پایتخت۷ زیر ذره‌بین نقد: بازیگرانِ درخشان، داستانِ ضعیف! فصل دوم «مهیار عیار» و «طوبی» ساخته می‌شود دانلود تمام قسمت‌های سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) برنامه برمودا میزبان عباس موزون، فریبا کوثری و نامی عبداللهی می‌شود + زمان پخش آرنولد در نقش «جیمز باند» فیلم کوتاه زیر سایه بلوط در راه بلغارستان پرفروش‌های نوروز ۱۴۰۴ سینما در خراسان رضوی | کمدی‌ها در صدر، اجتماعی‌ها بی‌مخاطب زمان پخش سریال خجالت نکش تغییر کرد پانزدهمین دوره‌ جوایز ایسفا فراخوان داد نقش‌آفرینی مریل استریپ در فیلم خواهرزاده جادوگر پل شریدر، نویسنده فیلم «راننده تاکسی»، متهم به آزار جنسی شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قانون اساسی نوروز ساخت دوباره سریال‌های «همسران» و «آژانس دوستی» یادش به‌خیر آن که نگاهی زلال داشت | یادی از مرحوم حاج محمود اکبرزاده، شاعر آیینی مشهد «مانوج کومار» بازیگر و کارگردان سینمای هند درگذشت
سرخط خبرها

حراج خودنگاره «ماکس بکمان» با قیمتی چشمگیر

  • کد خبر: ۱۳۶۷۲۱
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶
حراج خودنگاره «ماکس بکمان» با قیمتی چشمگیر
خودنگاره‌ای از «ماکس بکمان»، نقاش برجسته آلمانی به‌زودی در یک حراجی با قیمت تخمینی چشمگیر به مزایده گذاشته خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خودنگاره‌ای که «ماکس بکمان»، نقاش برجسته اکسپرسیونیست آلمانی در دوران تبعیدش به هلند نقاشی کرده است، درحالی به زودی در یک حراجی آلمانی به فروش گذاشته خواهد شد که گمان می‌رود رکورد جدیدی بشکند.

«بکمان» این نقاشی را زمانی خلق کرد که با به قدرت رسیدن نازی‌ها از آلمان به هلند جلای وطن کرده بود. این خودنگاره هفته آینده در حراجی در برلین به مزایده گذاشته می‌شود،، اما علاقه‌مندان به هنر برای تماشای آن ابتدا به نیویورک و سپس به برلین هجوم بردند، چرا که این شاهکار همیشه در مجموعه‌های خصوصی نگهداری شده است و بازدید از آن به ندرت امکان‌پذیر است.

با توجه به قیمت نجومی که برای آن برآورد شده است، بعید به نظر می‌رسد یک موزه در حراجی اول دسامبر این شاهکار را خریداری کند، اما به احتمال زیاد یک مجموعه‌دار خصوصی آن را خریداری خواهد کرد و این یعنی تماشای این نقاشی برای عموم مردم بار دیگر غیرممکن خواهد بود.

«بکمان» این نقاشی که «خودنگاره زرد و صورتی» نام دارد را در فاصله سال‌های ۱۹۴۳ و ۱۹۴۴ نقاشی کرده است. کارشناسان هنری ارزش تخمینی این نقاشی را بین ۲۰ الی ۳۰ میلیون یورو برآورد کرده‌اند. این بیشترین قیمتی است که تاکنون برای یک نقاشی در حراجی‌های آلمان تخمین زده شده است.

حراجی «Villa Grisebach» در آلمان که این نقاشی را به مزایده می‌گذارد، سال‌ها در سایه همتایان مشهور نیویورکی و لندنی‌اش، یعنی حراجی کریستیز و ساتبیز از توجه دور مانده است، اما ارائه خودنگاره «بکمان» در این حراجی آلمانی روزنه امیدی برای مورد اعتماد قرار گرفتن بازار هنر آلمان در جهان را به وجود آورده است.

«بکمان» در سال ۱۹۳۷ و یک روز پس از اینکه «هیتلر» سخنرانی در مذمت هنرمندان منحط انجام داد، آلمان را به مقصد آمستردام ترک کرد. مقام‌های نازی بلافاصله ۵۰۰ مورد از آثار هنری این هنرمند را در موزه‌ها توقیف کردند. «بکمان» و همسرش نیز هیچگاه به آلمان بازنگشتند و یک دهه بعد به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کردند. «بکمان» در سال ۱۹۵۰ میلادی در ایالات متحده آمریکا درگذشت.

تابلو نقاشی دیگری از «بکمان» به نام «مصری» که در سال ۱۹۴۲ خلق شده است در سال ۲۰۱۸ رکورد گران‌ترین نقاشی فروخته شده در حراجی‌های آلمان را شکست. در آن زمان کارشناسان ارزش تخمینی این نقاشی را ۲ میلیون یورو برآورد کردند، اما «مصری» در نهایت به دو برابر قیمت تخمینی، یعنی ۴.۷ میلیون یورو فروخته شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->