به گزارش شهرآرانیوز، این نمایشگاه مشتمل بر ۳۱ اثر هنری است که در خلق آن از تکنیکهای مختلف هنری از جمله گلدوزی روی پارچه، قلابدوزی، نقطه پردازی، تذهیب، حکاکی به وسیله تیغ جراحی روی مقوا، نقوش اسلیمی و ... بهره گرفته شده و با استفاده از ابزاری از جمله قلم راپید، گواش و ماژیک رنگی به اجرا در آمده است.
قدیمیترین اثر ارائه شده در این نمایشگاه، اثری با عنوان «شمایل» است که در سال ۱۳۴۸ خلق شده و جدیدترین اثر این نمایشگاه نیز طی یک ماه گذشته به اجرا در آمده است.
گفتنی است استاد انتظاری هروی تا کنون نمایشگاهی از آثار خویش برگزار نکرده و برای نخستین بار است که آثار وی در نگارخانه موزه رضوی به نمایش درآمده است.
این نمایشگاه تا ۱۷ آذرماه در نگارخانه موزه رضوی، پذیرای علاقمندان به آثار هنری خواهد بود.
استاد یوسف انتظاری هروی متولد سال ۱۳۱۷ هجری شمسی، خط ثلث را در کودکی نزد پدرش مرحوم حاج محمد طاهری انتظار انتظاری هروی آموخته است. وی ۶ سال در محضر استاد جلال الدین اعتضادی و ۳ سال در مکتب استاد سید حسین میرخانی به کسب دانش و تجربه مشغول بوده و مدرک ممتاز خوشنویسی را در سال ۱۳۵۱ از انجمن خوشنویسان مشهد دریافت کرده است.
استاد انتظاری هروی همچنین هنر قلاب دوزی و گلدوزی را نزد استاد محمود گلدوزیان آموخته است.
از استاد انتظاری هروی آثار مختلفی در حرم مطهر رضوی و دیگر مراکز مذهبی به اجرا در آمده است که از جمله آن میتوان از موارد ذیل یاد کرد:
- کتیبههای بالای پایههای ایوان واقع در صحن جمهوری اسلامی
- کتیبه آینهکاری کفش کن صحن جمهوری اسلامی
- کتیبههای دور گلدستههای صحن جمهوری اسلامی
- کتیبههای سردر ورودی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی
- کتیبه داخل ایوان طلای صحن انقلاب
- بازنویسی کتیبه سردر ایوان طلای صحن انقلاب که قبلا توسط خوشنویس عصر صفوی «محمدرضا امامی» نوشته شده است
- کتیبههای پیرامون محراب مسجد هامبورگ آلمان
- کتیبه سقف ساختمان سفارت ایران در لاهور