشخص شد | برداشت وجوه بلوکه شده از امروز یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ ۳۲۴ نقض آتش‌بس با لبنان توسط رژیم صهیونیستی پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳)| بازار وارد فاز خنثی می‌شود؟ کاهش مصرف گاز در صنایع، توقف تولید را در پی دارد تأمین گوشت مرغ ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی کلید خورد (۸ دی ۱۴۰۳) درباره مرحوم مهندس باقر مستوفی، پدر صنعت پتروشیمی ایران | مرد چالش‌های بزرگ ساعات کاری بانک‌ها تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد نقش صادرکنندگان در جهش نرخ ارز چیست؟ بررسی قیمت امروز موبایل (۸ دی ۱۴۰۳) | شیائومی نوت ۱۳ چند؟ افزایش ۲ تا ۴۰ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های خارجی (۸ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ دی ۱۴۰۳) | سورن پلاس ۸۴۱ میلیون تومان شد برنامه قطعی برق در مشهد تغییر کرد (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مردم پول بنز را می‌دهند، تیبا می‌خرند

  • کد خبر: ۱۳۵۵۲۸
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
مردم پول بنز را می‌دهند، تیبا می‌خرند
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت : واردات خودروهای خارجی باید به اجرا برسد تا بتوانیم انحصار را بشکنیم .

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا مرحبا درباره تامین ارز برای واردات خودرو در حالی که گفته می‌شود بانک مرکزی در تامین ارز برای کالاهای اساسی با مشکل مواجه است، اظهار داشت: مشکل تامین ارز برای کالاهای اساسی را تایید نمی‌کنیم اما این فیلمی که تولیدکنندگان خودرو در داخل بازی می‌کنند، تکرار شده و دیگر حنای آنها رنگی ندارد.

وی تاکید کرد: این ادعا که ارز واردات خودرو تامین نشده و هنوز ارز منشا را نداریم و بانک مرکزی در این زمینه تناقضاتی دارد، نمایش‌هایی است که خودروسازان اجرا می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: واردات خودروهای خارجی باید به اجرا برسد تا بتوانیم انحصار را بشکنیم و ذره‌ای به فکر ملت ایران باشیم که مجبور هستند پول بنز را پرداخت کنند اما تیبا سوار شوند.

مرحبا با بیان اینکه باید اولین محموله‌ خودروهای خارجی را وارد کشور کنیم و ارز آن تامین می‌شود، ادامه داد: تامین ارز خودروهای وارداتی قانون است و دستگاه‌های مربوطه باید به این قانون عمل کنند. امیدوارم تا پایان امسال اولین محموله وارد کشور خواهد شد و از انواع خودروهایی باشند که طبقات متوسط امکان دسترسی به آن را داشته باشند.

وی همچنین درباره راه‌اندازی رمز ریال و شروع به کار آن اظهار داشت: رمز ریال همان ریال دیجیتال است و آیین نامه و شرایط استفاده و کارکرد آن را بانک مرکزی اعلام خواهد کرد و طبیعتا از طریق سامانه‌هایی قابل استفاده خواهد بود و مردم دیگر با گرفتاری‌های پول فیزیکی مواجه نخواهند بود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در حال حاضر کارت اعتباری بین‌المللی در کشور وجود ندارد و کارت‌های بانکی هم از سپرده بانکی استقاده می‌کنند اما در بحث رمز ریال همان ریالی که در اختیار دارید ماهیت دیجیتال پیدا می‌کند.

مرحبا با بیان اینکه استفاده از مرز ریال راحت‌تر و امن‌تر است، گفت: نمونه‌ای از مزیت‌های رمز ریال این است که با ورود رمز ریال مشکل وجود ریال‌های تقلبی در بازار حل می‌شود و دیگر انگیزه‌ای برای تولید ریال تقلبی نخواهد بود. از دیگر مزایای رمز ریال است که مشکلات مرتبط با بحث خزانه‌داری و حمل و نقل و جابه جایی پول فیزیکی را نخواهیم داشت.

وی تاکید کرد: لازم نیست همه مردم از رمز ریال استفاده کنند و صحبت از رمز ریال برای جابه جایی‌ها و تراکنش‌های خرد نیست بلکه صحبت از حسابداری و بانکداری کلان در اقتصاد کلان است. ارقام‌های درشت و قابل توجهی بین دستگاه‌ها یا بین بانک‌ها در حال جابه‌جایی است که با وجود رمز ریال این انتقالات بسیار سهل‌تر انجام می‌شود و همچنین با رمز ریال فیزیک پول کمتر چاپ خواهد شد و هزینه‌های دولت را کاهش می‌دهد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->