جلیل شعبانی درگذشت+بیوگرافی و علت فوت خلق اثر هنری نقاشان مشهدی به یاد شهید «سیدحسن نصرالله» + فیلم دیپلم افتخار جشنواره روسی برای «آوای ابرها» بازیابی هویت غنی دینی و انقلابی‌ از طریق داستان‌نویسی ضروری است یادی از مرحوم غلامعلی پورعطایی، استاد بی بدیل دوتار از خطه تربت جام هم زمان با سالروز درگذشتش جایزه ملی داستان حماسی، احیای هویت ادبی و حماسی خراسان رضوی است + فیلم دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی: ۸۸۹ اثر به جشنواره ارسال شده است بررسی وضعیت نسبت هنر و فرهنگ دفاع مقدس | واجب فراموش شده برگزاری نمایشگاه نقاشی هنرمندان مشهدی با عنوان «ماشین طبیعی» | نگاه هنرمندانه به زیست شناسی در عصر هوش مصنوعی اجلاس همکاری‌های علمی‌فرهنگی زبان و ادبیات فارسی در نیشابور، فرصتی برای تقویت ارتباط در حوزه تمدنی زبان فارسی گفتگو با دکتر محمود اکرامی فر درباره نسبت‌های شعر و رسانه در گذر زمان | شعر بیشتر شده، اما قوی‌تر نشده است اجرای نمایش «برش» با حضور صحرا اسدالهی و آرش عدل‌پرور در مشهد اعلام جدول زمانبندی مسیر بازبینی آثار در جشنواره تئاتر خراسان رضوی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳ پخش فیلم‌های پلیسی و استکبارستیزانه از تلویزیون در آخر هفته (۱۲ و ۱۳ مهر ۱۴۰۳) درمیشیان، سینماگر ایرانی، نامزد جایزه «افشین یداللهی» شد درخشش «پریسان» در جشنواره‌های خارجی آرش مجیدی با «تانک‌خورها» روی آنتن شبکه سه + زمان پخش
سرخط خبرها

درگذشت جولیا ریچرت، مستند ساز برنده اسکار

  • کد خبر: ۱۳۷۹۴۸
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱
درگذشت جولیا ریچرت، مستند ساز برنده اسکار
جولیا ریچرت، مستند ساز برنده اسکار در سن ۷۶ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جولیا ریچرت را «مادرخوانده مستند مستقل آمریکایی» می‌نامیدند. او داستان‌هایی درباره آمریکایی‌های معمولی تعریف می‌کرد. فیلم‌های جولیا ریچرت مضامین قومیت، طبقه و جنسیت را بررسی می‌کردند و اغلب در غرب میانه جریان داشتند.

ریچرت در طول ۵۰ سال فیلمسازی خود، چهار نامزد اسکار شد و در سال ۲۰۲۰ به همراه شریک خود استیون بوگنار برای فیلم «کارخانه آمریکایی» این جایزه را از آن خود کرد. او در سخنرانی پذیرش خود از «مانیفست کمونیست» نقل کرد و گفت: «وقتی کارگران جهان متحد شوند اوضاع بهتر خواهد شد».

مستند «کارخانه آمریکایی» درباره یک کارخانه شیشه خودرو در اوهایو است که پس از خرید توسط یک سرمایه گذار چینی جان تازه‌ای پیدا می‌کند. این فیلم زمانی که به اولین پروژه‌ای تبدیل شد که باراک و میشل اوباما از طریق شرکت سازنده خود Higher Ground با همکاری نتفلیکس از آن حمایت کردند، مورد توجه غیرمنتظره‌ای قرار گرفت. بانوی اول سابق در هنگام نمایش فیلم در سرویس استریم در سال ۲۰۱۹ گفت: «یکی از چیز‌های زیادی که در مورد این فیلم دوست دارم این است که به مردم اجازه می‌دهید داستان خودشان را بگویند.»

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->